Adobe premiere elements 19 -Problem so zvukom u 3gp videa
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobry den.Ked pridam do adobe premiere klip vo formate 3gp neprehrava zvuk.Ako to nastavit,U ostatnych formatov funguje,Diky!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím a myslím si,že musí být nainstalován QuickTime Movie nebo se podívej v Media Info v čem je zvuk a to pak doinstalovat a nebo povolit.
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=939&t=1025579
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=939&t=1025579
-
- Kontaktovat uživatele:
Quick time je nainstalovany.Vsade prehrava video,ale v adobe nechce spustit zvuk a uz netusim,co nastavit.Ostatne formaty funguju,len ten 3gp nejde.Je to stary klip ktory by som rad poupravoval,ale ten zvuk.....AAch joo...
-
- Kontaktovat uživatele:
Z toho forum.zive.cz také nic nepomohlo?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě,že by chyběl nějaký VST audio plugins ale mám dojem,že jsou tyto pluginy placené pro Premieru 19 Pro CC.
Popřípadě to převést na nějaký jiný formát s nízkým datovým tokem se kterým si již Premiera poradí.
Odskoušel jsem *.3gp v Ediusu a tady chodí video i audio normálně.
Popřípadě to převést na nějaký jiný formát s nízkým datovým tokem se kterým si již Premiera poradí.
Odskoušel jsem *.3gp v Ediusu a tady chodí video i audio normálně.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím tak jsem nainstaloval A.Premiere 2019 Pro CC a A.Premiere 2015 Pro CC a to opravdu nespolupracuje se soubory *.3gp
chybí zvuk.Na internetu jsem našel,že by měla spolupracovat s *.3gp A.premiere Elements 2.0.Tak jsem ji také nainstaloval
a opravdu zde zvuk chodí.Je to hned při vložení do časové osy kde se soubor rozdělí na video a audio.Takže doporučuji nainstalovat pro soubory z mobilu.
chybí zvuk.Na internetu jsem našel,že by měla spolupracovat s *.3gp A.premiere Elements 2.0.Tak jsem ji také nainstaloval
a opravdu zde zvuk chodí.Je to hned při vložení do časové osy kde se soubor rozdělí na video a audio.Takže doporučuji nainstalovat pro soubory z mobilu.
-
- Informace
-