Pinnacle 22
-
- Kontaktovat uživatele:
Ha, rok se sešel s rokem a už je tu další verze... [video]https://www.youtube.com/watch?v=vLW3y1PNRlY[/video]
-
- Kontaktovat uživatele:
.....něco trochu více...http://translate.google.com/translate?h ... etter%2529
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobře - tak pak asi zde... (:P) [video]https://www.pinnaclesys.com/en/products ... /ultimate/[/video] -D
Ale letos do toho nejdu jako první..., počkám zda za to stojí vůbec...
Ale letos do toho nejdu jako první..., počkám zda za to stojí vůbec...
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsou skladem..., už to někdo koupil? První dojem? Díky!
-
- Kontaktovat uživatele:
Som z toho nesvoj. Nainštaloval som zakúpený PS22 a v menu Editor -> Úpravy -> chýba Vylepšit. Založil som Ticket. Pokiaľ sa robia úpravy v knihovne je to OK, ale ak sa robí na časovej osi Vylepšit (Enhance) mi v CZ verzii úplne chýba (v PS21 to bolo), pritom v manuáli na obr. to je. A to mám už verziu 22.0.1.199. Radšej si skúste trial verziu, asi som bol hrr.
[attachment 1244 PS22_Enhance.JPG]
(Tak som to nakoniec našiel v menu Barva -> Základní a nie Opravy -> Vylepšit )
6.9.2018 Tak som to po týždni práce vzdal. Prechod po políčkach (editor) na časovej osi mal nenormálne odozvy pritom CPU takmer nič nerobilo (i7 a 2x SSD). Pôvodný stabilizátor už ako by pár verzií ani nepracoval. Tom som ešte strávil, ale export vykazoval medzi prechodmi šedú šípku v kruhu čo signalizuje problém pri exporte, ktorý trval do SD neskutočne dlho. Uložil som projekt pod iným menom, vyčistil render súbory, zvýšil prioritu procesu NGStudio v OS a nový export - nepomohlo. Chcel som sa vrátiť do PS21, ale tie úpravy Barva nie sú spätne kompatibilné, nepozná ich. Môžem začať odznova.
[attachment 1244 PS22_Enhance.JPG]
(Tak som to nakoniec našiel v menu Barva -> Základní a nie Opravy -> Vylepšit )
6.9.2018 Tak som to po týždni práce vzdal. Prechod po políčkach (editor) na časovej osi mal nenormálne odozvy pritom CPU takmer nič nerobilo (i7 a 2x SSD). Pôvodný stabilizátor už ako by pár verzií ani nepracoval. Tom som ešte strávil, ale export vykazoval medzi prechodmi šedú šípku v kruhu čo signalizuje problém pri exporte, ktorý trval do SD neskutočne dlho. Uložil som projekt pod iným menom, vyčistil render súbory, zvýšil prioritu procesu NGStudio v OS a nový export - nepomohlo. Chcel som sa vrátiť do PS21, ale tie úpravy Barva nie sú spätne kompatibilné, nepozná ich. Môžem začať odznova.
- Přílohy
-
- PS22_Enhance.JPG (137.69 KiB) Zobrazeno 2213 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Super a díky za info, syp to na nás...
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak jsem si až nyní všiml že to jostran1961 vzdal. Vyzkoušel tuto verzi někdo jiný? Koukám že žádný update ještě vydán nebyl. Zatím jsem také nekoupil. Díky za info!
-
- Kontaktovat uživatele:
Konečná pro Pinnacle - asi měsíc si hraji se Sony Vega Pro 15 - nyní jsem upravil jeden projekt opět v PINN (starší záležitost). To co by mě to trvalo v Sony Vegas asi 20 minut, to jsem musel v PINN přetrpět asi 4-5x déle a stále nejsem hotov. Když si vzpomenu o kolik stovek hodin mě PINN připravil za ty roky, to je opravdu síla. Takže bay bay PINN...
-
- Kontaktovat uživatele:
Pro Sotas. Krásné prozření. Já byl velký Pinnáklista do roku 2011. Potom mně došla trpělivost a přešel na Sony Vegas Pro 11. Od té doby pracují v klidu, bez toho, abych pořád řešil nějaké problémy v Pinnacle. Ano. Vegas je dražší, ale je s ním pohoda pracovat. Dodnes většinu natočeného materiálu zpracovávám ve skvělém Vegas Pro 12. Je starší, ale dá se sehnat možná i zadarmo. Umí i 4K. Samozřejmě k tomu musí být silná konfigurace PC. Pro mne je Vegas Pro nejlepší střižna vůbec. Zkusil jsem za dlouhá léta snad všechny střižny věhlasných značek a nenašel tak pohodovou, jako je Vegas Pro. Samozřejmě jsou k němu vhodné různé plug-in doplňky, které práci ještě obohatí. dost řečí. Jen vyzkoušení má smysl. Konečně zde na fóru jsem o tom napsal už hodně.
-
- Informace
-