Hotový projekt- nechce spočítat DVD
Po instalaci beta patche 10,6,0,3467d jsem konečně dodělal projekt(předtím chyby se zvukem, nemožnost stahnout video z kamery). Teď když chci nechat spočítat DVD , nastavím, kliknu Vytvořit film, a nic nechal jsem 5 hodin a žádný výsledek. Nemáte zkušenost ?
Zkušenosti s betaverzemi mám a popravdě dost hrozný...takže jediné co mohu poradit - ale tobě už to nepomůže, je - NEINSTALOVAT beta verze!
Dokud není z tupé bety hodně ostrá verze, nemá (dle mého názoru a mých zkušeností) cenu podílet se na ladění cizích chyb!
Ale pokud máš dost času a chceš pomoct vývojovému týmu Pinnaclu...
Ale teď vážně - sám čekám na to až se z té poslední beta verze stane oficiální a nezbyde mi než ji zkusit nainstalovat - abych zjistil jestli mi vyřeší problém s renderováním menu.
Vím je to vítězství optimismu nad realismem, ale já už jsem takovej...nevyléčitelnej... ))
Dokud není z tupé bety hodně ostrá verze, nemá (dle mého názoru a mých zkušeností) cenu podílet se na ladění cizích chyb!
Ale pokud máš dost času a chceš pomoct vývojovému týmu Pinnaclu...
Ale teď vážně - sám čekám na to až se z té poslední beta verze stane oficiální a nezbyde mi než ji zkusit nainstalovat - abych zjistil jestli mi vyřeší problém s renderováním menu.
Vím je to vítězství optimismu nad realismem, ale já už jsem takovej...nevyléčitelnej... ))
Pokud nemas cas a prostor neustale Studio komplet odinstalovavat a znovu instalovat, tak se Beta verzim vyhni. Drive jsem je instaloval, a je to skutecne riziko, zvlaste pri dnesnim rozsireni ruznych kodek packu, a beta je od toho beta, ze se na ni vychytavaji chybicky.
Pokud chces mit na na svem PCcku relativne dobre fungujici Studio, vzdy pouzivej oficialni updaty, a opravdu se snaz striktne dodrzovat jejich pozadavky.
Tedy souhlas s Juromirem, jinak ja Studio pouzivam jako rychly a jednoduchy strih, cele DVD casti (vc. MPEG2 enkodingu) se ve Studiu ale vyhybam, pouzivam jiny extra software.
Pokud chces mit na na svem PCcku relativne dobre fungujici Studio, vzdy pouzivej oficialni updaty, a opravdu se snaz striktne dodrzovat jejich pozadavky.
Tedy souhlas s Juromirem, jinak ja Studio pouzivam jako rychly a jednoduchy strih, cele DVD casti (vc. MPEG2 enkodingu) se ve Studiu ale vyhybam, pouzivam jiny extra software.
Tak jsem nakonec rezignoval, vše odinastaloval , nainstaloval do 10.5.2 bez beta a zatím OK. Bohužel hotový projekt nutno udělat znovu, nelze dostat do starší verze. Jedna zkušenost, možná to někomu pomůže, pokud jsem nechal v menu náhledy na kapitoly animované, nešlo dopočítat, vždy se to ukončilo témeř u konce " zapisuji finální soubor" a nic.
to Juromír:
Po instalaci Studio 10.6.0.3813 BETA se vyrenderovalo DVD menu zcela OK (nezkrátil se samovolně a nekontrolovatelně zvuk !!, kodovaní PCM, jiný jsem nezkoušel), jak jsme to tady někde probírali ....
Po instalaci Studio 10.6.0.3813 BETA se vyrenderovalo DVD menu zcela OK (nezkrátil se samovolně a nekontrolovatelně zvuk !!, kodovaní PCM, jiný jsem nezkoušel), jak jsme to tady někde probírali ....
-
- Informace
-