Dělá mi to na staré VHS kazetě, kde obraz chvílemi vypadává. Mám jinou cestu, než to po nahrání spravovat ručním posunutím (do kterého se mi hrozně nechce)?
Digitalizaci jsem zkoušel přes převodník Pinnacle 700-PCI, MiniDV kameru s AV vstupem a přes TV kartu, výsledek vždycky stejný.
Při digitalizaci AV z VHS se rozjede obraz a zvuk
-
- Kontaktovat uživatele:
Jj, měl jsem stejný problém u pár kazet.
Někdo mi tu radil udělat přímou kopii videosouboru ve VirtualDubu, ale ani ten z toho nechápal.
Nakonec jsem ještě zvlášť nahrál zvuk (přes Audacity) a pak to v PS spojil (chvíli trvalo trefit se aby to bylo synchronizované, ale už se to pak nikde nerozhodilo). Tento postup byl nejrychlejší.
Taky ten zvuk můžeš hned v tom editoru upravit (a pak už se s tím nemusíš piplat v PS). Mě třeba občas vypadl jesen kanál sterea, různé hlasitosti ...
Někdo mi tu radil udělat přímou kopii videosouboru ve VirtualDubu, ale ani ten z toho nechápal.
Nakonec jsem ještě zvlášť nahrál zvuk (přes Audacity) a pak to v PS spojil (chvíli trvalo trefit se aby to bylo synchronizované, ale už se to pak nikde nerozhodilo). Tento postup byl nejrychlejší.
Taky ten zvuk můžeš hned v tom editoru upravit (a pak už se s tím nemusíš piplat v PS). Mě třeba občas vypadl jesen kanál sterea, různé hlasitosti ...
Mal som tiez taky problem a vyriesil som ho jednoducho. Z VHS nahravam dom avi nie do MPEG. Zvuk a obraz sa mi rozladi pri nahravani do MPEG. Cim je video dlhsie, tym je to viac rozladene. Ale ked nahrajem do AVI a potom vyrendrujem, je vsetko OK.
-
- Informace
-