Přihodím dotaz sem, zrychluju video a mám problém, klip mi zůstane stejně dlouhý a při trojnásobném zrychlení se mi opakuje scéna třikrát.
je to otázka nastavení jak se má klip chovat?
Takhle každý posun rychlosti znamená pátrat kde mi končí klip a začíná opakovačka a další střih, díky

Slowmotion
- 
				bugr
 - Kontaktovat uživatele:

- 
				Romolus
 - Kontaktovat uživatele:

V tomto nejsem vůbec zběhlý, takže nedokáži pomoci. Snad někdo jiný.

- 
				Saxel

To je přeci pochopitelné, že když klip zrychlíš, bude přehrání trvat kratší dobu. Konec klipu Vegas označuje výsekem ve tvaru písmene "v" v horní hraně eventu v timeline.

- 
				mirok
 - Kontaktovat uživatele:

Jsou dva způsoby zrychlení/spomalení - Velocity - nastavit % alebo CTRL+táhnout vlevo/vpravo. Velocity napr pri nastavení na začiatku 300%  za stejnou dobu přehraje klip třikrát - konce jsou nahoře  vyznačené šedými trojúhelníčky.  Stačí skrátit k prvnímu. CTRL+skrácení na požadovanou dobu. Úprava je vyznačená vlnovkou uprostřed klipu. Výhoda Velocity je, že je možné zryclení resp. spomalení nastavovat pomocí key-pointú.

- 
				bugr
 - Kontaktovat uživatele:

dík, chápu ty způsoby změny rychlosti..
Mě šlo o to aby se mi při použití velocity při zrychlení ten klip úměrně zkracoval.
Byl jsem na to zvyklý v pinnacle a myslím, že je to uživatelsky přívětivější než že zůstane délka klipu stejná a vyplní se to opakováním klipu.
Jelikož má Vegas mraky různých nastavení tak jsem doufal, že i tohle jde někde přepnout.

Mě šlo o to aby se mi při použití velocity při zrychlení ten klip úměrně zkracoval.
Byl jsem na to zvyklý v pinnacle a myslím, že je to uživatelsky přívětivější než že zůstane délka klipu stejná a vyplní se to opakováním klipu.
Jelikož má Vegas mraky různých nastavení tak jsem doufal, že i tohle jde někde přepnout.
- 

- Informace

-