Pinnacle 21
-
- Kontaktovat uživatele:
Nechci do této diskuze zasahovat, nemám PS 21, ale zásady jsou stejné. Render na ose je jen pro náhled, to s počítání při exportu nemá nic společného a za druhé by nastavení projektu mělo být takové, jaký budu dělat export. Mít nastavený projekt na HD a pak z toho exportovat 4K, je podle mne špatně.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Jirko, psal jsem že to bylo jen ze zvědavosti co se stane - pokud si vybavuji, tak nastavený projekt na 4K a exportovaný do 4K neprošel - tedy toto byl jen pokus. Export do ULTRA HD končí na systémové chybě - například, Zkouším všechny možné varianty a sleduji co se kde děje. Snahou bylo dostat to video z PIN 21 ven a je jedno jak a v jakém formátu. Jakmile by bylo venku, je možné s ním dělat psí kusy, ale problém je, že mnoho variant exportu se prostě zakousne.
Mimochodem - na foru v Pinnacle se stejný problém objevil zcela ve stejném čase, kdy jsem ho popsal zde: http://forums.pinnaclesys.com/forums/thread/752734.aspx
Mimochodem - na foru v Pinnacle se stejný problém objevil zcela ve stejném čase, kdy jsem ho popsal zde: http://forums.pinnaclesys.com/forums/thread/752734.aspx
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to přeji železné nervy. Opravdu to vypadá že se zaplní mezipaměť do které to hrabe a zamrzne to. Pamatuji si u PS18, že jsem musel u větších projektů (nad hodinu a hodně úprav a efektů) před exportem po práci na ose, vždy PS zavřít a znovu otevřít, aby se mezipaměť vyčistila. Pokud jsem po práci šel hned na export, tak jsem skončil podobně. Nebylo to ale pravidlo. Záleželo na konkrétním projektu. Ale určitě to nebylo po 10 minutách. Tohle je jiný problém.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím tak na GoPro studiu export obou souborů proběhl naprosto v pořádku.U GoPro střih probíhá jinak než u jiných střihových programů.U vložených souborů se jako project nic nenastavuje musí být soubor z Gopro *.mp4 pak se dělá konverze na *.avi a to se teprve vkládá do střihové osy a po následné úpravě se provede export.Tvoje vstupní stažené soubory mají jiný poměr stran /2704x1520/ a když jsem vytvořil export v 4K bit rate 50 /to nabídne/ tak poměr stran je 3840x2160.Jestli není zrada v poměru stran.
-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, poměr 2704x1520 je v porádku, to je přesně to co leze z GoPro - export do 2K se tam nenabízí?
v PIN 21 jsem zkoušel export do 2K nabízí se jen pro export 2560x1280 - v režimu MTS (H264) - vlastní volba a na FULL HD LCD je z toho pak širokoúhlý film - ořez nahoře a dole a všichni jsou "tlustí" roztahuje to obraz.
Mimochodem:
Vyrenderoval jsem video v časové ose do 4K/50p - 3840 x 2160 (60 snímků to bohužel neumí) a od toho okamžiku mi padají veškeré exporty do 4K. Přitom to samé, ale s renderem na 1080p/60 prošlo včera OK
Jediný co běží zatím, je export do 4K v implicitním nastavení, ale to má jen 25 snímků :-/ nedoběhlo to...
v PIN 21 jsem zkoušel export do 2K nabízí se jen pro export 2560x1280 - v režimu MTS (H264) - vlastní volba a na FULL HD LCD je z toho pak širokoúhlý film - ořez nahoře a dole a všichni jsou "tlustí" roztahuje to obraz.
Mimochodem:
Vyrenderoval jsem video v časové ose do 4K/50p - 3840 x 2160 (60 snímků to bohužel neumí) a od toho okamžiku mi padají veškeré exporty do 4K. Přitom to samé, ale s renderem na 1080p/60 prošlo včera OK
Jediný co běží zatím, je export do 4K v implicitním nastavení, ale to má jen 25 snímků :-/ nedoběhlo to...
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže verdikt:
- export do 1080/60p se dokončí pouze v implicitním nastavení...
- export do 4K (při vyrenderovaném podkladu ve 4K), způsobuje systémovou chybu aplikace - viz https://www.ulozto.cz/!cP2sijUbOy8h/sni ... -22-20-png - popsáno i na fóru v Pinnacle a je jedno zda je o implicitní nebo vlastní nastavení...
- export do 4K (při renderu vytvořeném v 1080), se dokončí ve vlastním nastavení (vyzkoušeno)...
Výše uvedené se týká videa nad nějaký limit - exporty padaly u 4K většinou již na 14% délky videa 26 minut, u Full HD pak na cca 19 minutě...
Takže konečně mám jasno v čem je problém. S PIN 21 se dá pracovat, ale doufám že opravný pack dorazí co nejdříve...
- export do 1080/60p se dokončí pouze v implicitním nastavení...
- export do 4K (při vyrenderovaném podkladu ve 4K), způsobuje systémovou chybu aplikace - viz https://www.ulozto.cz/!cP2sijUbOy8h/sni ... -22-20-png - popsáno i na fóru v Pinnacle a je jedno zda je o implicitní nebo vlastní nastavení...
- export do 4K (při renderu vytvořeném v 1080), se dokončí ve vlastním nastavení (vyzkoušeno)...
Výše uvedené se týká videa nad nějaký limit - exporty padaly u 4K většinou již na 14% délky videa 26 minut, u Full HD pak na cca 19 minutě...
Takže konečně mám jasno v čem je problém. S PIN 21 se dá pracovat, ale doufám že opravný pack dorazí co nejdříve...
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím v příloze jsou možnosti exportu 2K tam přímo není.
[attachment 1211 Beznzvu.jpg]
[attachment 1211 Beznzvu.jpg]
- Přílohy
-
- Bez názvu.jpg (158.05 KiB) Zobrazeno 1779 x
Čaute výskumníci a bádatelia,
a kde to potom púšťate? Na TV babkám a dedkom, rodičom a celej rodine a známym, keď na TV nemáte ani koncovky (niektoré vedia len mp3 a jpg, a tiež DVD receivery). Hádam, nie na počítači.
S pozdravom aaaaa.
a kde to potom púšťate? Na TV babkám a dedkom, rodičom a celej rodine a známym, keď na TV nemáte ani koncovky (niektoré vedia len mp3 a jpg, a tiež DVD receivery). Hádam, nie na počítači.
S pozdravom aaaaa.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím někdo je již dál v technice než ty.
Nazdar Otakar - reakcia,
ja nehovorím o sebe (spravil som už asi 80-90 hodinových filmov za 12 rokov), ale o všetkých rodinných príslušníkoch a známych (povedzme 20-50 ľudí si to chce pozrieť doma - nie cez net nahraté kdesi v prdeli).
Majte sa (už nebudem reagovať, budem sa len smiať na reakcie).
ja nehovorím o sebe (spravil som už asi 80-90 hodinových filmov za 12 rokov), ale o všetkých rodinných príslušníkoch a známych (povedzme 20-50 ľudí si to chce pozrieť doma - nie cez net nahraté kdesi v prdeli).
Majte sa (už nebudem reagovať, budem sa len smiať na reakcie).
-
- Informace
-