Chyba v Pinnacle 20.6.0
Ak má projekt v Pinnacle Studio 20.6.0 veľa strihov, objavuje sa chyba, ktorá vo verzii 20.5.nebola. Ak exportujeme do DVD, tak vo výslednom videu sa môže miestami objaviť jav, kedy sa obraz zastaví a zvuk ide ďalej. Treba vždy nájsť problémové miesto a vystrihnúť jeden obrázok. Vyzerá, že je to chyba synchronizácie ,
Vyšiel opravný Patch Pinnacle Studio 21 .Program by mal byť stabilnejší, viac po vyskúšaní. http://www.pinnaclesys.com/en/support/downloads/
Tak přesně tenhle problém mám, když se zastavuje export disku. Už s tím laboruju 3 dny, zkusil jsem i export ihned po převedení filmu na disk a stejně to nejde. Ten problém se totiž objeví už i při přehrávání na časové ose. Export filmu v pohodě.
Je nějaké řešení nebo zkusit zpátky 20.5? Nechce se mě to všechno procházet a opravovat, což není řešení do budoucna. Dík za případné rady.
Je nějaké řešení nebo zkusit zpátky 20.5? Nechce se mě to všechno procházet a opravovat, což není řešení do budoucna. Dík za případné rady.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm tak se mi to právě taky stalo.... Kruci, je toho 50minut a střihů jak na kostele - nesmysl opravovat každý střih, to by bylo na týden. Nepomůže pls upgrade na verz P21? Nezkoušel jste pls někdo? Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem objednal P21 - doufám že to projde vše OK...
Hmmm.
Takže jak píše Míra, vystřihnout jeden obrázek. Mám vyzkoušeno, že to dělají 3D přechody (FX atd.), ty hladký (stmívání, reset to none, atd.) fungují.
Odstranit přechod, v režimu Trim vystřihnout jeden obrázek a přechod zase vložit. Mám jich na 60 minut asi 12 (odděluju s nima hlavně kapitoly, jinak dávám hladký), takže ta půlvteřina není na konci znát. Pokud je potřeba striktně dodržet časování, tak ty nově vložený přechody o jeden snímek zkrátím, např. z 02:00 na 01:23.
Jinak nejlepší rada asi je zůstat na 20.5. protože jsem žádný rozdíl nepoznal, teda kromě této chyby. Takže asi tak, přeju všem úspěchy se Studiem.
Ještě poznámka k tomu Studiu obecně. Místo, aby vychytali chyby v jedné verzi, aby fungovala, tak z nás každej rok tahají prachy za ještě hůř funkční novou verzi.
Takže jak píše Míra, vystřihnout jeden obrázek. Mám vyzkoušeno, že to dělají 3D přechody (FX atd.), ty hladký (stmívání, reset to none, atd.) fungují.
Odstranit přechod, v režimu Trim vystřihnout jeden obrázek a přechod zase vložit. Mám jich na 60 minut asi 12 (odděluju s nima hlavně kapitoly, jinak dávám hladký), takže ta půlvteřina není na konci znát. Pokud je potřeba striktně dodržet časování, tak ty nově vložený přechody o jeden snímek zkrátím, např. z 02:00 na 01:23.
Jinak nejlepší rada asi je zůstat na 20.5. protože jsem žádný rozdíl nepoznal, teda kromě této chyby. Takže asi tak, přeju všem úspěchy se Studiem.
Ještě poznámka k tomu Studiu obecně. Místo, aby vychytali chyby v jedné verzi, aby fungovala, tak z nás každej rok tahají prachy za ještě hůř funkční novou verzi.
Jo,ten disk si dělal jako disk od začátku nebo převedl z hotovýho filmu? Pokud z filmu a pak dodělal jenom menu, tak se vyplatí odinstalovat Studio a nainstalovat znovu jenom 20.5, pokud teda už nemáš instalačku 20.6. Pak stačí převést z filmu a dodělat to menu, ten původní disk z 20.6 totiž nefunguje ani v 20.5.
Naposledy oživil Anonymous v 26.01.2021, 19:59
-
- Informace
-