Pinnacle Studio 20

Odpovědět
Jiří

Pracuji v Pinnacle Studio 19.5.0 a protože se mi vytvářejí v exportovaném videu šedé díry s kulatou šipkou, nakopíroval jsem si opravu (programs, plugins) FixBlackFrameFor19.5.1_64bit. Ale žádná změna. Stále je chyba stejná. Nevíte, co dělám špatně? Dříve jsem s přechodem posouval tak dlouho, až se mi konečně podařilo díru odstranit, ale nikdy jsem nevěděl jak se mi to podařilo, co toho bylo příčinou. Pokud je to chyba softwaru, proč mi Fix nepomohl?
Miroslav Polner

Píšete, že máte Pinnacle Studio 19.0.5, prečo ste najskôr neinštalovali update 19.5.1 ? http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/u ... sion-tab=1

https://support.corel.com/hc/en-us/arti ... -Studio-19

Naištalujte nové ovládače grafickej karty.
Jiří

Updatoval jsem Pinnacle Studio na 19.5.1, znovu nakopíroval Fix, ale problém přetrvává.
Kulatá šipka se mi zobrazí v hotovém videu MPEG4 - HD 720p a 1080p na začátku i na konci vloženého titulku. Zkoušel jsem titulku odebrat přechody, ale bylo to stejné. Když jsem titulek skryl, tak se mi šipka přestěhovala na první přechod mezi vloženými videi.
Grafickou kartu mám HD Graphics 4000, nejnovější ovladače, systém Win 8.1, 64 bitů, 8 GB RAM.
aaaaa

Dobrý deň,
skúste si pred exportom urobiť nový render, lebo keď robíte film tak upravujete myšou aj 5000-10000x a môže vzniknúť chyba rendra (robím to pred každým videom doteraz). Alebo si ťuknite na predchádzajúcu a nasledujúcu snímku a pozrite sa, či tam nemáte medzi nimi niečo iné a vymazať (alebo prázdne miesto). Ale to nepomôže, to robilo aj mne pred rokom, a tak som prešiel na PS20, lebo chyba sa nedala odstrániť (málo pamäte - mal som 4 GB a dal som na 8 GB RAM, vypnutie akcelerátora a výkon na 60 percent a hlavne dosť miesta na disku). Funkčná bola až 20.1. (nutný najnovší patch -+ spúšťa sa zo stránky Pinnacle). Písal som toto v tejto diskusii podrobne na predchádzajúcich stránkach, dostal ste sa do rovnakého neriešiteľného problému ako ja s 18,8, 19, a 19,5, a teraz to ide bezvadne s PS 20.1. Pustite si počas práce vo Windows v správcovi - procesy a pozrite si výkon a pod.
S pozdravom.
Jiří

To aaaaa: Boj s verzí 19 jsem již vzdal. Nainstaloval jsem verzi 20.1 a je po problému, aniž bych musel řešit nejnovější patch. Jen bych se chtěl ještě zeptat,... měřítkem časové osy se dal projekt libovolně roztahovat a stahovat. Nyní když kliknu na měřítko časové osy, tak mi tam skočí kurzor časové osy. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Přiznám, že jsem ještě důkladně nečetl návod...nenašel jsem to však v něm... Děkuji a jsem s pozdravem
aaaaa

Nie, nemám taký problém, mám s tým iný, že keď omylom potiahnem dolu na časovej osi, tak sa mi to roztiahne a potom to dávam späť odhadom, toto ma vie naštvať (pozriem na schému snímky a snažím sa to nastaviť tak, aby som to mal vždy približne rovnako veľkosť, ale nezasekáva sa mi). Neviete, kde sa to dá vrátiť do východiskového stavu?
starecek
Kontaktovat uživatele:

Nazdar přátelé, už jsem na tomhle fóru dost dlouho nebyl. Koukám, jak tady cupujete toho nového Pinncla. Teď jsem v rozpacích, stříhám ve Vegasu, ten teď koupili Němci, mám přejít zase zpátky k Pinnacle(prapůvodem jsem stříhal v Pinnacle Liquid Edition) (když on je to vlastně někdo jiný)?
Miroslav Polner

Pokiaľ používate Vegas Pro , tak by som určite do Pinnacle nešiel, to by bol krok naspäť, kedže PS nie je profi program a určite aj menej stabilný ako Vegas. Liquid Edition skončil, Pinnacle 20 je zatiaľ asi najstabilnejší oproti predchádzajúcim verziám, zasa ale platí kto má ako vyladený PC. Ja mám Vegas 13 pro, ale požívam na menej náročné projekty aj PS 20 a ten hlavne testujem pre iných používateľov.
starecek
Kontaktovat uživatele:

Tedy vážený kolego Polnere, takovou odpověď jsem vskutku nečekal. I mí jiní přátelé mě "varují", takže asi tedy znovu půjdu do té "šlamastyky", budu věřit, že to Němci nepodělají (jako se to stalo Liquidovi s AVIDem). Teď mám dvanáctku Pro a chci jít do té čtrnáctky. Za tu upřímnost moc a moc děkuji !
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Ve verzi Vegasu 14 není nic důležitého, kvůli čemu odcházet od verze nejspolehlivější, tedy 12tky. Mám obě verze, ale střihám nejraději v té starší. 14tku zapínám jen por 4K. Ale dvanáctka to zvládá stejně kvalitně. Dělám to jen proto, aby 14 neležela úplně ladem. Pozor! Jak otevřeme jednou projekt z v 12 ve 14tce, není cesty zpět. Proto si uložte kopii souboru projektu pro možnou další práci ve starší verzi. Sony Vegas Pro ZDAR! Ta verze od Magix musí ještě dokázat, proč na ni zkutečně trvale přejít.
Odpovědět
  • Informace