Pre Jobro,
nič, z toho, čo si napísal, som tam nenapísal. Všetko mi ide teraz OK.
Samozrejme, že po vypálení originálu v Pinnacle na DVD ako export na DVD, potom kopírujem ďalšie s Nerom, napr. 7 ks a viac (ale to nerieš).
Pinnacle Studio 20
Tak jsem si nesprávně vyložil tvoje informace, ze, cituji: "pred každým exportom na DVD si dám spraviť nový RENDER (starý dám odstrániť) a napodiv, všetko išlo výborne aj na TV."
Není mi zcela jasné, proč musíš dělat pokaždé nový render... Předpokládám, že jednou vyrenderované soubory jsou trvale způsobilé k vytváření dalších kopií.
Není mi zcela jasné, proč musíš dělat pokaždé nový render... Předpokládám, že jednou vyrenderované soubory jsou trvale způsobilé k vytváření dalších kopií.
Pre jobro,
to sa spýtaj na technickej podpore Pinnacle, neviem prečo je doondiaty počas dlhej práce strihu. Moja veta bola napísaná správne.
to sa spýtaj na technickej podpore Pinnacle, neviem prečo je doondiaty počas dlhej práce strihu. Moja veta bola napísaná správne.
aaaaa napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Pre jobro,
> to sa spýtaj na technickej podpore Pinnacle,
> neviem prečo je doondiaty počas dlhej práce
> strihu. Moja veta bola napísaná správne.
Nejsem znalcem v Pinnacle. Kdysi jsem jej používal (v dobách DVD PAL) hlavně pro tvorbu titulků, měl šablony graficky krásně udělané.
Proč je projekt "doondiaty počas dlhé práce"? Pinnacle neustále na pozadí přepočítává během editace video, takže během střihu není ve stavu "hotovo".
Hotovo je až po renderingu - a potom doufám už projekt dál na pozadí "nedoondí".
Používáš svéráznou terminologii a je docela patálie dekódovat, jak s projektem zacházíš. Jedno je jisté - po renderingu, kterým končí střih, se už hotové soubory nemají důvod pokazit...
> Pre jobro,
> to sa spýtaj na technickej podpore Pinnacle,
> neviem prečo je doondiaty počas dlhej práce
> strihu. Moja veta bola napísaná správne.
Nejsem znalcem v Pinnacle. Kdysi jsem jej používal (v dobách DVD PAL) hlavně pro tvorbu titulků, měl šablony graficky krásně udělané.
Proč je projekt "doondiaty počas dlhé práce"? Pinnacle neustále na pozadí přepočítává během editace video, takže během střihu není ve stavu "hotovo".
Hotovo je až po renderingu - a potom doufám už projekt dál na pozadí "nedoondí".
Používáš svéráznou terminologii a je docela patálie dekódovat, jak s projektem zacházíš. Jedno je jisté - po renderingu, kterým končí střih, se už hotové soubory nemají důvod pokazit...
pro Jobro,
ako vtip dobré. Ja nemám žiadny problém, ale Pinnacle (to by si sa divil, čo sa v Pinnacle môže stať), asi nerobíš žiadne filmy, aj keď ich spravíš, tak ich asi nepozeráš, nikomu neodovzdávaš (možno len na svojom PC). Načo sem vlastne píšeš?, už ti nikdy nebudem odpovedať, toto nie je bulvár.
ako vtip dobré. Ja nemám žiadny problém, ale Pinnacle (to by si sa divil, čo sa v Pinnacle môže stať), asi nerobíš žiadne filmy, aj keď ich spravíš, tak ich asi nepozeráš, nikomu neodovzdávaš (možno len na svojom PC). Načo sem vlastne píšeš?, už ti nikdy nebudem odpovedať, toto nie je bulvár.
-
- Kontaktovat uživatele:
Diskusia začína byť osobná a nechutná. Myslím si že tu všetci chceme riešiť odborné a nie osobné problémy k tomu si nájdite iné fóra.
Myslím, že aaaaa špatně interpretuje psaný text. K žádným osobním útokům z mé strany nedošlo. Jen se snažím odpovídat na problémy s Pinnacle, ale mám to stíženo tím, že on popisuje své patálie poněkud komplikovaným způsobem...
-
- Kontaktovat uživatele:
pro "jobro" - 5xa se vyjádřil správně, doondiaty znamená podělaný nebo přímo posraný. To je podle mne správné ohodnocení Pinnacle ! >:D<
roman51 napsal(a):
> pro "jobro" - 5xa se vyjádřil správně,
> doondiaty znamená podělaný nebo
> přímo posraný. To je podle mne správné
> ohodnocení Pinnacle ! >:D<
O Pinnacle se od nepaměti traduje, že není příliš spolehlivým programem. Ale nemohu uvěřit tomu, co popisuje "5xa". Ano, znám uživatele, kteří zvolí takový pracovní postup, kterým bezpečně shodí jakýkoliv program. Tím, že použije takový postup, který ani ve snu nepředpokládali vývojáři ani testeři. I to se stává. Takových lidí by si vývojáři měli vážit, protože dokázali odhalit slabiny vyvíjené aplikace.
Ale v tomto případě bude problém mezi klávesnicí a židlí...
> pro "jobro" - 5xa se vyjádřil správně,
> doondiaty znamená podělaný nebo
> přímo posraný. To je podle mne správné
> ohodnocení Pinnacle ! >:D<
O Pinnacle se od nepaměti traduje, že není příliš spolehlivým programem. Ale nemohu uvěřit tomu, co popisuje "5xa". Ano, znám uživatele, kteří zvolí takový pracovní postup, kterým bezpečně shodí jakýkoliv program. Tím, že použije takový postup, který ani ve snu nepředpokládali vývojáři ani testeři. I to se stává. Takových lidí by si vývojáři měli vážit, protože dokázali odhalit slabiny vyvíjené aplikace.
Ale v tomto případě bude problém mezi klávesnicí a židlí...
Corel vydal opravu pre Pinnacle Studio 19.5.1 Ide o chybu vytvárania čiernej diery v náhľade a exporte videa.
http://declic-video-fx.com/News/ID/2015 ... sletter%29
http://declic-video-fx.com/News/ID/2015 ... sletter%29
-
- Informace
-