Mám následující problém:
Provedl jsme vytvoření DVD disku (vypálení). Následně při spuštění v klasickém DVD přehrávači (ne PC) mě obraz trhá (rychlejší scény) a navíc se vůbec neprojevili úpravy zvuku (např. sžení hlasitosti nahraného zvuku z kamery + není tam zvuk na pozadí, který jsem tam přidal). Při nádledu ve studiu se jevilo vše OK.
Předem díky za odpověď
Pavel
Export do DVD
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkuste odstranit dočasné soubory ve Studiu - nabídka Soubor -> Odstranit pomocné soubory.
Tím docílíte toho, že zvuk na pozadí, úpravy a efekty budou znovu vyrenderovány.
Setkal jsem se s dost podobným problémem a toto pomohlo.
Dále byste měl mít nainstalovaný patch 9.3.5.
Bohužel DVD budete muset vyrenderovat a vypálit znovu.
Protože někdy výsledek nevypadá jak má (chybně vyrenderované efekty, špatně zobrazené menu), výsledek vždy zkouším nejdříve na DVDRW. Musím ale říct, že po aplikování patche 9.3.5 se mi zatím žádná takováto chyba nestala.
Tím docílíte toho, že zvuk na pozadí, úpravy a efekty budou znovu vyrenderovány.
Setkal jsem se s dost podobným problémem a toto pomohlo.
Dále byste měl mít nainstalovaný patch 9.3.5.
Bohužel DVD budete muset vyrenderovat a vypálit znovu.
Protože někdy výsledek nevypadá jak má (chybně vyrenderované efekty, špatně zobrazené menu), výsledek vždy zkouším nejdříve na DVDRW. Musím ale říct, že po aplikování patche 9.3.5 se mi zatím žádná takováto chyba nestala.
Naprosto souhlasím,mě se ve verzi 9.0.4. dokonce při vložení statického obrázku rozhodil synchron zvuku s obrazem, špatně se mi ripovala CD,přechody mizely,v novém patchi je vše v poho!
Lidičky kde seženu ten patch. Něco jsem našel na stahuj.cz ale vždy mi to sekne komp jak začnu stahovat.
-
- Kontaktovat uživatele:
2 Amos:
To je trochu mimo téma, ne? Z toho stahuj to jde stáhnout normálně, teď jsem to zkoušel. Pokud ti to nejde, tak jsem to na nějaký čas hodil sem: http://www.edisk.cz/clen/soubor/stahni/ ... 7255c9660a
To je trochu mimo téma, ne? Z toho stahuj to jde stáhnout normálně, teď jsem to zkoušel. Pokud ti to nejde, tak jsem to na nějaký čas hodil sem: http://www.edisk.cz/clen/soubor/stahni/ ... 7255c9660a
-
- Informace
-