instalace pinnacle 16

Odpovědět
fender
Kontaktovat uživatele:

Zdravím!Mám opět problém! Přešel jsem na Windows 10 ,tudíž jsem vše smazal a instaloval vše znovu!Ale pan pinnacle 16 mi stále tvrdí že už je vše nainstalováno,instalační cd mi nepustí dál instaluji to z origoš zaplacených cd! Bydlím asi 20m od řeky Moravy,mám to rovnou hodit do Moravy nebo s tím jde ještě něco dělat?Děkuji za každou informaci!
kamera11
Kontaktovat uživatele:

No, když to vhodíš do Moravy, velká škoda to nebude.......ale, Pinnacle má (měl...) na svých stránkách (Corel?) prográmek, na úplné odinstalování (vyčištení) od programu Pinnacle. Když pohledáš zde na webu, tak ten odkaz možná i najdeš. Nebo si zavojej na → http://www.exac.cz/ panu Pospíšilovi. Po smazání (!) by už neměl být problém program Pinnacle znovu nahrát......
Dej vědět............
Miroslav Polner

Najlrpšie je všetko čo sa týka Pinnacle Studio odinštalovať napríklad programom revouninstaler a potom ešte skontrolovať registre či tam niečo nezostalo a zmazať všetky adresáre v programoch kde je PS nainštalovaný, reštart a potom inštalovať.
Miroslav Polner

Tak som trochu pozeral čo také opravili v opravnom balíku Pinnacle Studio 19.5.1, Čierny obraz počas renderingu sa zatiaľ nezobrazil, uvidím pri dlhšom projekte, čo sa týka zvuku, tak to je po starom. Zvuk vo formáte mp3 pokiaľ je v zázname po vyrenderovaní praská a miestami to vyvoláva pocit akoby preskočil, zvuk je dosť nepríjemný. Po ďalšie miesto toho aby venovali čas vylepšeniu programu, tak tam pridávajú ďalšie nezmyselnosti ako Muserk SFX. Musím konštatovať, že zaplatiť za jeden zvuk a to vo formáte mp3 a 128 kBit/s 5€ je drzosť! Sú firmy čo ponúkajú celé CD kde je veľká banka kvalitných zvukov a to minimálne vo formáte wav čo sa s týmto čo to u ponúkajú, nedá vôbec kvalitatívne porovnať . Našťastie, že robím v Sony Vegase Pro 13, inak neviem či by som v tomto programe ako je PS19 urobil náročnejší projekt bez chýb!
ini

Provedl jsem čistou instalaci W10 a Pinnacle Studio 16 CZE. Jak jsem se divil, že nejde otevřít a že je k tomu jen zmateně formulovaná hláška o přeinstalování SW. Rady typu změnit registr, nebo zkoušet režimy kompatibility, rady z jiných fór na internetu.... Nic nepomohlo. Řešení je prosté (pro sestavení W10 č. 14393 build) a funguje. Obrátil jsem se na podporu PS pro ČR (vlídný pan Jan Pospíšil na: rma zavináč exac.cz), cituji jej:
"1) restartujte PC; 2) proveďte aktualizaci programu Pinnacle Studio 16 na verzi 16.1 (ke stažení zde); 3) nainstalujte opravný patch PS16_fix_for_Windows_8_1_32and64.exe; Po instalaci patche by již mělo být možné program normálně spustit."
A poznamenávám, že samotná verze PS 16.1 nestačí, tu už jsem měl. Výsledkem je že PS 16.1 na W10 běží bez režimu kompatibility!
kamera11
Kontaktovat uživatele:

ini
Re: instalace pinnacle 16 nový
10. 01. 2017 15:34
Podívejte se, nebo uschovejte si tuto adresu. Dá se tam o Pinnacle, o opravných záplatách → PATCH (postup) najít skoro vše. Dejte si tam překlad z Google (přeložit stránku) a budete to mít všechno v češtině. Je to výhodnější... (věc názoru). Je tam i užitečná diskuze k různým problémům a je tam i nabídka mnoha dopňků, co se dá k Pinnacle stáhnout (i s návodem) nebo koupit. Opravné PATCHy tam vychází pravidelně, jak je tvůrci (Corel) vypustí do "světa"
http://declic-video-fx.com/
Odpovědět
  • Informace