Pinnacle 10+ a GS180
Dobry den, vlastnim miniDV kameru Panasonic NV-GS180 a potrebuji dobry program na prehravani z kamery do PC a z kamery primo na DVD. Rozhodl jsem se vyzkouset Pinnacle Studio 10 + a nechce mi to nacist kameru Program funguje bezproblemu ale proste kameru mi nenacte,mam ji zapojenou pres IEEE 1394, v orig programu od Panasonicu mi to kameru bezproblemu najde i ve Windows Movie Maker,tak prosim jestli nevite kde je chyba? Popripade jinej dobry program co ma funkce ktere potrebuji. Diky za rady a tipy.
A jak jsi se prosim pokusil "...vyzkouset Pinnacle Studio 10 +...", to mas zkusebni verzi, ci koupenou ? Pokud ji mas ziskanou nejak "jinak", tak by to asi mohl byt ten kamen urazu.
Jinak by s tim nemel byt zadny problem, o takove potizi jsem dosud neslysel, ale zkus kontaktovat technickou podporu (EXAC), coz je apropo prvni, kam jsi se mel obratit )
Jinak by s tim nemel byt zadny problem, o takove potizi jsem dosud neslysel, ale zkus kontaktovat technickou podporu (EXAC), coz je apropo prvni, kam jsi se mel obratit )
-
- Kontaktovat uživatele:
Setkal jsem se u dvou lidí s něčím podobným (šlo ale o pochybnou verzi PS).
Neznám ale nikoho kdo by měl tento problém s orig PS.
Jak píše petr, zkus kontaktovat technickou podporu na www.exac.cz.
Neznám ale nikoho kdo by měl tento problém s orig PS.
Jak píše petr, zkus kontaktovat technickou podporu na www.exac.cz.
Ahoj, mám problém s programem, jakmile vložím do souboru jakékoliv Menu, od druhé záložky zpozdí se mi zvuk a to až o tři vteřiny oproti obrazu. V náhledu se to nijak neprojeví, tam je to v pořádku. Projeví se to až v v převodu souboru na disk (dvd), kdy je soubor ve formátu na dvd. Nevím co s tím, poradíte někdo?
Odkud mohu stáhnout ovladač IEEE 1394 pro Windows 98, který potřebuji
pro nahrávání digitálních záznamů z kamery do PC? Z originálního CZ Windows
98 2nd. edition to nefunguje, ačkoli mi to mé windowsy doporučují. Prostě, jakoby
tam ten ovladač nebyl. Vše ostatní mám, jen ten ovladač nevím kde se dá stáhnout.
pro nahrávání digitálních záznamů z kamery do PC? Z originálního CZ Windows
98 2nd. edition to nefunguje, ačkoli mi to mé windowsy doporučují. Prostě, jakoby
tam ten ovladač nebyl. Vše ostatní mám, jen ten ovladač nevím kde se dá stáhnout.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkus z instalačního cd IEEE 1394 zařízení (řadiče nebo základní desky), případně na webu výrobce.
Maro napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Odkud mohu stáhnout ovladač IEEE 1394 pro
> Windows 98, který potřebuji
> pro nahrávání digitálních záznamů z kamery
> do PC? Z originálního CZ Windows
> 98 2nd. edition to nefunguje, ačkoli mi to mé
> windowsy doporučují. Prostě, jakoby
> tam ten ovladač nebyl. Vše ostatní mám, jen
> ten ovladač nevím kde se dá stáhnout.
Vzhledem k tomu, ze jsme v diskuzi o S10+, tak zapomen na W98 )))
Jsou naprosto nezbytne XPcka, ani W2K nejsou podporovany.
Co se tyka podpory pro IEEE1394, jsou nezbytne W98 Sec. Ed., ale i tak s tim budou giga problemy. Min. omezeni dana FAT32 atd..
-------------------------------------------------------
> Odkud mohu stáhnout ovladač IEEE 1394 pro
> Windows 98, který potřebuji
> pro nahrávání digitálních záznamů z kamery
> do PC? Z originálního CZ Windows
> 98 2nd. edition to nefunguje, ačkoli mi to mé
> windowsy doporučují. Prostě, jakoby
> tam ten ovladač nebyl. Vše ostatní mám, jen
> ten ovladač nevím kde se dá stáhnout.
Vzhledem k tomu, ze jsme v diskuzi o S10+, tak zapomen na W98 )))
Jsou naprosto nezbytne XPcka, ani W2K nejsou podporovany.
Co se tyka podpory pro IEEE1394, jsou nezbytne W98 Sec. Ed., ale i tak s tim budou giga problemy. Min. omezeni dana FAT32 atd..
Zdravím, .. nevíte kde bych mohl stáhnout ovladač IEEE 1394, .. mám xp a videokameru PANASONIC NV-GS4, díky předem
-
- Informace
-