zapnuté DMA
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj lidi.Mám na vÁs jednu prosbu..Kde se podívám jestli mám zapnutý nebo vypnutý DMA??Díky za pomoc.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ve windows 98 je to v system->spravce zarizeni->Diskove jednotky->Vlastnosti
Ve windows XP to nevim presne, ale kdyz si treba nainstalujes PowerDVD, tak se ti to po spusteni zepta jestli chces DMA nastavit a nebo zkus program www.dvdidle.com a tam si stahni program dvdidle. Po spusteni se objevi ikonka v tray a je tam funkce zapnout DMA. Vic nevim. Zdar buh
Ve windows XP to nevim presne, ale kdyz si treba nainstalujes PowerDVD, tak se ti to po spusteni zepta jestli chces DMA nastavit a nebo zkus program www.dvdidle.com a tam si stahni program dvdidle. Po spusteni se objevi ikonka v tray a je tam funkce zapnout DMA. Vic nevim. Zdar buh
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky za radu....už mně to funguje
Pro xp...správce zařízení/řadiče ide ata/atapi klepni upřesnit nastavení.U xp byměli byt
zapnuty DMA i v biosu.Jedobré si to zkontrolovat.
zapnuty DMA i v biosu.Jedobré si to zkontrolovat.
zkoušel jsem naistalovat program dvdidle a pořád mám malou přenosovou rychlost čtení i zápisu, vůbec nenečtu nahrané video do počítače. Nevím už kde bych to měl nastavit. Mohl by mi někdo poradit jak na to ??? Třeba i v tom BIOSU. díky moc za radu.
-
- Informace
-