nenačtení souborů do Pin 18

Odpovědět
fiepin
Kontaktovat uživatele:

Kamera Sony HDR-PJ810E a Pinnacle 18.
Po zapnutí kamery přes vestavěné USB se v importu v Pinnacle 18 objeví v položce "import z" kamera HDR-PJ810E. Ovšem po kliknutí na ní se načte : v této složce nejsou žádné položky. Nezbývá tedy, než natočený filmeček uložit na počítač a pak teprve "import z" disku PC a pak to jde.
Proč nelze provést import přímo z kamery do Pinnacle.
Poradí prosím někdo? Díky
Jirka M

Vyzkoušej v importu zvolit "Tento počítač", najít kameru a rozbalit příslušnou složku karty s videem.
fiepin
Kontaktovat uživatele:

Jo, zdálo se to jako dobrý nápad, takto to obejít, ale......
V počítači kamera zobrazená je, ale v importu Pinnacle není. Takže fakt asi nezbývá, než film uložit do počítače a pak v Pinnacle najít složku kde je video uložené a Importovat. bez uložení do PC to asi nepůjde, ale proč???
[attachment 1085 import.jpg]
[attachment 1086 Beznzvu800x561.jpg]
Přílohy
Bez názvu (800x561).jpg
Bez názvu (800x561).jpg (190.94 KiB) Zobrazeno 1362 x
import.jpg
import.jpg (294.22 KiB) Zobrazeno 1362 x
Jirka M

Z náhledu je vidět na ikoně, že PC bere tvojí kameru jako zařízení. To se potom nemůže objevit v seznamu úložných zařízení tak, jak jsem já popisoval. Já mám kameru nastavenou tak, že ji PC bere jako úložné zařízení a proto se objeví jako nové úložiště na USB. Prostě disk,nebo paměťová karta. Jedině podívat se ještě do návodu, nebo na menu kamery, jestli jde změnit výstup USB na kameře.
Z mojí zkušenosti je rychlejší nainstalovat do PS video z karty přes čtečku. Když je čtečka rychlá a USB3, je to i daleko rychlejší.
Jirka M

Nejsem žádný odborník, ale na stránkách https://esupport.sony.com/US/p/model-ho ... ownloadTab
Ovladače potřebné pro připojení Sony videokamery k počítači a přenášet soubory jsou již zahrnuty v operačním systému.

Není podporováno:
Funkce USB streaming není podporován s operačním systémem Windows 7.
Windows 7 Starter Edition není podporována.
Jiné ovladače jsem nenašel.
Jinak doporučuji konzultaci s panem Pospíšilem EXAC
fiepin
Kontaktovat uživatele:

Díky za odpovědi. No kartu jsem ještě nekoupil a asi to bude nejlepší řešení přes čtečku. Před chvilkou jsem zkoušel to samé s OS Win 8.1 a také nic. V pondělí zkusím
p. Pospíšila, snad poradí. Bohužel u kamery byl jen stručný návod a nikde na netu jsem nenašel podrobný manuál k této kameře, což hodně chybí a tak tápu. Např. není mi jasné, proč kamera uchovává jeden snímek po druhém, každý zvlášť a ne jako film vcelku. To znamená, že když importuji, tak ne že by se načítal film, ale načítá se třeba 100 snímků. Je pravda, že potom nemusím dělat detekci scén. Zrovna tak je to uložené v kameře a nenašel jsem způsob jak třeba vymazat vše najednou a ne snímek po snímku. Ale určitě to jde. Učit se, učit se, učit se.
fiepin
Kontaktovat uživatele:

Tak pro jiné majitele kamery. Vymazat se dá vše najednou v nastavení... formát. Optá se to zda zformátovat kartu či vestavěnou paměť. ovšem vymaže to zase úplně všechno, ne třeba jen film udělaný před týdnem. To se musí zase snímek po snímku. Teda asi !?! Jinak jsem vyrobil filmeček 15 minut v nejvyšší kvalitě 1920x1080 50p a vše OK.
Odpovědět
  • Informace