Jaky nastavit bitrate
-
- Kontaktovat uživatele:
jak si mam ale vysvetlit ze mi to v 16 jede OK a v 18 ne, mam to dat reklamovat? zkusil jsem dat na jiny disk, porad stejny problem..
Tak to nechápu,nikdy jsem to nestudoval, protože vše pracuje.Ten seznam přípon je opsán přímo z rozbaleného Importu studia PS18 "Hledat videa". Sám pracuji s kamerou 4K nastavenou na záznam 4K mp4 50p 150 bit., dále používám video záznam z Nikona D600 v mov. Nikdy jsem neřešil žádný problém. Dokonce jsem zaregistroval po aktualizaci 18.5, velké plus v rychlosti renderu a i v plynulém přehrávání v náhledu právě 4K mp4, který má v originále velký datový tok 150M.
Rozdělení práce studia myslím samozřejmě na interních. Pravda je, že PS18, je sice levnější program na investice , ale náročnější na PC.
PS 16 byla jednodušší, byl jsem s ní dlouho spokojen. Kdo chce ale používat nové formáty videa musí aktualizovat i program.
Rozdělení práce studia myslím samozřejmě na interních. Pravda je, že PS18, je sice levnější program na investice , ale náročnější na PC.
PS 16 byla jednodušší, byl jsem s ní dlouho spokojen. Kdo chce ale používat nové formáty videa musí aktualizovat i program.
-
- Kontaktovat uživatele:
pokusim se to vyreklamovat...myslim ze mam dostatecne silny pc....jenze nevim zda s reklamci uspeju....
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak už v Pinnacle nedělám (nervy to nevydržely... přešl jsem na Adobe Premiere Element 12 //už je verze13//). Ta pohoda, ten klid. Mám ho už přes rok a ani jednou to nespadlo (!) Zkuste si stáhnout na zkoušku TRIAL a zkoušejte. Cena je zhruba stejná jako u Pinnacle a je také v češtině. - U toho problému se zvukem to může být formátem co Pinnacle nechutná. Je projekt nastaven na stejná data, jako ogr. video z kamery? Může se stát, že malinko jiná frekvence (nebo jiné uložení...) toto zpoždění zvuku může způsobit → Prokládání: i jako interlaced (prokládané řádkování) nebo p jako progressive (neprokládané řádkování)
Počet snímků za sekundu: 23,976; 24; 25; 30; 50 nebo 60. Jestli je video ve "frekvenci 24 Hz je snímkovací frekvence nejčastěji používaná při filmovém záznamu. Při převodu filmu na televizní signál se u režimu PAL snímky převádí 1:1 (i za cenu, že se obraz zrychlí cca o 4 %", (uvádí např. Wikipedie). Bylo publikováno, že nestejná frekvence mezi videem z kamery a editoru videa (nastavení projektu) toto mohou způsobit. Tam může narůst zrychlování obrazu. Zkuste si s tím pohrát a uvidíte....
Počet snímků za sekundu: 23,976; 24; 25; 30; 50 nebo 60. Jestli je video ve "frekvenci 24 Hz je snímkovací frekvence nejčastěji používaná při filmovém záznamu. Při převodu filmu na televizní signál se u režimu PAL snímky převádí 1:1 (i za cenu, že se obraz zrychlí cca o 4 %", (uvádí např. Wikipedie). Bylo publikováno, že nestejná frekvence mezi videem z kamery a editoru videa (nastavení projektu) toto mohou způsobit. Tam může narůst zrychlování obrazu. Zkuste si s tím pohrát a uvidíte....
-
- Kontaktovat uživatele:
ts..tak jsem to vcera vyresil.... fotak nepodporuje vyssi fps nez 30...a ja to mel nastavene na 60..teda jedna se o mobil..huawei p7..nastavil jsme to tedy na 30 fps a vse ok...dneska jsem chtel nahrat dalsi video..s uplne stejnym nastavenim jako vcera..a hle..zase stejny problem..zkusil jsem nahrat video ze zrcadlovky a juineho kompaktu..vse ok..ale videa z mobilu jsou s problemem....to je divne..!!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
tak už jsem na to přišel....!!!! když naisnatluji pinnacle 18 tak mi jedou videa v pohode...jenže problem nastane jakmile provedu upgrade..po mnoha hodinach zkoušeni jsem na toto konecne prisel...po upgradu na 18,5 mi to u videoklipu nacte polovicni frame rate....video pred upgradem jsem nahral a melo frame rate 30 a video jelo ok..po upgradu melo fps 15 a sekalo se..a ted babo rad...fakt super upgrade!!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
navic u videa pred upgradem na 18,5 mi to importuje kodek h264 ale po upgradu mi to importuje video kde je kodek avc1....vubec to nechapu..i prenosova rychlost je 331 000 u pred upgradem a po upgradu u videa 15 331 kbit/s....toto jsou informaze z "informace zobrazeni v pinnacle..proc pinnacle po upgradu nacte video s nesmyslnymi parametry, nevite??? s kym to mam resit...
-
- Kontaktovat uživatele:
http://translate.google.cz/translate?sl ... 2F&act=url
(náplasti všechny !!!)
a přečti si diskuzi k tématům...............
(náplasti všechny !!!)
a přečti si diskuzi k tématům...............
-
- Kontaktovat uživatele:
jaké náplasti
-
- Kontaktovat uživatele:
........musíš číst !. Je těch náplastí několik. Najdi si to. Měli by být použité všechny (!). Tak to tam píšou. Tak čti...
[attachment 1048 2015-06-03_095458.jpg]
[attachment 1048 2015-06-03_095458.jpg]
- Přílohy
-
- 2015-06-03_095458.jpg (23.33 KiB) Zobrazeno 2027 x
-
- Informace
-