AVCHD DVD a Bluray disky mají shodnou souborovou strukturu. Disk se tedy udělá jako AVCHD (AVCHD 2 podle vstupního formátu) Rozdíl je jen ve velikosti souboru připraveného na ten či onen disk. Takže, když si uděláte vhodně velký výstup AVCHD, bude jej možno i na BD spolehlivě vypálit. Pozor ale na AVCHD 2, takovou strukturu nejsou schopny přehrát všechny BD přehrávače. Já vždy doporučuji mí alespoň jeden mazatelný BD-RE, na který se dá projekt zkušebně vypálit a zjistit, zda vše hraje ve stolním přehrávači, jak má. Po prověrce, nebrání nic k definitivnímu vypálení na BD-R disk určenému k archivaci výsledného videa. V návodu k použití, strana 333 a334.
Návod PS 18: http://www.exac.cz/pdf/STUDIO_18.pdf
Pinnacle 18
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ďakujem za odpoveď,ale skúšal som a to nejde.Keď som mal AVID STUDIO tak som urobil projekt ,urodil menu, nastavil BluRay,nastavil cilova velikost 25GB alebo 50GB,podľa veľkosti projektu,dal vytvoriť disk a všetko bolo v poriadku.Keď to dám do súboru,tak mi nejde samozrejme menu.Ale chcem vedieť,keď niekto kto má PS 18 ultimate či má v nastaveniach ponuku BluRay.Teraz pozerám že aj pri importe by malo byť ,Import s DVD/BluRay,ja mám len DVD,tak neviem.Poprosil by so m kto má PS 18 Ultimete či by sa pozrel či to tam má. Ďakujem.
Po instalaci je u PS18 nutno možnost exportu na Blu-Ray zvlášť aktivovat. Nahoře vlevo klikni na "?",otevři a aktivuj Blu-Ray.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak snadné. Díky Jirko M. Člověk se pořád učí. Styf, omlouvám se za nepřesné informace.
-
- Kontaktovat uživatele:
Všetko ide ako má.Ďakujem Jirka M za presnú radu.Ešte raz dík..
Ahoj všem pár návodů na pinnacle studio je na www.pinnaclestudio.wz.cz . Jednoduché animace, které mohou vylepšit váš projekt.
S pozdravem Honza
http://www.pinnaclestudio.wz.cz
S pozdravem Honza
http://www.pinnaclestudio.wz.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte. Mám PS 18 ULT... - aktivoval som si aj možnosť vypaľovať Blu-ray disk, no keď vložím čistý disk, vypíše mi, že nie je možné uskutočniť zápis, lebo je plný ( vypisuje to aj pri 6 min. videu) . Už som zúfalý z tohto programu. - trochu možno odbočím od témy, ale akú máte zostavu PC, na ktorej vám bez problémov funguje strih Full HD videa. Ja má Intel i5 , 8GB ram, 250GB SSD disk + 1,5T, 1GB grafiku a program padá a padá. Nemám ho pripojený ani na net, ani nič iné v ňom nie je nainštalované. Proste tento program - hrôza - uvažujem na EDIUSOM, ale bojím sa či ten bude fungovať za tie prachy
Podívejte se,jestli nemáte nainstalovanou image vypalovací jednotku. Může to být pro PS18 problém si vybrat. Zkuste ji odinstalovat a nechat jen hlavní. Doporučuji export jen "vytvořit obrázek" a pak vypálit buť ve studiu, nebo v jiném programu - (Nero expres.)
NG studio padá, když má na příklad malou velikosti stránkovacího souboru virtuální paměti, ale i jiné problémy v systému. PS18/64 je na paměti už dost náročná. U HD videa jsem sám pocítil ten rozdíl a musel jsem navyšovat i operační paměť na 12 GB.
Dnes zpracovávám na PS18/64 i video 4K a bez problémů.
NG studio padá, když má na příklad malou velikosti stránkovacího souboru virtuální paměti, ale i jiné problémy v systému. PS18/64 je na paměti už dost náročná. U HD videa jsem sám pocítil ten rozdíl a musel jsem navyšovat i operační paměť na 12 GB.
Dnes zpracovávám na PS18/64 i video 4K a bez problémů.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý večer.
Mám dotaz, natočené video H264 1920x1080p 50s 26000kBit/s
Sestříhané do H264 nebo Mpeg 2 1920x1080i mě škube (hrany, obrysy budov atd.)
Progresivní mě nepřehraje televize z externího hardisku, proto ten pokus o prokladaný.
Pokud točím v prokládaném a sestříhám zase do prokládaného vše bez problémů.
Vše ukládam na externí disk.
Dělám to v 18 Ultimate, pokus byl i v 17 ale vše stejné.
Jde to vůbec?
Diky.
Mám dotaz, natočené video H264 1920x1080p 50s 26000kBit/s
Sestříhané do H264 nebo Mpeg 2 1920x1080i mě škube (hrany, obrysy budov atd.)
Progresivní mě nepřehraje televize z externího hardisku, proto ten pokus o prokladaný.
Pokud točím v prokládaném a sestříhám zase do prokládaného vše bez problémů.
Vše ukládam na externí disk.
Dělám to v 18 Ultimate, pokus byl i v 17 ale vše stejné.
Jde to vůbec?
Diky.
-
- Kontaktovat uživatele:
mám dotaz na:
Jirka M:
"...navyšovat i operační paměť na 12 GB.Dnes zpracovávám na PS18/64 i video 4K a bez problémů..."
stále ještě to jede bez padání? mám 8 gb a občas mi spadne, tak uvažuji rovněž o posílení paměti...
prokládáš video i fotkama? mívám jich v projektu dost a vždy část animovaných...
Jirka M:
"...navyšovat i operační paměť na 12 GB.Dnes zpracovávám na PS18/64 i video 4K a bez problémů..."
stále ještě to jede bez padání? mám 8 gb a občas mi spadne, tak uvažuji rovněž o posílení paměti...
prokládáš video i fotkama? mívám jich v projektu dost a vždy část animovaných...
-
- Informace
-