50p na AVCHD nebo Blu-ray disk
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano jde to pospojovat pomocí TS Muxeru, program je zdarma.Ke vkládání jednotl. klipů a spojování tam je tlačítko Join
-
- Kontaktovat uživatele:
Nebo se prostě zálohuje video z kamery kopírováním do PC v AVCHD struktuře, které vyrobila kamera. Potom je automaticky, co střih to kapitola. Dá se to potom přehrávat z USB, paměťové karty nebo externího HDD. Odzkoušeno, plně funkční.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdo tu píše a kde, že se ve Vegas nedá renderovat 50p?? Já to dělám pravidelně.
-
- Kontaktovat uživatele:
[attachment 1019 Vegas50p.png]
- Přílohy
-
- Vegas 50p.png (98.89 KiB) Zobrazeno 1978 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Přidám se a povím vám jak to řeším já. Disky vubec nepoužívám, maximálně když chce někdo DVD (má ještě DVD přehrávač) Všechno rendruji ve Vegasu a to udělám jednu kopii v 50P mp4 a 25P mp4. Uložím na externí disk 2,5 mám 1TB a když to chci přehrát tak připojím k Smart televizi a pustím to z disku. Bohužel ne každá televize přežvíka 50P ,a proto dělám druhou kopii 25P a tu už přežvíkají všechny TV. No a Doma mám plochou televize ale ne smartku tak zapojím externí disk do blurey přehrávače přes USB a v pohodě to přehraje i 50P. Kamarád má plazmu TV a ta dokonce vezme i AVCHD 50P soubor z disku. Já si myslím, že do budoucna éra přehrávačů zanikne a vše se bude řešit touhle tou cestou.
-
- Kontaktovat uživatele:
Chcem sa spýtať radek 7777 ,keď mám urobený projekt s menu ako ho dáš na USB,aby to bolo aj s menu? Poraď.Ďakujem
-
- Kontaktovat uživatele:
Menu se dá vytvořit v programu NERO Video 12 nasázíš si tam projekty a uděláš uvodní menu ale tuším že to jde jenom v AVCHD to mám vyzkoušený dokonce ti to nabídne na jaký nosič to chceš vyrendrovat a vypálit. Ale proč vytváříš menu jeto zbytečné. Taky jsem to dělával, ale upustil jsem od toho. Mám svoji úvodní znělku tu dám na začátek projektu aby projekt hned neběžel jak ho spustím. A pokud mám kratší projekty tak je vyrendruji třeba 3 dohromady za sebou a v složce napíšu ve zkratce názvy. Anebo je uložím zvlášť jako samostatné projekty. Druhá varianta je lepší jelikož když chceš někomu kopírovat určitý projekt tak ho nemáš slepený s ostatnímy projekty.
radek7777
Môžem sa opýtať či máš pri rendrovaní vo Vegase nastavenie ako Romolus a len meníš "Frame rate" z 50 na 25 (poprípade dátový tok), alebo používaš úplne iné nastavenie.
Resp. prosím podeľ sa o tvoje nastavenie rendrovania AVCHD z Vegasu.
Ďakujem.
Môžem sa opýtať či máš pri rendrovaní vo Vegase nastavenie ako Romolus a len meníš "Frame rate" z 50 na 25 (poprípade dátový tok), alebo používaš úplne iné nastavenie.
Resp. prosím podeľ sa o tvoje nastavenie rendrovania AVCHD z Vegasu.
Ďakujem.
-
- Informace
-