Ahoj , prosím o radu zda je možné nějakým postupem sloučit veškeré nastříhané dílčí sekvence v jeden kus - vše je na jedné stopě-
Jde mi o to že to chci v závěru celé např. dobarvit a nechce se mi to dělat po těch nastříhaných kouskách.
Pokud to jde děkuji za info.
Sloučení nastříhaných sekvencí
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Jedíně vyrenderovat celý projekt a znovu vožit do sřižny a dělat dodatečné celkové úpravy.
-
- Kontaktovat uživatele:
Něco takového hledám , ale nedaří se . když to uložím opět se mi to zobrazí v kouscích ..
-
- Kontaktovat uživatele:
Když se projekt vyrenderuje, je z toho přeci jeden velký soubor. Žádné kousky.
Dá sa to aj tak, že si dáte efekt na jeden kúsok, dať efekt kopírovať a vložiť na všetky ostatné.
-
- Kontaktovat uživatele:
..a to vyrenderování se tedy dělá jak nebo kde
?
?
-
- Kontaktovat uživatele:
Prostě záložka Export a tam zvolit nastavení nejblíže podobné originálním parametrům zpracovávaných souborů.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasně tohle jsem zkoušel , ale přišlo mi že to o dost ztratí kvalitu . Nevím zda znáš fotoshop, ale tam je např. sloučení vrstev , případně
uložit jako Psd což je fotoshop. původní formát kde mi vše zůstane v původní kvalitě .Tak jestli je něco podobného i zde .
Jinak ještě na vysvětlenou - s pinacl. jsem začal někdy před rokem takže postupně zjištuji co vše by se mi hodilo znát .
Děkuji za tyto rady .
uložit jako Psd což je fotoshop. původní formát kde mi vše zůstane v původní kvalitě .Tak jestli je něco podobného i zde .
Jinak ještě na vysvětlenou - s pinacl. jsem začal někdy před rokem takže postupně zjištuji co vše by se mi hodilo znát .
Děkuji za tyto rady .
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak chlapci trošku vyšší dívčí:
Jestli jsi přesvědšen o tom, že chceš opravdu kompletně upravit všechny sekvence najednou
postupuj takto:
Máš-li všechny sekvence v timeline, ulož projekt příkazem Uložit film jako s jiným názvem než máš doposud.
Tvoje práce se uloží jako soubor s Tvým názvem a bude mít příponu Movie.apx.(např: pokus.Movie.apx)
Tento uložený projekt načti do PS a vlož do timeline.Po vložení budeš mít místo standartní modré výplně
výplň klipu šedou.Pak aplikuj úpravu tak jak jsi zvyklý na běžné klipy.
Pozor:Toto platí pouze pro příkaz Otevřít editor efektů!!
Jestliže použiješ příkaz Upravit film, otevře se Ti podokno opět s Tvými klipy, to bude mít název Díčí film
a opět uvidíš svoje sekvence.
Pár obrázků:
1)Načtený projekt:
[attachment 1009 nacteny_projekt.JPG]
2)Vložený projekt
[attachment 1010 vloeny_projekt.JPG]
3)Aplikovaný efekt na projekt (vlastně na všechny sekvence, které projekt obsahuje)
[attachment 1011 aplik_projekt.JPG]
Jestli jsi přesvědšen o tom, že chceš opravdu kompletně upravit všechny sekvence najednou
postupuj takto:
Máš-li všechny sekvence v timeline, ulož projekt příkazem Uložit film jako s jiným názvem než máš doposud.
Tvoje práce se uloží jako soubor s Tvým názvem a bude mít příponu Movie.apx.(např: pokus.Movie.apx)
Tento uložený projekt načti do PS a vlož do timeline.Po vložení budeš mít místo standartní modré výplně
výplň klipu šedou.Pak aplikuj úpravu tak jak jsi zvyklý na běžné klipy.
Pozor:Toto platí pouze pro příkaz Otevřít editor efektů!!
Jestliže použiješ příkaz Upravit film, otevře se Ti podokno opět s Tvými klipy, to bude mít název Díčí film
a opět uvidíš svoje sekvence.
Pár obrázků:
1)Načtený projekt:
[attachment 1009 nacteny_projekt.JPG]
2)Vložený projekt
[attachment 1010 vloeny_projekt.JPG]
3)Aplikovaný efekt na projekt (vlastně na všechny sekvence, které projekt obsahuje)
[attachment 1011 aplik_projekt.JPG]
- Přílohy
-
- aplik_projekt.JPG (90.27 KiB) Zobrazeno 2030 x
-
- vloženy_projekt.JPG (76.33 KiB) Zobrazeno 2030 x
-
- nacteny_projekt.JPG (89.17 KiB) Zobrazeno 2030 x
Přesně jak píše steviezah. Jen není nutné "uložit jako".Stačí otevřít nový film a přetáhnou z knihovny projektů film, ten který chci upravit.Výsledek je stejný,jako první postup. Na časové ose je můj projekt jako jeden šedivý klip.Dále je postup stejný.
(Stejný postup se uplatňuje, když skládám jednotlivé filmy do projektu disk).
(Stejný postup se uplatňuje, když skládám jednotlivé filmy do projektu disk).
-
- Informace
-