Zvětšení obrazu

Odpovědět
vasek
Kontaktovat uživatele:

Dobrý den.Po rocích stříhání v Pinnacle jsem zkusil Vegas Pro 12. V létě jsme byli v Paříži a tak jsem si sestřihal videoklip. Dlouhou dobu jsem s vegasem koketoval ,ale vždy jsem se vrátil k Pinnacle.Já osobně si myslím,že se dají použít oba dva programy,každý je dobrý na něco jiného.K Vegasu jsem se obracel většinou když jsem měl problém v PS. Většinou se týkaly exportu. V současnosti mám PS 18 a celkem spokojenost. Ale abych se vrátil k problému ve vegas.Podotýkám,že všechny programy jsem měl řádně zakoupené.Klip z Paříže jsem sestřihal ve vegas v pohodě,pracovalo se mi s ním dobře.Vytvořil jsem Blu-ray a tam bylo vše v pohodě,ale ve formátu MP4 v někerých místech kde jsem použil Mercalli tak dole pod obrazem mi kmitá černý proužek jak se snažil obraz stabilizovat.Dalo by se to asi odstranit na TV tím,že se obraz roztáhne ke kraji.U Panasoniku tato funkce je,ale chci se zeptat jestli někdo neví ,jak se dá obraz roztáhnout ve Vegas.Chci podotknout že ty pruhy se zobrazují i před exportem na časové ose. Kdyby někdo věděl co s tím a poradil, předem mu děkuji.Vašek
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Rád se ujmu vašeho problému. Jem když sem pro představu dáte screen sdaným problémem, abych měl jistotu, že vám poradím správně. :-)
vasek
Kontaktovat uživatele:

Dobrý večer Romulus. Tady zasílám kousek videa na uložto. Všimněte si uplně dole. Zatím děkuji Vašek.[video]http://ulozto.cz/xuQv1DUb/obraz-v-sony-vegas-mp4[/video]
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Od třetí minuty. Návod na YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=9qMLTaU ... 1&index=17
vasek
Kontaktovat uživatele:

Díky moc.O Pan/Crop vím,ale myslel jsem spíš,že mám někde něco špatně nastaveno.U Pinnacle ani u Corelu se mě s použitím Mercalli nikdy s obrazem nic podobného nestalo. Nicméně děkuji takhle to taky jde vyřešit.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Váš problém se stabilizací Mercalli ve Vegas jsem zažil také, ale jen u starších DV videí z pásků D8. Máte-li ale originály prokládané, je možno vyzkoušet Yadif free plugin (je třeba dodržet postup dle návodu), který vytvoří z videa prokládaného progresivní 25p. Já tedy osobně jsem se setkal s tou blikající čarou ve spodku obrazu jen i videa prokládaného.
Odpovědět
  • Informace