HELP
-
- Kontaktovat uživatele:
poprosím adminov zmazať danú tému....poprosil som len o výpomoc na moje externé štúdium nakoľko som nestíhal...ešte raz vďaka chalanom ktorý boli nápomocní...
-
- Kontaktovat uživatele:
......ak budú vaše postrehy obšírnejšie poprosím hodiť do e-mailu: edis@post.sk
prípadne môžem uviesť aj dôvod založenia témy a obrátenie sa na vás so žiadosťou - s prosbou
ešte raz ďakujem za pochopenie
prípadne môžem uviesť aj dôvod založenia témy a obrátenie sa na vás so žiadosťou - s prosbou
ešte raz ďakujem za pochopenie
-
- Kontaktovat uživatele:
Proč tři odkazy na jedno video?
Podívám se a zhodnotím, jen počítej s tím, že to bude oko a zkušenost amatéra.
Podívám se a zhodnotím, jen počítej s tím, že to bude oko a zkušenost amatéra.
-
- Kontaktovat uživatele:
Laďa
ďakujem za tvoj záujem a sú to 3 videá len sa to dáko zle skopčilo skúsim ešte raz
https://www.youtube.com/watch?v=O0wOt_C ... YBcO1ZhJmA
https://www.youtube.com/watch?v=3IXvF_G ... YBcO1ZhJmA
https://www.youtube.com/watch?v=4_rr2WV ... mA&index=3
myslím, že by to mohlo byť v poriadku ešte rád vďaka za záujem a príspevky
ďakujem za tvoj záujem a sú to 3 videá len sa to dáko zle skopčilo skúsim ešte raz
https://www.youtube.com/watch?v=O0wOt_C ... YBcO1ZhJmA
https://www.youtube.com/watch?v=3IXvF_G ... YBcO1ZhJmA
https://www.youtube.com/watch?v=4_rr2WV ... mA&index=3
myslím, že by to mohlo byť v poriadku ešte rád vďaka za záujem a príspevky
-
- Kontaktovat uživatele:
Stáhnu a kouknu.
To první jsem zhlédnul, na podrobnější si musíš počkat (během týdne), ale první výtku mám. Ty titulky byly otřesné, celé to shodili.
To první jsem zhlédnul, na podrobnější si musíš počkat (během týdne), ale první výtku mám. Ty titulky byly otřesné, celé to shodili.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mohu-li se připojit s hodnocením, tak mně se to líbilo. Beru to čistě pocitově. S hlediska střihové skladby a obsahu si netroufám, jako amatérský domácí tvůrce tato videa jakkoliv hodnotit. Jen malá připomínka, že první dvě reportáže by mohly (a nemusely) být kratší pro zvýšení dynamiky pro celkové vyznění. Přeji nicméně hodně štěstí a inspirace do další filmové práce.
-
- Kontaktovat uživatele:
Upozorňuji, že točím jen pro radost a jsem samouk v otázce videa. Takže mé postřehy je nutno brát s rezervou.
Každé jeho video
Toto bylo to nejlepší co jsi sem dal. Jednoduché a mělo to co říci. Kamera dobrá, není co vytknout.
Postřehy: Trochu utíkal střih na hudbu, ne vždy jsi to měl přesně. Na začátku, jsou tři dlouhé záběry (stůl a PC) ty bych pokrátil. Na Color gradingu by chtělo zapracovat. U všech videí.
Trnavské hradby
Toto bylo zase to nejslabší. Nepochopil jsem. Dvakrát puštěno, ale nepomohlo.
Postřehy: Úvod dlouhý a nenaladil na vlastní důvod videa. Takže dál nerozebírám.
MUSIC@SKLADOVA
Mělo to co říci, ale dlouhé. Zbytečné záběry, občas špatně stojící kamera. Komentáře výborné, uváděli do děje. Takže druhé místo.
Postřehy: Jediný záběr na uvedení do místa děje mě nestačil, chtělo to alespoň tři. Moderátorku bych viděl na jiném místě, měla hodně členité pozadí, toto by chtělo rozostřit. Ona by měla být středem pozornosti. Při rozhovorech s moderátorkou ji nikdy nemáš do obličeje, dá se dotočit. Velikosti záběrů jsou OK, tady jsi fakt dobrý.
(časy, které budu uvádět možná nebudou sedět na 100%, chytal jsem to v TV ne v PC)
01:50 - nedával bych, špatný zvuk, takže nevím pořádně co říká.
02:01 - dal bych pryč
02:08 - dal bych pryč s tím sloupem (kytarista)
02:15 - dal bych pryč, odcházející hlava
02:52 - dal bych pryč, jak oajde za sloup
03:10 - kytarista je OK, ale ten přechod na zpěvačku přes sloup je nevhodně střižený, takže dal bych pryč.
03:40 - dal bych pryč
04:17 - dal bych pryč, jak přechází člověk.
04:25 - zpěvačka v protisvětle, chtělo to přejít na druhou stranu (ona je dost dobrá, zasloužila by si pěkný záběr)
05:50 - vrátnou bych dal mnohem dříve za slova "co hovorí vrátnička", těch 5s je moc.
Jinak ona je v tom videu super.
06:23 - nedávat titulek, máš tam mluvené slovo, které není k obrazu. Titl dej později 06:30
08:00-08:20 - mě ten tanečník moc nebral, působil rušivě. Je to věc mého názoru.
08:34 - dal bych pryč, opět přechází postava.
09:xx - mluvení o JAPOP je dobré, ale záběr z 09:23 mě tam jaksi nesedí, chápal jsem JAPOP jako něco jiného, než je v záběru. Možná se pletu.
09:40 - "klasika" opět postava v záběru.
10:41 - dal bych pryč sloup v záběru.
Takže to je asi vše co bych k tomu měl.
Každé jeho video
Toto bylo to nejlepší co jsi sem dal. Jednoduché a mělo to co říci. Kamera dobrá, není co vytknout.
Postřehy: Trochu utíkal střih na hudbu, ne vždy jsi to měl přesně. Na začátku, jsou tři dlouhé záběry (stůl a PC) ty bych pokrátil. Na Color gradingu by chtělo zapracovat. U všech videí.
Trnavské hradby
Toto bylo zase to nejslabší. Nepochopil jsem. Dvakrát puštěno, ale nepomohlo.
Postřehy: Úvod dlouhý a nenaladil na vlastní důvod videa. Takže dál nerozebírám.
MUSIC@SKLADOVA
Mělo to co říci, ale dlouhé. Zbytečné záběry, občas špatně stojící kamera. Komentáře výborné, uváděli do děje. Takže druhé místo.
Postřehy: Jediný záběr na uvedení do místa děje mě nestačil, chtělo to alespoň tři. Moderátorku bych viděl na jiném místě, měla hodně členité pozadí, toto by chtělo rozostřit. Ona by měla být středem pozornosti. Při rozhovorech s moderátorkou ji nikdy nemáš do obličeje, dá se dotočit. Velikosti záběrů jsou OK, tady jsi fakt dobrý.
(časy, které budu uvádět možná nebudou sedět na 100%, chytal jsem to v TV ne v PC)
01:50 - nedával bych, špatný zvuk, takže nevím pořádně co říká.
02:01 - dal bych pryč
02:08 - dal bych pryč s tím sloupem (kytarista)
02:15 - dal bych pryč, odcházející hlava
02:52 - dal bych pryč, jak oajde za sloup
03:10 - kytarista je OK, ale ten přechod na zpěvačku přes sloup je nevhodně střižený, takže dal bych pryč.
03:40 - dal bych pryč
04:17 - dal bych pryč, jak přechází člověk.
04:25 - zpěvačka v protisvětle, chtělo to přejít na druhou stranu (ona je dost dobrá, zasloužila by si pěkný záběr)
05:50 - vrátnou bych dal mnohem dříve za slova "co hovorí vrátnička", těch 5s je moc.
Jinak ona je v tom videu super.
06:23 - nedávat titulek, máš tam mluvené slovo, které není k obrazu. Titl dej později 06:30
08:00-08:20 - mě ten tanečník moc nebral, působil rušivě. Je to věc mého názoru.
08:34 - dal bych pryč, opět přechází postava.
09:xx - mluvení o JAPOP je dobré, ale záběr z 09:23 mě tam jaksi nesedí, chápal jsem JAPOP jako něco jiného, než je v záběru. Možná se pletu.
09:40 - "klasika" opět postava v záběru.
10:41 - dal bych pryč sloup v záběru.
Takže to je asi vše co bych k tomu měl.
-
- Kontaktovat uživatele:
Romulus a Láďa ďakujem Vám za Vaše praktické pripomienky a kľudne sa môžu pridať i ďalší, čím viac postrehov tým lepšie...
ešte raz vďaka...
ešte raz vďaka...
-
- Kontaktovat uživatele:
..takže nikto nič ?...nedajte sa ponúkať, dajte svoj typ - akýkoľvek a buďte nápomocní....
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejde o reakci , ale "volání o pomoc " vystihuje mojí potřebu. Po "rekonstrukci" NTB mám zálohovánu řadu klipů ve formátu SmartProxy, ale s koncovkou.upx.Předpokládám z logiky věci, že by mohlo jít o jít o relikt z Uleadu(nebo nižšícj verzí Corelu-X2,X3. Zajímavé je, že ve Woknech je Media Player nepřehraje(ani jiné přehravačena př VLC, ale Media Centrum ano.Vyšší verze Corelu je také "neberou". Zatím jsem našel použití PeaZipu- neuspokojivé. Přijmu každou radu.Díky !
-
- Informace
-