EDIUS 7 PRO
Nevím jak tu vkládáte obr. proto posílám http://ulozto.cz/xeNFNfMB/screenshot-20 ... -09-57-rar
-
- Kontaktovat uživatele:
Obrázek jsi vložil dobře. Ale ten Tvůj problém mi hlava nebere. Čas 1:04:12 mi končí u té Kachny (nebo jak se ten auťák jmenuje). Posoudit to podle zvuku v klipu to nejde i když rozdíl 13 sec. je šílený. Zkus natočit kamerou z TV nějakou písničku a pak to v Ediusu porovnat, tak by to asi bylo patrno, ale co s tím, nevím.
Ještě mne napadlo, dej na klip Time Effect a dorovnej to do 1:17:07. Nic jiného už mne nenapadá a čím to je, je záhada. Možná že by poradil prodejce Syntex Pha, jsou docela vstřícní, mám s nimi dobré zkušenosti.
[attachment 952 Edius6.55.jpg]
Ještě mne napadlo, dej na klip Time Effect a dorovnej to do 1:17:07. Nic jiného už mne nenapadá a čím to je, je záhada. Možná že by poradil prodejce Syntex Pha, jsou docela vstřícní, mám s nimi dobré zkušenosti.
[attachment 952 Edius6.55.jpg]
- Přílohy
-
- Edius 6.55.jpg (258.34 KiB) Zobrazeno 1781 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to přes Time Effect smrsknul na 1:04:12, pohyb se velmi mírně zrychlil, u zvuku to není tak patrné v tom randálu kolem, ale v řeči pokud by byla bez vnějšího vlivu už by to asi patrné bylo. Ty máš zvuk k videu dobrý ???
Jak říká jeden můj kamarád " všechno je v nastavení". Edius 6 jsem instaloval v neděli a nenastavoval jsem moc věcí. Ale mpeg importer se nastavit musí . Už to běží.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně, že to běží
Nikdy jsem import v settingu nenastavoval, takže mě to ani nenapadlo
Pro další postižené to sem dej.
Nikdy jsem import v settingu nenastavoval, takže mě to ani nenapadlo
Pro další postižené to sem dej.
Mě taky ne , ale zkoušel jsem pokus - omyl . Ty zakroužkované položky je třeba potvrdit .
http://photouploads.com/images/screenini.jpg
http://photouploads.com/images/screenini.jpg
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
To je podivné, že by to byla vlastnost Ediusu 7 ? Nebo jenom trial verze ? V Ediusu 6.55 jsem měl uvedené položky zatržené bez mého přičinění. Další věc je mi divná a to, že já mám v záložce Importer/Exporter 15 položek, kdežto "rush61" jenom 6. Tak mne napadá jestli nemá trial verzi nebo něco kreknutého.
Edius 7 nemám ani trial, musel bych odinstalovat v. 6.55 a mám obavy, že bych při pitomé politice GV mohl přijít o aktualizaci. HW klíče byly super i když se na ně nadávalo pro možnost poškození hlavně u NTB při neopatrné manipulaci.
Edius 7 nemám ani trial, musel bych odinstalovat v. 6.55 a mám obavy, že bych při pitomé politice GV mohl přijít o aktualizaci. HW klíče byly super i když se na ně nadávalo pro možnost poškození hlavně u NTB při neopatrné manipulaci.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím mám nainstalovanou v.Edius 7.4.1 28 a nemohu najít uvedenou položku Sterescopic pro 3D z en. manuálu na str.413 a 414.
Tato položka po potvrzení Print to File se mě tam neobjeví.Musí se provést ještě nějaké nastavení aby se tato položka pro 3D zobrazila.
Jak tedy postupovat s 3D v Ediusu 7 položka se nezobrazí ani po vložení 3D materiálu do časové osy.
Tato položka po potvrzení Print to File se mě tam neobjeví.Musí se provést ještě nějaké nastavení aby se tato položka pro 3D zobrazila.
Jak tedy postupovat s 3D v Ediusu 7 položka se nezobrazí ani po vložení 3D materiálu do časové osy.
-
- Informace
-