Okno monitoru s náhledem videa.
Nejde mi nastavit okno s náhledem filmu-ve studiu 9 to šlo přes overlay grafické karty-v 10 se mi nastavuje s plochou,takže abych měl video akorát tak mě zbytek plochy bije do očí.(mám ati radeon 9550)
Zkousel jsi updatovat ovladace te Tve grafiky ?
Take bych si zkontroloval spravne nastaveni tohoto rezimu v nastaveni S10ky, ktere je drobet odlisne, nez to mela nastavitelne S9ka.
Take bych si zkontroloval spravne nastaveni tohoto rezimu v nastaveni S10ky, ktere je drobet odlisne, nez to mela nastavitelne S9ka.
Darwee :
"...Opravdu dobrá rada nad zlato!!!..."
Ty jsi ale opravdu agresivni jedinec, vid ?
V nastaveni Pinnacle Studia je zalozka "Preference videa a zvuku", kde si zkus pohrat s nastavenimi urcenymi pro nahled videa (v leve casti).
Mozna ze by obcas stalo za to si precist alepson integrovany help, nebo dokonce manual
)
Jinak Te take odkazuji na podporu Exacu (jsou za to placeni
), kde maji jiste prehled vsech podporovanych a nepodporovanych grafik, vc. dokumentovanych problemu. Uz jsi je kontaktoval, nez jsi to tady ventiloval ?
"...Opravdu dobrá rada nad zlato!!!..."
Ty jsi ale opravdu agresivni jedinec, vid ?
V nastaveni Pinnacle Studia je zalozka "Preference videa a zvuku", kde si zkus pohrat s nastavenimi urcenymi pro nahled videa (v leve casti).
Mozna ze by obcas stalo za to si precist alepson integrovany help, nebo dokonce manual

Jinak Te take odkazuji na podporu Exacu (jsou za to placeni

-
- Informace
-