Pinnacle Studio plus 10

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Rosťa

V počítači je obraz, zvuky v pořádku. Po runderování na DVD zvuky nejsou. Můžete poradit kde dělám chybu. Dík.
Rosťa

Přišel jsem na to.
Mart
Kontaktovat uživatele:

A kde byla chyba (pro případ že by měl někdo stejný problém)?
Rosťa

Při vytváření DVD se mi "Konprese zvuku" nastavovala "PCM" zadal jsem si "Dolby Digitál 2 kanály" a je to. Celkem blbost,že. R.
Slávek

Údajně jsem si myslel, že komunikace PS s kamerou přes USB je možná, ale po několikerém zkoušení, mě to vyvedlo z omylu. Při otevření PS a následném kliknutí na Capture (Nahrávání) okamžitě vyskočilo okno nenalezení Kamerového zařízení - je tam výslovně uvedena komunikace přes rozhraní IEE 1394 (FireWire).
Nevím, zda není možné použití nějakého Patche PS pro zviditelnění kamery přes USB, ale u mě to každopádně vedlo ke koupi FireWire karty do PCI slotu (350,-) a kabelu Fire Wire 6/4 (50,-).
Mart
Kontaktovat uživatele:

Přes USB to opravdu nejde. FireWire je jediná možnost.
BARON

Prosím Vás o radu,vlastním kameru DVD a mám problem ako importovat data do studia.Dík
Petr

BARON napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Prosím Vás o radu,vlastním kameru DVD a mám
> problem ako importovat data do studia.Dík

Pokud mas zakoupenu verzi S10 (samozrejme s poslednim updatem, ale ne kvuli teto funkci), tak samozrejme v menu "Soubor" je volba "Importovat obsah disků DVD" ? Manual, help/napoveda ? NIC ?

Jinak malá poznámka, každý kdo si koupí kameru s ukládáním záznamu na DVD (MPEG2), měl by počítat s tím, že tato volba nakupu není prilis urcena po nejaky dalsi video postprocesing, tim tedy ani dalsi strih, uz z principu formatu MPEG2, jako koncoveho videoformatu.
DVD kamery jsou primarne vyrobci urceny pro "nenarocne uzivatele" (slusne receno), kteri natocene DVD strci do stolniho playeru, a tim to pro konci...:-(
BARON

Vdaka za radu.Mám ešte jeden problém,pracoval so v PS 9plus a tam som si vytváral DVD menu podla časovej dížky akú som potreboval.(viacnásobným kopírovaním vloženého pohyblivého menu)napríklad na dížku 4minuty.V PS10 mám problem nedá sa to kopírovať ani trimovať.Dľžka vloženého DVD menu je 11 sekúnd.
Mart
Kontaktovat uživatele:

DVD menu jde trimovat. Pouze pokud máš na pozadí video, tak to nejde prodloužit. Pak si zvlášť prodluž ten videopodklad, vyrenderuj a znovu ho dej do toho menu.
Zamčeno
  • Informace