Nainstaloval jsem Pinnacle Studio 17 (do této doby jsem bez problému pracoval ve verzi 14) a při ukládání rozpracovaného videa program ohlásí "Program NGStudio přestal pracovat". Žádné rozpracované video nejsem schopen uložit. Nainstaloval jsem i všechny aktualizace (17.5, 17.6) a je to stále stejné. Odinstaloval jsem Studio a nainstaloval znovu bez aktualizací a stále padá.
Poradíte mi někdo co vyzkoušet???
Program Pinnacle Studio 17 Ultimate, OS Win 7/64 bit, 8 GB RAM, Grafika ATI Radeon 4650.
Děkuji za pomoc.
Jirka
Program NGStudio přestal pracovat
To už jsem také vyzkoušel. Vložím několik klipů a při uložení se objeví stejná hláška. Nevím jestli to hledat v Pinnaclu, v systému, ve vzájemné kompatibilitě nějakých součástí, nebo jinde. Mám asi 4 hodiny záznamu z rybařiny na norském ostrově Soroya a nemohu stříhat film.
Jsem z toho docela smutný (
Jirka
Jsem z toho docela smutný (
Jirka
Takto na diaľku je to dosť zložité, tých príčin môže byť viac. Skúste aktualizovať všetky ovládače, hlavne VGA.
Tak nic nepomáhá. Jsem z toho na mrtvici. Nainstaloval jsem Studio na natebook a je to stejné!!! Bude to asi nekompatibilita s nějakým programem. Ale jak ho hledat??? Koupil jsem si novou 17, ale asi ji odinstaluji a vrátím se zpět ke 14, která šla bez problémů. Škoda peněz.
Tak jsem program nainstaloval na 3. (třetí !!!) PC s úplně čistým systémem, kde ještě není ani antivir a je to stále stejné. Připadá mi to nemožné. Už nevím kde hledat problém!!
Jirka
Jirka
-
- Kontaktovat uživatele:
Registraci programu jste provedl?Program padá i při pokusu uložit ukázkový projekt?
Systém Windows je originální a se všemi aktualizacemi?
Systém Windows je originální a se všemi aktualizacemi?
Zdravím, nevím, jestli nepíšu nějakou blbost, ale když jsem měl kdysi ještě Pinnacle 12, tak jsem někde četl, že se nesnáší s jinými kodeky než vlastními. Tak jestli máte v compu nainstalované nějaký balík kodeků (K-lite, Codec pack all in one, apod.), zkuste odinstalovat, třeba to pomůže. Jinak se mi stalo že jsem k nainstalovanému Studiu 17 zkoušel nainstalovat další střihový soft, tuším Video Studio X7, už nevím, tak to nešlo. A naopak taky ne, k nainstalovanému funkčnímu VideoStudiu X7 nešlo nainstalovat Pinnacle 17. S pozdravem Petr.
Děkuji všem za pomoc. Problém je vyřešen. Volal jsem na technickou podporu a během 5-ti minut jsme odhalili problém. Je to sice až komické, ale všechny mé PC jsou zařazeny do domény (ve škole) a to je situace, kterou studio nesnáší. Na radu technické podpory jsem vytvořil na PC lokální účet a vše běží!! Ani se mi tomu nechce věřit.
Ještě jednou děkuji za snahu a pomoc.
Jirka
Ještě jednou děkuji za snahu a pomoc.
Jirka
A na jaké číslo jsi volal? Bylo to česky? Mám totiž stejný problém a nevím jak ho vyřešit :/
-
- Informace
-