Dobry den,
setkal jsem se s problem preruseni a predcasneho ukonceni exportu videa s hlaskou "soubor byl exportovan pouze castecne. Muzete restartovat aplikaci a pokusit se soubor exportovat znovu", (viz. take priloha) to vsak nepomaha. Deje se tak nezavisle na zvolenem vystupnim formatu ci kvalite videa ci nastaveni projektu. Mam oficialnu PS16 ultimate na solidnim HW (Core I5, 8GB...). Problem se me vyskytl po preinstalovani programu na novy pocitac s velmi podobnou konfiguraci jako ten predchozi. I samotna aplikace je nestabilni a casto se "hryzne" a pomuze az restart. Predpokladam banalni pricinu, ale nevim si rady. Dokaze nekdo prosim poradit?
dekuju
[attachment 945 Capture.JPG]
preruseni a predcasne ukonceni exportu, nestabilita PS16 ultimate
-
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
- Capture.JPG (89.86 KiB) Zobrazeno 1137 x
-
- Kontaktovat uživatele:
To je právě ten problém, příčina banální, ale která? PS je náchylné na vyladění PC po HW i SW (postup instalace patchů). Jestli máš čas, udělej komplet celý instal OS a SW znovu.
-
- Kontaktovat uživatele:
SW preinstaluju, ale comp byl novy vc nove instalace Win7 Pro, stejne jeko pred tim. No ale od tud vitr asi vane.
Jak je to s aktivacnim klicem. Po preinstalaci jsem dal obnovit a prisel mi mailem novy, ale nevim zda jsem nemel pouzit ten puvodni.
Jak je to s aktivacnim klicem. Po preinstalaci jsem dal obnovit a prisel mi mailem novy, ale nevim zda jsem nemel pouzit ten puvodni.
-
- Kontaktovat uživatele:
myslim ale, ze po zadani serioveho cisla to chtelo aktivaci pres internet, kdybych si to tak presne pamatoval.
Omlouvam se za svou laickost. Proste to zkusim co nejdriv preinstalovat a uvidim - pak dam vedet jak to dopadlo, kdyby to treba nekoho zajimalo nebo dokonce mel obdobny problem.
Omlouvam se za svou laickost. Proste to zkusim co nejdriv preinstalovat a uvidim - pak dam vedet jak to dopadlo, kdyby to treba nekoho zajimalo nebo dokonce mel obdobny problem.
-
- Informace
-