Juromir Wrote:
-------------------------------------------------------
> Absurdní je pouze to co člověk nemůže pochopit! To
> ale, v počítačovém světě speciálně, neznamená, že
> je to nemožné....!!
> Nepovažuji tady nikoho za exota, každý má jiné
> zkušenosti a tedy jiný závěr, já mám svůj a nikdo
> mi jej zatím nevyvrátil - čtyři roky vztekání a
> opakovaného zoufalství se prostě nedají
> zapomenout!
> Ovšem pokud jednou bude "můj pes vykopán" jistě
> dám vědět a nebudu nikomu sebestředně tvrdit, že
> jeho problémy jsou nemožné, podivné či
> absurdní....
>
Nechci se již trapně opakovat, ale jen pro osvětu k těm Tvým "...čtyřem rokům vztekání a opakovaného zoufalství...".
- S10+ plus je na trhu nějakých pár měsíců, Tvé 4 roky tedy evidentně zahrnují i jiné předchozí produkty, které byly pro 90% uzivatelu relativně bezproblémové, proč si tedy po 4 letech vztekání opět šel na Studio ?
- proč jsi již dávno nekontaktoval podporu na Exacu, která ač problémová, jistě by Ti pomohla ? Já Ti asi odpovím, asi proto, že jsi nebyl ochoten investovat sprostých cca 2kKc do originalni verze, a radeji sis ji nekde sehnal, vid ? To potom podpora nefunguje
- dnes to radeji resis "sehnanim" jineho, radove 10x drazsiho produktu, a tady potom narikas, ze Ti to nejede, a uvadis skutecne absurdni priklady (viz Tve "freezy" pri prochazeni titulky !), ktere evidentne souvisi s necim shnilym ve Tvem PC
Problemy ci neproblemy jinych se jiste daji overit pouhou navstevou diskuznich for, ktera jsem jiz tady zminil, jiste je tam urcite procento lidi, kteri stale narikaji, ale to uz patri jinam, a nechci tady opakovat veci kolem legalnosti SW, a napr. "odborne" zpusobilosti ruznych uzivatelu, kteri si na sva PC instaluji jeden balik kodeku za druhym. Tim jsem rozhodne nemyslel nyni Tebe, ale v tomto pripade zobecnuji (v pripade tech kodeku).
Howgh!
Je vůbec někdo, komu jede Studio Plus ver. 10 ?
Pane chytrej,zajímá Vás,že spousta lidí jsou laici a chtějí si za vydělané penízky koupit
jakýkoliv produkt(lednička,kotel do rod.domku,Pinacle studio a jinné).který chtějí bezchybně používat?Vám by se určitě líbila žehlička bez šňůry,kterou byste si mohl vyzvednout později někde.(myslím tím tu šňůru) Přeci je absurdní, abychom neustále hledaly a stahovaly nějaké záplaty,notabene které by si snad takový(pro mne dost drahý)program mohl stahnout sám. Vím že srovnávám nesrovnatelné,ale jde o princip ne?
jakýkoliv produkt(lednička,kotel do rod.domku,Pinacle studio a jinné).který chtějí bezchybně používat?Vám by se určitě líbila žehlička bez šňůry,kterou byste si mohl vyzvednout později někde.(myslím tím tu šňůru) Přeci je absurdní, abychom neustále hledaly a stahovaly nějaké záplaty,notabene které by si snad takový(pro mne dost drahý)program mohl stahnout sám. Vím že srovnávám nesrovnatelné,ale jde o princip ne?
Děkuji veliteli (Karle), že jsi se mě zastal!
Pan chytrej nepochopil víc věcí, které jsem se tu snažil vysvětlit a je evidentně marnost nad marnost něco mu vysvětlovat...!
Cokoliv zde napíši, obrátí tak, aby REÁLNÉ problémy mohl zesměšnit a zpochybnit. Několikrát jsem tu psal jaký je u mne stav - vždy z toho udělal bramboračku :-/
Nechávám toho - s Petrem prostě není rozumná řeč - myšleno jak psáno....
Opravdu mi šlo o princip a né o nějaké trapné dohadování toho co kde je shnilého!
Pan chytrej nepochopil víc věcí, které jsem se tu snažil vysvětlit a je evidentně marnost nad marnost něco mu vysvětlovat...!
Cokoliv zde napíši, obrátí tak, aby REÁLNÉ problémy mohl zesměšnit a zpochybnit. Několikrát jsem tu psal jaký je u mne stav - vždy z toho udělal bramboračku :-/
Nechávám toho - s Petrem prostě není rozumná řeč - myšleno jak psáno....
Opravdu mi šlo o princip a né o nějaké trapné dohadování toho co kde je shnilého!
Aha, takže jakmile dojdou argumenty (bohužel jsem se Ti snažil poradit, ale o to Ti jistě nešlo, viď !), tak je lepší zajít do roviny urážek a vulgarity, že ? Komu není rady, tomu obvykle není pomoci.
Bohužel jsem se domníval, že toto forum bude o konkretnich zkusenostech, a nenasel jsem tu nic jineho, nez dokolecka dokola narky nekolika potrefenych uzivatelu "sehnaneho" softu, kteri nejsou ochotni za to tech par stovek dat, aby k tomu meli i oficialni podporu. Ale to se jiz skutecne opakuji, stejne jako oni se svymi narky.
I ja toho nechavam, snazil jsem se, ale o to zde jiste nejde, zde se hleda jen kazdy, kdo se k tem narkum prida, a spolecne si tady budete nad tim nestestim poplakavat, hledat principy, a taky neco noveho, co by se zase dalo "dobre sehnat". Kazdy, kdo tvrdi opak, je hned nejaky exot, a jeste lepe "pan chytrej" !
Mejte se !
Bohužel jsem se domníval, že toto forum bude o konkretnich zkusenostech, a nenasel jsem tu nic jineho, nez dokolecka dokola narky nekolika potrefenych uzivatelu "sehnaneho" softu, kteri nejsou ochotni za to tech par stovek dat, aby k tomu meli i oficialni podporu. Ale to se jiz skutecne opakuji, stejne jako oni se svymi narky.
I ja toho nechavam, snazil jsem se, ale o to zde jiste nejde, zde se hleda jen kazdy, kdo se k tem narkum prida, a spolecne si tady budete nad tim nestestim poplakavat, hledat principy, a taky neco noveho, co by se zase dalo "dobre sehnat". Kazdy, kdo tvrdi opak, je hned nejaky exot, a jeste lepe "pan chytrej" !
Mejte se !
-
- Kontaktovat uživatele:
Petre,
myslim ze by jsi si zaslouzil rozbit hubu. Takze vypadni. "Lepsi zustanou" !!!
myslim ze by jsi si zaslouzil rozbit hubu. Takze vypadni. "Lepsi zustanou" !!!
d2mac: píšeš "lepší zůstanou", já bych napsal "blbší zůstanou", ale je to celkem jedno, pořád dokola zde píše pár jedinců, kteří mají neustále problémy s PS10+, tak se jim divím, že si nevypálí jiný program a vypálí odsud, aby zde zůstal prostor pro rady a pomoc a ne neustálé nářky idiotů, kteří nejsou schopni rozjet program. Juromire a další, napište svůj mejl a já vám pošlu kreknutý Vegas6 i s Architektem a prosím vás, už dost. 20 mejlů, že nejde to a ono, když ostatním to jde už ne že nebaví, ale leze na nervy. Takže d2mac, ne rozbít hubu, ale prašit vás po kebuli, ať vám to už zapálí!!!Díky.
d2mac Wrote:
> Petre,
> myslim ze by jsi si zaslouzil rozbit hubu. Takze
> vypadni. "Lepsi zustanou" !!!
No, jak jsem rekl, zustane jen vulgarita a urazky, jsem ale rad, ze nejsem se svym nazorem osamocen (viz "milan").
Mimochodem (to je pro d2mac), ocekavam nejaky kontakt na Tebe, budu moc rad, kdyz me predvedes ty Tvoje silacke kecy v realu, Ty adolescentni primitive.
Budu strasne rad, az si do Tebe budu moci poradne prastit. Jen doufam, ze nejsi nejaky zakomplexovany a vyschly chudacek, ktery si zde leci sve fyzicke a dusevni poskozeni, takovymi se to na Internetu docela hemzi )
> Petre,
> myslim ze by jsi si zaslouzil rozbit hubu. Takze
> vypadni. "Lepsi zustanou" !!!
No, jak jsem rekl, zustane jen vulgarita a urazky, jsem ale rad, ze nejsem se svym nazorem osamocen (viz "milan").
Mimochodem (to je pro d2mac), ocekavam nejaky kontakt na Tebe, budu moc rad, kdyz me predvedes ty Tvoje silacke kecy v realu, Ty adolescentni primitive.
Budu strasne rad, az si do Tebe budu moci poradne prastit. Jen doufam, ze nejsi nejaky zakomplexovany a vyschly chudacek, ktery si zde leci sve fyzicke a dusevni poskozeni, takovymi se to na Internetu docela hemzi )
Moc prosím,
nemohli byste už přestat řešit problémy kdo komu rozbije hubu, nebo kdo je "na psychitra"?
Konkrétní problémy se SW a HW, jejich řešení, návody a postupy jsou daleko zajímavější a myslím že kvůli nim tento web existuje.
Ještě jednou: moc prosím...
nemohli byste už přestat řešit problémy kdo komu rozbije hubu, nebo kdo je "na psychitra"?
Konkrétní problémy se SW a HW, jejich řešení, návody a postupy jsou daleko zajímavější a myslím že kvůli nim tento web existuje.
Ještě jednou: moc prosím...
-
- Kontaktovat uživatele:
Pro "Petr" a "Milan",
ale ne, samozrejme sem zadnou vulgaritu tahat nechci. Petr, to tak vubec ve forech nedelam a nejsem zakomplexovany. Jen jsem chtel naznacit, ze se to tu vlastne toci fakt dokola jedno a totez. Kdyz si koupim PS10 a nejede me, samozrejme jim ho hodim na hlavu a vrati me penize (MUSI). Pokud si to PS10 stahnu nelegalne z internetu, muzu jet potichu cekat az se uraci a udelaji nejaky path (10.5 jiz je stabilni). Kdyz zkousim Vegas, ten je rychly jeste vic nez cely muj windows, ale jeho ovladani je hodne slozite.
Asi bych to shrnul tak:
Mam v planu si koupit hardwarovou kartu + striznu a to cele v profesionalni provedeni, kde musis pocitat s tim ze to nebude levna zalezitost a kdyz vidim, ze PS10 soji 3500 a profi studio+karta 35 tis, tak asi tusim, proc se tomu nasemu programku Pinnacle Studio 10.x vubec nechce bezet:)
ale ne, samozrejme sem zadnou vulgaritu tahat nechci. Petr, to tak vubec ve forech nedelam a nejsem zakomplexovany. Jen jsem chtel naznacit, ze se to tu vlastne toci fakt dokola jedno a totez. Kdyz si koupim PS10 a nejede me, samozrejme jim ho hodim na hlavu a vrati me penize (MUSI). Pokud si to PS10 stahnu nelegalne z internetu, muzu jet potichu cekat az se uraci a udelaji nejaky path (10.5 jiz je stabilni). Kdyz zkousim Vegas, ten je rychly jeste vic nez cely muj windows, ale jeho ovladani je hodne slozite.
Asi bych to shrnul tak:
Mam v planu si koupit hardwarovou kartu + striznu a to cele v profesionalni provedeni, kde musis pocitat s tim ze to nebude levna zalezitost a kdyz vidim, ze PS10 soji 3500 a profi studio+karta 35 tis, tak asi tusim, proc se tomu nasemu programku Pinnacle Studio 10.x vubec nechce bezet:)
-
- Informace
-