Ahoj lidičkové,
moc vás prosím poradte. Proč se mi klepou /některá víc, jiná méně/ horrní a spodní okraje fotek vložené do projektu? Jestli to je výstup na DVD nebo zpět do kamery, to nemá význam- klepou se dle libosti dál.
Ještě by mne zajímalo,
-jakou velikost fotek vkládáte do projektu, aby to bylo ke koukání?
-fotky je lepší vložit do filmové stopy, či přes tytulkový nástroj, nebo je to jedno?
Moc děkuji. Makey
Fotky v projektu se klepou
-
- Kontaktovat uživatele:
Preco to pises hned do dvoch for? Ono to staci raz. kto vie a chce poradit tak to najde.
Terazky k problemu:
vkladal som vzdy fotky do filmovej stopy v rozliseni 1600x1200, je pravda ze niekedy a to hlavne pred zacatim prechodu to cele trhlo. Pre zaujimavost som pouzil rozne prechody a podla mojho nazoru to zalezalo na pouzitom prechode a case ktory ma foto byt zobrazene. Ak je kratky cas a brutal prechod tak to nestiha.
Ked uz bola foto zobrazena dlhsi cas tak to bolo v pohode.
Terazky k problemu:
vkladal som vzdy fotky do filmovej stopy v rozliseni 1600x1200, je pravda ze niekedy a to hlavne pred zacatim prechodu to cele trhlo. Pre zaujimavost som pouzil rozne prechody a podla mojho nazoru to zalezalo na pouzitom prechode a case ktory ma foto byt zobrazene. Ak je kratky cas a brutal prechod tak to nestiha.
Ked uz bola foto zobrazena dlhsi cas tak to bolo v pohode.
"Servůs" Joe-Joe a dík za reakci.
Fotky se třesou po celou dobu projekce. Nedal jsem žadný přechod, pouze hudbu v audio stopě. Budou se třepat i bez hudby. Mám PS 9.4.3
Fakt nevím kde hledat chybu...?
Díky. Makey
Fotky se třesou po celou dobu projekce. Nedal jsem žadný přechod, pouze hudbu v audio stopě. Budou se třepat i bez hudby. Mám PS 9.4.3
Fakt nevím kde hledat chybu...?
Díky. Makey
-
- Informace
-