děkuji za rady:)
jdu studovat (:D
Panasonic HD Writer
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Zuzka napsal(a):
-------------------------------------------------------
> děkuji za rady:)
>
> jdu studovat (:D
To jsi měla udělat jako první V tom má kamera11 pravdu, že nebýt holky, tak Tě pošleme do háje
Spíše bych se přiklonil k steviezahovi než ke kamera11. Ale úplný začátek je nastudovat problematiku videa (natáčení, střih, export) až potom řešit jaký editor.
U mě platí, nejsem-li schopen pochopit soft za jeden den, tak jej odkládám. Musí být srozumitelný a intuitivní. Proto si postahuj trialy k již popsaným programům a postupně instaluj (je dobré mít někoho, kdo rozumí PC, aby Ti ho dokázal dát do původního stavu, jakmile si vybereš program), na netu pohledej návody a tutorialy.
Za ty roky co se tím bavím, jsem vyzkoušel dosti softů, než jsem se uchytil.
Přeji hodně klidu a času na studium a rozhodování.
-------------------------------------------------------
> děkuji za rady:)
>
> jdu studovat (:D
To jsi měla udělat jako první V tom má kamera11 pravdu, že nebýt holky, tak Tě pošleme do háje
Spíše bych se přiklonil k steviezahovi než ke kamera11. Ale úplný začátek je nastudovat problematiku videa (natáčení, střih, export) až potom řešit jaký editor.
U mě platí, nejsem-li schopen pochopit soft za jeden den, tak jej odkládám. Musí být srozumitelný a intuitivní. Proto si postahuj trialy k již popsaným programům a postupně instaluj (je dobré mít někoho, kdo rozumí PC, aby Ti ho dokázal dát do původního stavu, jakmile si vybereš program), na netu pohledej návody a tutorialy.
Za ty roky co se tím bavím, jsem vyzkoušel dosti softů, než jsem se uchytil.
Přeji hodně klidu a času na studium a rozhodování.
-
- Kontaktovat uživatele:
XXX
-
- Kontaktovat uživatele:
kamera11, teď jsi mě dostal -D, s tím vzkříšením.
Je fakt každého věc, jak se rozhodne. Popisuji jen svůj postup, Zuzka možná vezme ten Tvůj. Nechme to na ní.
Je fakt každého věc, jak se rozhodne. Popisuji jen svůj postup, Zuzka možná vezme ten Tvůj. Nechme to na ní.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ona je tu ještě otázka, jaký PC Zuzka má k dispozici. To že má Windows 7 nic neříká o HW. A střih AVCHD lze těžko provádět na nějaké plečce a nestačí vědět kde je na PC Enter a umět napsat něco ve Wordu. Dnes jsou knihkupectví plná literatury jak na střih videa a myslím že nastudovat něco o střihu z literatury je rozumnější než shánět základní informace na internetu. Tam už jde jen o doplňkové informace a také to chce vědět jak a na co se zeptat !
-
- Informace
-