Úplně čerstvá aktualizace: PS 17.2.0.246 Předchozí padala při importu MP4. Tato vypadá stabilní.
Tak jsem ji přechválil. Export do MP4/1080p/25sn./s vytvoří soubor, který má pouze 6 snímků./s! Hrůza.
Pinnacle 17
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevím, mohl by jsi nějak upřesnit Tvoje nastavení PS 17 nebo přiložit screenshot?
Provedl jsem několik pokusů exportu do mp4 a všechny se vyexportovaly ve mnou požadovaných
parametrech.
Popřípadě mohl by jsi někam uložit kousek Tvého zdrojového souboru.
Provedl jsem několik pokusů exportu do mp4 a všechny se vyexportovaly ve mnou požadovaných
parametrech.
Popřípadě mohl by jsi někam uložit kousek Tvého zdrojového souboru.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdrojem to nebude. V PS16 export ze stejného zdroje fungoval bez problému. Nemůže to být tím, že PS17 je nainstalovaná současně s PS16? Nemusí se PS16 nejprve odinstalovat? V nastavení také nevidím nic, co by mohlo export ovlivnit. Do Mpeg2 funguje export ze stejného zdroje bez problémů.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nevím,já mám pouze PS 17, ale nestalo se mi nikdy, že by se mi snímková frekvence
takto změnila jak popisuješ.
takto změnila jak popisuješ.
-
- Kontaktovat uživatele:
Problém s exportem do MPEG4 a MOV vyřešen. Díky rychlé odpovědi od EXACu export funguje, jak má. Nainstaloval jsem totiž po zakoupení PS17 pouze aktualizace 17.1. a 17.2. Je ale nutné nainstalovat VŠECHNY vydané aktualizace. Stačilo jen doinstalovat první dvě aktualizace 17.0.1 a 17.0.2 (i když už byly nainstalované novější aktualizace) a export běží v pořádku.
Dobrý den
mohla bych Vás poprosit o rady ohledně práce s Pinnacle 17? Jsem total zacatecnik a uz nevim co s tim, tak jestli mi muzete poradit ohledne strihu. Diky Petra
epetra@seznam.cz - prosim jestli muzeme pres mail
mohla bych Vás poprosit o rady ohledně práce s Pinnacle 17? Jsem total zacatecnik a uz nevim co s tim, tak jestli mi muzete poradit ohledne strihu. Diky Petra
epetra@seznam.cz - prosim jestli muzeme pres mail
-
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz je poněkud nejasný, chceš nám říci, že jsi nikdy nestříhala nebo chceš poradit jiný problém?
Přes email je to poněkud těžkopádné, k tomu používám Skype a sdílení obrazovek nebo Teamviewer
pro přímé ovládání PC na dálku.
Přes email je to poněkud těžkopádné, k tomu používám Skype a sdílení obrazovek nebo Teamviewer
pro přímé ovládání PC na dálku.
Dobrý den,
zakoupil jsem Pinnacle 17 cz (není to verze plus ani ultimate),s tím ,že umí střih videa,
potřebuji sestříhat jednotlivé scény z videí a udělat jejich výběr,popravdě jsem tuto funkci u téhle verze nenašel,
je možné ,že jsem ji přehléhl? Byl bych rád za odpověď ,že tohle 17 nabízí.
Děkuji
zakoupil jsem Pinnacle 17 cz (není to verze plus ani ultimate),s tím ,že umí střih videa,
potřebuji sestříhat jednotlivé scény z videí a udělat jejich výběr,popravdě jsem tuto funkci u téhle verze nenašel,
je možné ,že jsem ji přehléhl? Byl bych rád za odpověď ,že tohle 17 nabízí.
Děkuji
-
- Kontaktovat uživatele:
XXX
-
- Informace
-