Pomozte

Odpovědět
smolkov
Kontaktovat uživatele:

Mám Pinnacle 12, koupil jsem si loni ještě Pinnacle Studio 16 a stává se mi něco, co dosud jsem neznal. Při zpracování videa z DVD se mi na zpracovávaném videu neustále opakují stejné části. Mnoho roků filmy dělám, ale s tím jsem se dosud nesetkal. Nevíte prosím někdo, proč se to děje a co s tím ?
Miroeslav Polner

Pri spracovaní súborov si pozrite či nemáte v adresároch rovnako pomenované súbory.
kamera11
Kontaktovat uživatele:

XXX
smolkov
Kontaktovat uživatele:

Máte pravdu, že je to trochu nepřehledné. Takže, ze starého zápisu na VHS jsem na DVD rekordéru vytvořil DVD, ze kterého chci vytvořit film s efekty, titulky a pod.. Do PS 16 to nebyl problém uložit v Knihovně. Po vložení na časovou osu a zpracovávání filmu, přidávám tam fotografie a titulky, se mi po asi pěti minutách upraveného filmu znovu objeví počátek neupraveného filmu a začíná znova na časové ose běžet. Ono to pořád je velmi složité napsáno, ale já to jinak neumím vysvětlit, prostě se mi opakují scény znova, i když na původním filmu samozřejmě nejsou. Neumím si to vysvětlit, ale děje se to. zatím Vám děkuji za snahu mi pomoci, ani jsem nedoufal, že se někdo ozve. Petr
kamera11
Kontaktovat uživatele:

XXX
smolkov
Kontaktovat uživatele:

Celý film na časové ose je vyrenderovaný. Upravuji jej, tj. přidávám tam fotografie a popisky, vše je O.K. až do situace, kdy se mi znovu objeví počátek filmu namísto pokračování. To znamená, že bych musel opět tuto část upravovat, nebo vystřihnout. Ale na původním filmu je tato část jen jednou. Je to neuvěřitelné, sám jsem se s tím ještě nesetkal a to už mám hezkých pár desítek upravených filmů. Já vím, že je to špatně pochopitelné, zkusím znovu navést film k úpravě do knihovny, snad to bude dobré, ale sám tomu nevěřím, protože jsem takhle upravoval všechny dosavadní filmy. Prostě někde "je zakopaný pes", jak se říká. Jestli to nebude tím, že původní film je z VHS-ky přes DVD rekordér. To je jediné vysvětlení, protože s tím zkušenosti nemám.
Díky za ochotu pomoci - Petr
kamera11
Kontaktovat uživatele:

XXX
smolkov
Kontaktovat uživatele:

Díky moc za radu s opravou instalace programu, věřte nebo ne, pomohlo to a je vše O.K. petr
Odpovědět
  • Informace