Zdravím celé fórum, chodíval jsem sem celkem pravidelně, ale registroval jsem se až dnes.. To proto, abych dostal nějaký feedback na svoje první video, o které jsem se pokusil.. Jde o kompilaci pár mých oblíbených filmů.. prosím, koukat jedině v HD! Fullscreen, volume up doporučeno Jakýmsi pomyslným vzorem mi byla videa od Matta Shapira a Keese Van Dijkhuizena (youtube)..
[video][/video]
Jak se říká, každým videem se člověk učí.. příští zas bude o něco lepší
btw, nevěděl jsem, kam to poslat.. Offtopic je snad OK
btw2, už by měly být nahozené i české titulky
Moje první video (Vegas Pro 12)
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá, jsou to sestříhané Tvoje oblíbené filmy.Příště zkus popřemýšlet na délkou zobrazení titulků.
Některé jsou krátké, tipl bych si pod sekundu,originál ještě hovoří a titulek zmizí.
Moje první autorské video jsem udělal v PS 14.Taky to podle toho vypadá:-)
Teď jsem se na to koukal, proč mám max rozlišení 720p nevím,ukládal jsem jako 1080.
Je možné , že je to pro porušení autorských práv, v několika zemích je video nedostupné:-)
Jo a jebou mi tam reklamu, kterou jsem nepovolil.
Některé jsou krátké, tipl bych si pod sekundu,originál ještě hovoří a titulek zmizí.
Moje první autorské video jsem udělal v PS 14.Taky to podle toho vypadá:-)
Teď jsem se na to koukal, proč mám max rozlišení 720p nevím,ukládal jsem jako 1080.
Je možné , že je to pro porušení autorských práv, v několika zemích je video nedostupné:-)
Jo a jebou mi tam reklamu, kterou jsem nepovolil.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud rozpoznají autorský obsah třetích stran tak tam vrazí reklamu. Pokud mají s daným zástupcem smlouvu. Pokud ne, tak video zablokují úplně a udělí "černý puntík" (nevzpomenu si jak tomu teď říkají) a za 3 takové zablokují účet.
-
- Informace
-