Pinnacle 17
Dobrý den, poradí mi prosím někdo jak oříznout rám videa, abych se zbavil nežádoucí linky, která se při importu z SVHS zobrazuje ve spodní části obrazu? Mám pinnacle 17 a jsem uživatelským nováčkem tohoto programu, děkuji.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den,
nainstaloval jsem Pinnacle 17, protože jsem chtěl vyzkoušet jak funguje nahrávání z monitoru počítače. Po stažení 20ti minutového videa ze stránek ČT2 jsem spustil vytvoření DVDéčka s tímto filmem. Bohužel asi v půlce procesu při "Vytváření bitové kopie disku" se program sekne a vyběhne hláška, že program Pinnacle byl systémem ukončen a že systém zobrazí zprávu, jak problém vyřešit. Program skončí a nic se nezobrazí. Nainstaloval jsem zpět Pinnacle 16 a ten DVD disk bez problému vytvořil.
Nemáte někdo nějakou zkušenost?
Mám Win 8.1 a a poslední update Pinnaclu Patch 17.1.0
nainstaloval jsem Pinnacle 17, protože jsem chtěl vyzkoušet jak funguje nahrávání z monitoru počítače. Po stažení 20ti minutového videa ze stránek ČT2 jsem spustil vytvoření DVDéčka s tímto filmem. Bohužel asi v půlce procesu při "Vytváření bitové kopie disku" se program sekne a vyběhne hláška, že program Pinnacle byl systémem ukončen a že systém zobrazí zprávu, jak problém vyřešit. Program skončí a nic se nezobrazí. Nainstaloval jsem zpět Pinnacle 16 a ten DVD disk bez problému vytvořil.
Nemáte někdo nějakou zkušenost?
Mám Win 8.1 a a poslední update Pinnaclu Patch 17.1.0
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, díky za radu, někdo holt umí střihat akorát nůžkama, že?(td)
Pinnacl používám od verze "9" a jsem spokojený. Na 17ce vše šlape, jen to zpracování videa z obrazovky se seklo.
Pinnacl používám od verze "9" a jsem spokojený. Na 17ce vše šlape, jen to zpracování videa z obrazovky se seklo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi jsem používal Adobe Premiere, pak Avid Liquid, Edius, Avid studio a teď studio 17 a jsem s tím celkem spokojen. A jestli někdo tvrdí, se se s tím nedá střihat video, tak to buď neumí nebo s tím nikdy nepracoval. Pro domácí tvorbu to přebohatě stačí. Program je celkem stabilní a umí exportovat do všech známých formátů.
Použití jakéhokoliv editačního softu je jen věcí osobních zkušeností a názorů. Vždy se používá takový, který splní požadované nároky. Dříve jsem se takových diskusí účastnil, teď to nechávám na rozhodnutí uživatelů. Jen doporučím a hotovo.
Zdravím všechny...prosím o radu, jako nový majitel kamery Panasonic HC X920 jsem obržel i program na střih HD Winter AE 5.0. Ten však nemá češtinu, což mi naprosto vadí v jeho použití.... Nevíte, kde buď sehnat ČJ, nebo nějaký jiný program na úpravu videa pro tuto kameru?
Děkuji.P.K.
Děkuji.P.K.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud chcete střih. program v češtině jsou 2 možnosti PINACLE ST.16/17nebo POWER DIRECTOR 12.u obou máte možnost vyzkoušet ve verzi trial (zkušební verze)30ti denní. A který Vám bude vyhovovat potom zakoupit.
Díky Franku,
tuto odpověd jsem přímo hledal. Taky jsem si zkusil pár programů a většinou jsem se pak vrátil k Pinnacle Studiu. Hodně se mi kdysi dávno líbilo taky Ulead Media Studio Pro, ale chyběla mi tam čeština. Dlouho jsem pak používal PS10. Pak jsem koupil PS14. Poslední doubou jsem měl problém s tuhnutím a padáním. Rozděloval jsem to pak na menší díly, které pak skládám na hodinové DVD. I několikastránkové menu je funkční a s výsledkem jsem spokojen.
Teď jsem se rozhodoval jestli povýšit nebo přejít ke konkurenci. Tímto jsem se rozhodl pro PS17. S každým programem bylo nějaké trápení a řešení se hledá těžko, když člověk neumí anglicky.
Mirek
tuto odpověd jsem přímo hledal. Taky jsem si zkusil pár programů a většinou jsem se pak vrátil k Pinnacle Studiu. Hodně se mi kdysi dávno líbilo taky Ulead Media Studio Pro, ale chyběla mi tam čeština. Dlouho jsem pak používal PS10. Pak jsem koupil PS14. Poslední doubou jsem měl problém s tuhnutím a padáním. Rozděloval jsem to pak na menší díly, které pak skládám na hodinové DVD. I několikastránkové menu je funkční a s výsledkem jsem spokojen.
Teď jsem se rozhodoval jestli povýšit nebo přejít ke konkurenci. Tímto jsem se rozhodl pro PS17. S každým programem bylo nějaké trápení a řešení se hledá těžko, když člověk neumí anglicky.
Mirek
-
- Kontaktovat uživatele:
Vie niekto porovnať editaciu formátu AVCHD v PS 14,15 a v PS 17? Hlavne čo sa týka rýchlosti a padania SW.
-
- Informace
-