export z Pinnacle 17 (avchd na mp4)

michafanda
Kontaktovat uživatele:

Běžně pracuji jen s avchd soubory (full HD), ale Pinnacle 17 nabízí i export do mp4. Pokud tuto možnost zkouším (a v nastavení je uvedeno 25snímků/sec), tak sice export běží bez problémů, ale výsledný soubor je s rychlostí 6snímků/sec, tedy nepoužitelný. To samé je pro kvalitu 720p. Nevím, kde se to takhle zvrtne, nějaké nastavení jsem kromě zmíněného defaultního pro tento druh exportu nenašel. Protože se v mp4 běžně nepohybuji, tak je možné, že v mp4 musí být i prvotní nahrávky, což ale není můj případ. Prosím tedy o názor, zda je možný v Pinnacle (vlastně Avid) převod z avchd na mp4, anebo se pro export musí vycházet z nahrávek, pořízených rovněž v mp4.
radek7777
Kontaktovat uživatele:

Doporučuji přehrávač Splash PRO EX ten bezkonkurenčně přehráva videa a dokonce má v sobě převodník do Mp4. V pohodě převede s AVCHD do mp4.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

AVCHD a MP4 jsou jedno a to samé! AVCHD je ukládáno do kontejneru mts či m2ts a MP4 do konterjneru mp4. to je mezi nimi jediný rozdíl.
radek7777
Kontaktovat uživatele:

Mám jeden dotaz rendroval jsem v Pinnacle 17 a stalo se mi několikrát, že se to seklo a hlásilo to nesouhlas v časové ose. Tak jsem zvětšil časovou osu a zjistil že mám v jednom místě mezeru ( nenavazující klipy) Tak jsem to spojil a bylo to. Jednou se mi stalo že žádné rozpojení jsem nenašel ale přesto se to v určitém místě zastavilo a hlásilo stejnou chybu tak jsem zkrátil klip v tom místě a bylo to. Vegas tohle nedělá tento překouše vše . Nejde to někde vypnout nebo jak se dá zobrazit časová osa v datech jak to bylo u pinnacle15 tam jsem viděl že některá část projektu je v mínusu hned.
michafanda
Kontaktovat uživatele:

Díky za tip, ale asi ani tento přehrávač by nezvládl přehrát takto zpomalenou frekvenci. Přehrávač není snadno dostupný, nějakou dobu jsem používal "nekošer" verzi, než se dostala na jejich blacklist. Protože jsem v té době ještě neměl HD kameru, tak jsem od něj ustoupil. Nicméně jsem se nedozvěděl, proč mám výsledný soubor s tak nízkou frekvencí, když při renderování je nastavení indikováno jako 25fr/s. Takže zase zůstanu u avchd, na web stejně videa nedávám.
pepes

taky jsem měl výsledný doubor mp4 6 snímků nezávisle na třech zdrojích videa (i vstup byl v mp4). Nepomohlo nic jen přeinstalace Studia bez aktualizace na 17.02.134 a nyní ok
Zkal
Kontaktovat uživatele:

Pánové, mám PS17 na W7 a přepočet z AVCHD do mpeg4 nejenom že běží korektně s up na 17,02,134 ale i počet snímků 25 sedí.
Hledal bych chybku jinde...
Milan

Mám dotaz,jde v PS17 vytvořit disk BD ve formátu 1920x1080 50P?
Díky za odpověď.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Netřeba střílet od pasu,zde screen včetně nabídky vlastní:
[attachment 820 BD_50p.jpg]
V nabídce už jsou možnosti AVCHD 2.
Přílohy
BD_50p.jpg
BD_50p.jpg (248.61 KiB) Zobrazeno 2062 x
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Můj předchozí příspěvek jsem tedy smazal. Byl očividně zavádějící. Steviezah to uvedl na pravou míru. :-)
Odpovědět
  • Informace