Problém s 10.5

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
prochazka
Kontaktovat uživatele:

Pretáhl jsem pres 10.1 verzi 10.5 a bedna mi nahlásila "Pro spusteni aplikace Studio je pozadováno minimalne 512 MB fyzicke pameti, Vas system ma jen 255 MB". Protoze jsem naprosty pocitacovy amater jen na urovni uzivatele - nikoliv vyzkumnika - prosim kohokoliv zdatnejsiho o radu - co s tim. Odpoved prosim na "prochazka_v@quick.cz". Dekuji.
Petr

prochazka Wrote:
-------------------------------------------------------
> Pretáhl jsem pres 10.1 verzi 10.5 a bedna mi
> nahlásila "Pro spusteni aplikace Studio je
> pozadováno minimalne 512 MB fyzicke pameti, Vas
> system ma jen 255 MB". Protoze jsem naprosty
> pocitacovy amater jen na urovni uzivatele -
> nikoliv vyzkumnika - prosim kohokoliv zdatnejsiho
> o radu - co s tim. Odpoved prosim na
> "prochazka_v@quick.cz". Dekuji.

No jestli mas ve svem PCcku jen 256MB, tak muzes zapomenout na nelinearni strih v PC v jakekomkoliv SW, nejenom v P.Studiu 10.
To je naprosto nedostacujici pro kvalitni a bezproblemovy provoz WinXP (alespon 512MB), pro solidni provoz S10ky je urcite 2GB - vyzkouseno. Jinak to nema cenu ani spoustet !

prochazka
Kontaktovat uživatele:

Zapomel jsem dodat, ze mam 256+512MB=768MB. Az takový Matej zase nejsem, jenom se asi blbe vyjadruju.
prochazka
Kontaktovat uživatele:

Zapomel jsem dodat, ze mam 256+512MB=768MB. Az takový Matej zase nejsem, jenom se asi blbe vyjadruju.
Juromir

Míněno absolutně bez jakékoliv urážky:
pokud chceš stříhat digi video na počítači budeš se muset (chca nechca) státi výzkumníkem - na své krásné naivní období uživatele budeš holt muset zapomenout... ;-)
Jinak bych Ti rád poradil, ale zatím jsem se s tímhle problémem nesetkal (bohužel pro Tebe, bohudík pro mne).
Ale vzhledem k tomu že máš 256 + 512 MB RAM se zdá že těch 512 PS nerozpoznalo. To se mi ale jeví jako nadprůměrná blbina, takže by mne zajímalo jestli vůbec Tvůj systém ví (tedy rozpoznal), že máš celkem 768 MB?
Petr

prochazka Wrote:
-------------------------------------------------------
> Zapomel jsem dodat, ze mam 256+512MB=768MB. Az
> takový Matej zase nejsem, jenom se asi blbe
> vyjadruju.

Vzhledem k tomu, ze Studio napsalo, ze mas jen 256MB, tak je asi tam mas. Studio bere info ze systemovych info Windowsu, jaky system vubec mas ? Doufam, ze alepson W2K, nebo XP, nebot na tech starsich muzou byt problemy.
Tvych uvadenych 768MB asi system nezna, doporucuji do PC davat stejne velke pametove moduly (i rychlostech), nejlepe v parech, samozrejme o 2kanalovem zapojeni ani nemluve.
Juromir

Souhlasím s Petrem! ;-)
Pokud má "Prochazka" W98 tak to s těma 512MB systému asi nikdy nevysvětlí... :-)
d2mac
Kontaktovat uživatele:

Tak mozna by je mohl zkusit prohodit mezi sebou ty pameti:))) A nebo tu 256 vyhodit...
Jinak suhlasim, prejit minimalne na Win2000. Win 98, bych vyhodil z window:))
Xxx

Nevíte nekdo co je to ta fyzicka pamet? a kde zistim ikolik ji mam prosim?
mar

Nevíte nedo co je to ta fyzicka pamet?a kde zistim kolik ji mam prosim?
Zamčeno
  • Informace