Pinnacle 17
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak i já přidám svou zkušenost s Pinnacle 17 Ultimate... na Win8 jsem to nenainstalovala, nepustí mě to přes DirectX, ani instalace poslední verze DirectX nepomohla, v Exacu mi v řekli , že to je v podstatě chyba mého pc.... Při zkušební instalaci na notebook s Win7 to prošlo, nainstalovalo se to, ale to byl jen pokus - notebook ač slušný to neutáhne. Win 8 jsou katastrofa (aspoň pro mě) a v kombinaci s Pinnaclem ještě větší.
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji panu Polnerovi za zaslání trial verze PS 17 Ultimate.Po předběžném prozkoumání jsem zjistil
že instalační DVD obsahuje ffmpeg filtry a lame kodek pro mp3.Mělo by to znamenat, že PS 17
by mělo umět přehrát většinu formátů videa pomocí těchto filtrů.
Opět konstatuji, že byla vynechána podpora grabovacích TV karet a místo toho je dodán driver pro grabber
od Pinnacle : Dazzle Capture video DV 100.Doufám, že zůstala zachována podpora pro FireWire pro
páskové HDV kamery.
Jak to celé bude fungovat vyzkouším, protože jak jsem správně předpokládal, nová řada PS včetně Avid Studia
potřebuje ke správné funkci součást windows NetFramework.
Tato součást není obsažena ve Win 8, domnívám se, že proto vzniká na některých stojích problém s PS 17 ve Win 8.
že instalační DVD obsahuje ffmpeg filtry a lame kodek pro mp3.Mělo by to znamenat, že PS 17
by mělo umět přehrát většinu formátů videa pomocí těchto filtrů.
Opět konstatuji, že byla vynechána podpora grabovacích TV karet a místo toho je dodán driver pro grabber
od Pinnacle : Dazzle Capture video DV 100.Doufám, že zůstala zachována podpora pro FireWire pro
páskové HDV kamery.
Jak to celé bude fungovat vyzkouším, protože jak jsem správně předpokládal, nová řada PS včetně Avid Studia
potřebuje ke správné funkci součást windows NetFramework.
Tato součást není obsažena ve Win 8, domnívám se, že proto vzniká na některých stojích problém s PS 17 ve Win 8.
Ja mám kameru Canon XH A1s a bez problémov nahráva cez FireWire a tak isto aj Canon HV 40. Trema mať Framework 4, ale to vlastne pri inštalácii ak v pc nie je, si naištaluje automaticky. Treba byť pri inštalácii pripojený na net.
Zdravim jako novy mistni, na Studiu jedu jiz nejakych 15 let (!), naposledy jsem se zastavil u verze 15, byl jsem zasadne nespokojen s podporou strihu HD videii (AVCHD), 16ku jsem jiz nezkousel, presto ze vim, ze to je jiz jine jadro atd.
Chtel bych nyni poridit 17ku v Ultimate, a mozna me nekdo odpovite na par veci, ktere jiz mozna resila 16ka :
- podpora 2.7 K videa ? Kolik FPS v tomto formatu to rozumne zvladne ?
- striham bezne 1080P v 48-60 FPS (GoPro 3 Black Ed.), zvladne to ?
- jak je vubec podpora pro videa z GP ?
- jaka FPS 17ka zvlada maxim. ?
- je jiz implentovana (ci se da dokoupit) nejaka rozumna stabilizace, podobna jako Warp z Premiery?
- da jiz strihat stejne rychle jako v SD (Core i5-i7, 8GB RAM) ?
Chtel bych nyni poridit 17ku v Ultimate, a mozna me nekdo odpovite na par veci, ktere jiz mozna resila 16ka :
- podpora 2.7 K videa ? Kolik FPS v tomto formatu to rozumne zvladne ?
- striham bezne 1080P v 48-60 FPS (GoPro 3 Black Ed.), zvladne to ?
- jak je vubec podpora pro videa z GP ?
- jaka FPS 17ka zvlada maxim. ?
- je jiz implentovana (ci se da dokoupit) nejaka rozumna stabilizace, podobna jako Warp z Premiery?
- da jiz strihat stejne rychle jako v SD (Core i5-i7, 8GB RAM) ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Na některé odpovědi je zatím ještě brzy, snad až vyjde update na podporu 4K7.Pro pinnacle 17 externí stabilizace
pravděpodobně nedělá nikdo.Aspoň o ton nevím, možná nějaký plugin new blue.
Z GoPro 2 PS 16 stříhala velmi svižně, jak je to z Go Pro 3 nevím, nemám zdrojové video.
pravděpodobně nedělá nikdo.Aspoň o ton nevím, možná nějaký plugin new blue.
Z GoPro 2 PS 16 stříhala velmi svižně, jak je to z Go Pro 3 nevím, nemám zdrojové video.
Dobrá stabilizácia je Mercallii Pro od ProDad, ale je tam dosť vysoká cena a je kompatibilita s PS 16.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, v souvislosti se zmínkou GOPRO bych se rád dozvěděl, zda sedmnáctka umí exportovat MP4 ale 50P. Šestnáctka umí jen 25P.
Pokud točím s GOPRO 50p a chci počet snímků zachovat, musím zatím exportovat do .mts 50P.
Dík Zkal
Pokud točím s GOPRO 50p a chci počet snímků zachovat, musím zatím exportovat do .mts 50P.
Dík Zkal
Tak jsem to pokusně stáhl a opravdu 17 exportuje do mpeg1,2,4 a umí i 50P. Umí i další formáty, ale já exportuji do MTS, tak jsem ten zbytek nezkoušel. Zatím vše funguje v pohodě, tak uvidíme.
Můžete mi někdo poradit, jak vložit titulky v Pinnacle 17 do videa? Stále mi to háže černé pozadí a do videa se to nechce promítnout při přehrání. Děkuji moc.
-
- Kontaktovat uživatele:
a dávate tie titulky do správnej stopy:)? Nedávate to "pod" video namiesto "nad"video? Neviem ktorá stopa je nadradená v pinnacle,či spodná,alebo vrchná...
-
- Informace
-