Zdravím. Mám na PC nainstalovaný Pinnacle 14, teď jsem stáhnul 30 denní free pinnacle 15, úspěšně jsem udělal několik filmu s časem okolo hodiny, při dalších dvou projektech které mám udělané, fotky, video HD, hudba, titulky přechody atd. při pokusu o export mi poté co kliknu nahoře na lištu export spadne celý program. V předchozích filmech použita stejná kamera Go Pro, hudba MP 3, fotky JPG a v pohodě. Nehlásí to žádnou chybu, prostě napíše že program přestal pracovat. Zkusil jsem odinstalovat, nainstalovat, exporotvat nejde ani v pinnacle 14. Prostě u obou projektu to samé. Můžete někdo poradit?
P.S : né moc odborně, nejsem zrovna PC génius.(:D
problém s pádem při exportu
-
- Kontaktovat uživatele:
Mal som podobný problém. Pracujem v PS 14 ULT.COL. a pred časom som si stiahol PS 15 trial. Sice som v tom triali urobil len jednu asi 90 min nahravku, no robilo mi to dosť veľké problémy . Keď som sa na to pýtal v EXACU /robi podporu pre Pinnacle/ povedali mi, že mi neodporučajú mať súčasne nainštalované 2 verzie PS lebo to môže robiť problém. Súčasne mi povedali, že PS nie profi program, že je to program na strih kratkych rodinných videí.
Trial verzia mi už skončila a aj ked mam s PS 14 UC stale nejaké problémy strihám v ňom a stale sa učím.
Trial verzia mi už skončila a aj ked mam s PS 14 UC stale nejaké problémy strihám v ňom a stale sa učím.
-
- Informace
-