Canon XF100 profi kamera pro náročné

Fórum o všem ostatním - kamery, hardware, offtopic, ...
David

Takže je to ACER Aspire E1-531,letos nový.
roman51
Kontaktovat uživatele:

No, je-li to ten NTB co jsem našel přes Googla s Celeronem za cca 10k, tak to rozhodně není stroj na video s vysokým rozlišením a tím by se vše vysvětlilo !
Jak to nemá i5 nebo lépe i7 tak je to v háji zeleném.
David

Tak to zas nevím,jaký přesně Celeron má ten můj NTB.Jestli je to tím,tak je to vysvětleno.Šlo mi o tu rozmazanost a rozkouskovanost pohybu.Na ukázkách na YouTube po rozmazanosti ani stopy.
David

Na štítku na NTB je Intel N960 processor (2.2 GHz, 2MB L3 cache)..,musím jít do práce,budu tady před 21h
Krejčí

Dobrý den,koupil jse si lameru CANON XF 100,která natáčí ve formátu MPEG2-MXF.Potřebuji koupit/nejraději v češtině/ střihový program,který bude tento formát podporovat.Děkuji za odvěď a pokud takový u vás bude,ihned jej koupím.S pozdravem-Krejčí
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Já MXF zpracovávám v Sony Vegas 12 Pro. Určitě to zvládne i Edius a Adobe Premiere. Ani jden z nich ovšem česky není.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Formát MXF umí zpracovat Pinnacle 17.Konkrétně z Canon XF 100 jsem je zkoušel a jedou v pohodě.
Totéž platí pro XF 300.Zde je screen.
[attachment 818 mxf_canon.JPG]
Přílohy
mxf_canon.JPG
mxf_canon.JPG (117.44 KiB) Zobrazeno 1788 x
Roman C.

Ahoj, přečetl jsem všechny stránky o této diskuzi...nicméně: koupil jsem si XF 100 ale nemohu načíst soubory do PC, abych s nimi mohl dělat v střih.programu Adobe Premiere Pro.Po instalaci Canon XF Utility se soubory v daném programu zobazí, ale uložit je do PC nedokážu- neumím......je to možná triviální otázka, ale budu moc rád, když mi to vysvětlíte a poradíte jak na to.....
Používám Win 7 64bit.
Díky moc.
Roman
Roman C.

...ještě jednou já ...
...tak problém vyřešen částečně....soubory již uložené mám, ale nedokážu je vložit do Adobe Premiere Pro.....Premiera dle instrukcií umožňuje nahrát soubory MXF nicméně mě to nejde..omlouvám se za všechny tyto otázky.....ale budu rád jak mi někdo poradí....
Laďa
Kontaktovat uživatele:

Jakou máš Premiere? Popřípadě postni soubor a vyzkouším to.
Odpovědět
  • Informace