Canon XF100 profi kamera pro náročné
-
- Kontaktovat uživatele:
A můžeš dát pro příklad nějaký takový surový záběr na Ulož.to a sem dát odkaz. Po analýze můžeme být moudřejší.
Děkuji za odpověď,na ulož to jsem to dal - http://uloz.to/live/xiz5CW7K/aa003901-converted-mp4,
jinak kamera byla nastavena 50 Mb/s,1920x1080,25p,schválně jsem se před kamerou pohyboval,aby byla vidět rozkouskovanost pohybu,ale na ukázkách na YouTube z této kamery jsou pohyby krásně "hladké",David.
jinak kamera byla nastavena 50 Mb/s,1920x1080,25p,schválně jsem se před kamerou pohyboval,aby byla vidět rozkouskovanost pohybu,ale na ukázkách na YouTube z této kamery jsou pohyby krásně "hladké",David.
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky za poskytnutou ukázku. Je třeba ale poslat originál klip, ne překonvertovaný do mp4. To výsledky zkreslí. Děkuji.
-
- Kontaktovat uživatele:
Na ani jednom klipu, jsem neshledal žádnou vadu v podobě trhání obrazu. Rozmazané pohyby postavy jsou způsobené nejspíše nízkým expozičním časem. Jinak na svém PC, nevidím žádný problém. Máte dostatečně silné PC na přehrávání videa z vysokým datovým tokem?
Ano myslel jsem právě tu rozmazanost pohybu.
Mezitím jsem se dočetl o kodeku MPEG2 a v mém PC jsem se dopátral,že v seznamu videokodeků je MPEG4 a pak je tam ještě seznam filtrů MPEG/DVD a tam je Canon XF MPEG2 Decoder,je to v pořádku?
Mezitím jsem se dočetl o kodeku MPEG2 a v mém PC jsem se dopátral,že v seznamu videokodeků je MPEG4 a pak je tam ještě seznam filtrů MPEG/DVD a tam je Canon XF MPEG2 Decoder,je to v pořádku?
-
- Kontaktovat uživatele:
Snad je to v pořádku. Nejsem schopen to na dálku posoudit. Doufám jen, že máte nějaký silný NTB, protože záznam z XF100 je opravdu náročný na přehrávání a ještě více je to znát při samotném střihu videa. K editaci Full HD je mnohem vhodnější PC. doporučuji pro přehrávaní MXF souborů nainstalovat VLC player 2.2.0. Je volně ke stžení na internetu.
Ani nevím,co to je NTB,musím se ještě učit.VLC player mám 2.1.2.,vyměním ho tedy za 2.2.0.
-
- Kontaktovat uživatele:
NoTeBook Můžete mi Davide, prosím napsat typové označení Vašeho Aceru. Děkuji.
-
- Informace
-