Pinnacle 17
Tak som dostal verziu PS17, inštalácia prebehla celkom dobre a opravili aj efekty Red Giant, ktoré sa objavia po inštalácii softu, v 16nástke to nešlo.Čo sa týka rýchlosti,uvádzajú,že až desaťnásobne oproti predchádzajúcej verzii,tak to tak nie je! Asi by som povedal dva až tri krát rýchlejšie,ovšem chyby čo boli v 16nástke,sú aj tu a nepostrehol som,že by vylepšili titulkovač,ešte to budem skúšať,nezobrazovalo mi to všetky fonty. Efekty Red Giant Cosmo a Trapcode Particular boli nefunkčné po inštalácii opravného packu 16.1 v PS 16 a táto chyba je aj v o verzii 17násť. Mám taký pocit,že je to trochu upravená PS 16,nič prevratné tam nedali,mimo toho,že podporuke 4K a ako písali, v decembri bude zdarma update. Ďalej tam dali modul na úpravu zvuku od Izotopu , ale nie je integrovaný priamo v programe ajeho použitie sa mi zdá trochu nešikovné.Celkovo je to tak,že pokiaľ neplánujete robiť v rozlíšení 4K,tak je to to isté ako PS16 až na pár dodatkov.Ešte chcem podotknúť,že pokiaľ máte naištalovanú verziu PS16, tak po inštalácii PS 17 automaticky preberie všetky efekty a nastavenia z predchádzajúcej verzie! Pokiaľ potom odištalujete PS 16,PS 17 sa stáva nefunkčnou a preto je ho treba inštalovať na čistý systém,prípadne PS 16 odinštalovať skôr ako začnete s inštaláciou PS 17. Zatiaľ asi toľko,nestihol som zistiť všetky zmeny a pokiaľ na niečo prídem,napíšem. Zlepšilo sa ,teda aspoň u mńa export do Mp4HD, vo verzii PS 16 mi to padalo,tu to ide bez problémov.
-
- Kontaktovat uživatele:
XXX
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím upřesnit ve které verzi Windows jste testoval.8.0, 8.1 nebo win 7?
Moje zkušenost hovoří, že PS 16 ani PS 17 není připraveno na Win 8 až 8.1
Navíc se domnívám, že jádro PS 16 ale i 17je postaveno na spolupráci se součástí
Windows NetFramework, která byla inovována a pokud v systému není doinstalována
PS 16 a 17 nepracuje zcela korektně.Momentálně testuji nějaký čas Win 8
v současnosti Win 8.1 a vůbec se mi ty Osmy nelíbí.
Dále bych měl prosbu:
Pane Polnere, bylo možno poskytnout mi ISO soubor nebo jinou
kopii instalačního DVD PS 17? (samozřejmě bez seriového čísla)
Trial jsem zatím neobjevil a chtěl bych se podívat zda je nutno opět přiinstalovat nějaké součásti
windows tak jako to bylo nutné u 16, nebo už to nějak ošetřili.
V PS 16 to byla součást Interoperability, která pokud nebyla naistalována korektně
znemožnila funkci Red giant efektu v neanglických verzích programu.
Jak způsobem probíhá aktivace?Opět pomocí Pixie tools jako v 16?
Zde obrázek co mám na mysli:
[attachment 798 Registrace.JPG]
Moje zkušenost hovoří, že PS 16 ani PS 17 není připraveno na Win 8 až 8.1
Navíc se domnívám, že jádro PS 16 ale i 17je postaveno na spolupráci se součástí
Windows NetFramework, která byla inovována a pokud v systému není doinstalována
PS 16 a 17 nepracuje zcela korektně.Momentálně testuji nějaký čas Win 8
v současnosti Win 8.1 a vůbec se mi ty Osmy nelíbí.
Dále bych měl prosbu:
Pane Polnere, bylo možno poskytnout mi ISO soubor nebo jinou
kopii instalačního DVD PS 17? (samozřejmě bez seriového čísla)
Trial jsem zatím neobjevil a chtěl bych se podívat zda je nutno opět přiinstalovat nějaké součásti
windows tak jako to bylo nutné u 16, nebo už to nějak ošetřili.
V PS 16 to byla součást Interoperability, která pokud nebyla naistalována korektně
znemožnila funkci Red giant efektu v neanglických verzích programu.
Jak způsobem probíhá aktivace?Opět pomocí Pixie tools jako v 16?
Zde obrázek co mám na mysli:
[attachment 798 Registrace.JPG]
- Přílohy
-
- Registrace.JPG (97.9 KiB) Zobrazeno 1697 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Tady je možnost stáhnout si Trial verzi http://www.exac.cz/index.php?sekce=1&page=711228
PS17 je naištalovaný na úplne čistom systéme Win7/64bit, inštalácia prebehla bez problémov a ako som písal aj efekty Red Gian sa objavili po naištalovaní v programe. Inštalácia je taká istá ako aj PS16,mám osobne pocit,že je to vylepšená PS 16 a zmeny sú minimálne. Cyby sú v PS 17 skoro také isté ako v PS16. Je pravda,že je o niečo rýchlejší,ale nie tak ako to prezentujú! Inštalačku,pokiaľ nenájdete vám samozrejme dám do úložiska,verziu ultimate,na exacu je myslím len základná verzia a tam bude chýbať to,čo vás najviac zaujíma. Môžete mi písať rovno na mail: sedis@centrum.sk Zatiaľ som celý program neotestoval,mám ho krátko aby som všetko vychytal ,ale priebežne ak niečo zistím,napíšem.Určite nie je vhodné inštalovať na verziu Win 8.1. Treba ešte počkať a samozrejme po inštalácii PS 17 treba naištalovať opravný pack, link na stahnutie vám môžem poslať,nakoľko nas stránke Pinnacle nie je ešte k dispozícii,ale pokiaľ máte originál inštalačné DVD,to vás samé vyzve aby ste si po inštalácii stahli a aništalovali túto opravu,ale musíte mať program aktivovaný na začiatku!
-
- Kontaktovat uživatele:
O Exac jsem nikdy neměl valné mínění a opět potvrdili svoje diletanství.Odkaz nejdříve vede
na Trial PS 16, aby nakonec skončil u Pinnacle.Chybička se vloudila:-)
(14.11.13 18:52)
na Trial PS 16, aby nakonec skončil u Pinnacle.Chybička se vloudila:-)
(14.11.13 18:52)
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji pane Polnere,instalačku určitě uvítám, odkaz mi prosím pošlete do soukromé zprávy
nebo na můj obecně známý email:
steviezah@seznam.cz
Děkuji.
nebo na můj obecně známý email:
steviezah@seznam.cz
Děkuji.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak se omlouvám .Je to už hodně dávno než jsem kopil PS 14 jsem si stáhnul normálně Trial a vyzkoušel .Tak se za tu dobu hodně pohoršili.
-
- Kontaktovat uživatele:
XXX
Podstatne veľký rozdiel medzi PS 16 a PS 17 som nenašiel, pridali tam koláž od red Giant, ale jedná sa iba o vianočnú tématiku a tú asi málokto bude využívať,efekty tie isté,pomenili tlačítka, ale hlavné chyby ktoré boli vo verzii PS 16 neodstránili! nevidím najmenší dôvod aby ten čo má PS 16 prechádzal na verziu 17. Rozdiel som písal už vyššie s tým,že ak ešte na niečo prídem,napíšem!
-
- Informace
-