Zdravím,
pomocí kamery AEE dělám timelapse obrázky v poměru 4:3 ale potřeboval bych hromadně třeba 500 fotek při importu do Vegasu změnit na 16:9. Dokážu změnit jeden pomocí editace pan/crop a preset, ale nevím jak to aplikovat na všechny. Díky předem za odpověď.
Timelapse - hromadná změna poměru stran fotek při tvorbě timelapse
-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to zkusil takto: Na fotku, na které už máte uvedené změny klepnete pravým tlačítkem myšy a levým klepnete na COPY. Potom klepnete pravým tlačítkem na první neupravenou fotku vpravo v řadě, zmáčknete klávesu N. Tím se vám označí všechny zbylé fotky v časové ose. Znovu klepnete na první neupravenou pravým tlačítkem a klepnete levým na Paste Event Attributes. Tím by se měly úpravy přenést na všechny zbylé fotografie vpravo. Hotovo.
Dejte vědět, jestli to funguje.
Dejte vědět, jestli to funguje.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mám podobný problém, také timelapse, akorát s tím rozdílem, že já nechci pan&crop u každého snímku stejný, ale chci plynule měnit zoom i pan podél celé timelapse a nechce se mi u každého snímku nastavovat ručně hodnoty .... je nějaký způsob jak Vegas donutit, aby nebral snímky jako jednotlivé eventy, ale celou timelapse jako jeden event, u kterého bych si mohl nadefinovat na jednotlivých keyframes nastavit a mezi nimi udělat plynulé proložení ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Já s tímto způsobem tvorby zkušenost nemám, proto nemohu poradit. Z kuste ale zaexperimentovat. Tak se dá ostatně nejvíce naučit a zapamatovat. Pokus a omyl, nejlepší metoda, jak se něco naučit.
Taky bych měl stejný dotaz jako Lumptom, už nad tím nějakou dpbu přemýšlím ale nevím jak na to.
Jediný co mě napadá je to vyexportovat, a pak dodatečně "rozhýbat", ale tím se ztratí výhoda bezztrátového přiblížení.
Tak kdybyste na něco přišel dejte vědět...
Jediný co mě napadá je to vyexportovat, a pak dodatečně "rozhýbat", ale tím se ztratí výhoda bezztrátového přiblížení.
Tak kdybyste na něco přišel dejte vědět...
-
- Kontaktovat uživatele:
Jde nějak hromadně změnit délka fotek?
Nemyslím při importu, to vím jak nastavit ale při práci s time lapsem potřebuju hromadně změnit několik set fotek.
díky
Nemyslím při importu, to vím jak nastavit ale při práci s time lapsem potřebuju hromadně změnit několik set fotek.
díky
Já na hromadnou změnu délky používám free nástroj Timeline Tools. Na záložce "Track Tools & Options" je možné pro vybranou stopu hromadně nastavit mezery mezi eventy, délku eventů, jejich překrývání, atd. Používám Vegas Pro 13 a nevím jestli tento nástroj funguje i v Magix Vegasu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dík, tak mě tahle rada nelogicky navedla na řešení.
Našel jsem to na anglickým fóru z roku 2006 a funguje to
Takže stačí ty fotky na timeline, který chci prodloužit/zkrátit, Groupovat.
Pak už to jde celý pomocí ctrl+myš klasicky prodlužovat a zkracovat.
Tohle je přesně co jsem hledal, uff.
Našel jsem to na anglickým fóru z roku 2006 a funguje to
Takže stačí ty fotky na timeline, který chci prodloužit/zkrátit, Groupovat.
Pak už to jde celý pomocí ctrl+myš klasicky prodlužovat a zkracovat.
Tohle je přesně co jsem hledal, uff.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pro Saxel, ale i ostatní. V Magix Vegasu. 14 to nefunguje https://forums.creativecow.net/thread/24/1013990
Naposledy oživil Anonymous v 24.12.2020, 09:18
-
- Informace
-