Dobrý den, mám možná dost hloupou otázku. Jeden známý mi chce prodat Studio v. 9.0. Tady čtu, že jsou k tomu i updaty. Chci se proto zeptat, zda mi stačí verze 9.0 pro zpracování filmu a výrobu DVD (dosud mám ořezanou verzi Studia 7, která neumí DVD). Nebo je nezbytné sehnat i update? Jak jsem zjišťoval, tak updaty jsou k dospozici pouze po registraci. Ovšem bojím se, že kdybych se zaregistroval de facto jako druhý uživatel, tak by mě mohli potahovat za porušování autorského práva. I když ten můj známý s tímto produktem končí a kupuje v.10. Nemůžu se spoléhat na to, že mi říká, že se odregistruje, nevím, jestli to vůbec jde. On má sice updaty v počítači (nainstalované v PS), ale CD má základní.
Proto se ptám: 1) zda mi stačí verze 9.0 i k bezproblémové výrobě, nebo alespoň finalizaci DVD? 2) Je nějaká jiná (snad legální) cesta k updatu, než přes registraci? Díky za rady.
Studio 9 - stačí verze 9.0 nebo je nezbytný update?
-
- Kontaktovat uživatele:
Poslední update na Studio 9 můžeš stáhnout tady:
ftp://ftp.pinnaclesys.de/driver/PC/Stud ... h9_4_3.exe
http://www.pinnaclesys.com/SupportFiles ... h9_4_3.exe
Určitě si ho nainstaluj, bude to stabilnější. Navíc jsme zjistili že ve Studiu 9.0 se nezobrazují "dodatečně přidané" pluginy.
S tou registrací nevím jak to je, mají to šíleně vyřešeno. Mylsím že se můžeš klidně zaregistrovat také. Já tam dal jednou omylem druhý email, tak jsem teď registrovaný 2x
ftp://ftp.pinnaclesys.de/driver/PC/Stud ... h9_4_3.exe
http://www.pinnaclesys.com/SupportFiles ... h9_4_3.exe
Určitě si ho nainstaluj, bude to stabilnější. Navíc jsme zjistili že ve Studiu 9.0 se nezobrazují "dodatečně přidané" pluginy.
S tou registrací nevím jak to je, mají to šíleně vyřešeno. Mylsím že se můžeš klidně zaregistrovat také. Já tam dal jednou omylem druhý email, tak jsem teď registrovaný 2x
-
- Kontaktovat uživatele:
Tonik: Este je podstatne ako ten znamy kupuje to verziu 10, ci ako uplne novu, alebo upgrade z 9. Ak je to upgrade tam musi mat obidve oficialne a v zmysle zakona 9 nemoze predat.
Slyšel jsi špatně. Pokud Tvůj známý má updaty v pc, ať Ti je vypálí a normálně je nainstaluješ jako každou jinou záplatu. Ahoj
-
- Informace
-