Romolus :
slabý počítač? a to jsem si myslel co nemám!:X. Hardwarové požadavky na průměrná studia snad nesplňuji?
Jinak recenze na toho paňáka jsem četl. Jedná se skutečně o dobrou kameru. No, již jsem se rozhodl a nechám to tak.
Děkuji za reakce Šány.
Canon HF G25 - recenze
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak jo, já tu objednávku na toho Canona G25 přece jen zrušil. Davám na Vaše rady. Jen očekávám tedy za jakou cenu ten paňák bude.
Nemůžu to tlačit moc nahoru, pokud by byla za 25.000,- tak ji beru.
Šány
Nemůžu to tlačit moc nahoru, pokud by byla za 25.000,- tak ji beru.
Šány
-
- Kontaktovat uživatele:
Uvidíte, že s ním budete spokojen. Netroufl bych si nabízet něco, co se mně samotnému nezamlouvá.
Měla by stát kolem 25 tisíc, ale už jsem ji viděl na webu i za cenu cca 21300Kč.
Měla by stát kolem 25 tisíc, ale už jsem ji viděl na webu i za cenu cca 21300Kč.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
tak jsem prohlédl hodně recenzí a shlédl i nějaká videa točená tímto paňákem. Vypadá to dobře.
Vím, že svá doporučení berete vážně a s ohledem na sledování tohoto fóra a Vašich příspěvků
nemám důvod nevěřit , nehledě k tomu, že jsem laik, resp. samouk v této oblasti.
Tu cenu kterou uvádíte, jste viděl na českém e-shopu?
Šány
tak jsem prohlédl hodně recenzí a shlédl i nějaká videa točená tímto paňákem. Vypadá to dobře.
Vím, že svá doporučení berete vážně a s ohledem na sledování tohoto fóra a Vašich příspěvků
nemám důvod nevěřit , nehledě k tomu, že jsem laik, resp. samouk v této oblasti.
Tu cenu kterou uvádíte, jste viděl na českém e-shopu?
Šány
-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych ještě počkal, zda se u Panasoniků event. osvědčí či dozraje ten jejich nový revoluční typ snímače s "rozptylem" paprsků" (viz popis jinde). Jak ukázal romolus ve srovnávacím testu se Sony, tak Panasonic sice lépe využívá slabého světla, ale nahrává zato růžový sníh:).
Ve srovnání s Canonem "třicítkou"má méně než poloviční optický zoom a chybí mu LANC. Zajímavé může být i použití displeje OLED u Canonu. Otázka je, co za to Canon bude chtít...
Ve srovnání s Canonem "třicítkou"má méně než poloviční optický zoom a chybí mu LANC. Zajímavé může být i použití displeje OLED u Canonu. Otázka je, co za to Canon bude chtít...
-
- Kontaktovat uživatele:
Cenu Canon HF-G30 neznám, ale dovoluji si odhadovat že bude blízko 35000Kč.
Také si myslím - tady jsem objevil technickou informaci s předběžnou maloobchodní cenou: http://www.usa.canon.com/cusa/consumer/ ... xia_hf_g30.
K tomu ještě clo, všelijaké marže a těch 35 000,- třeba ani nebude stačit:D.
K tomu ještě clo, všelijaké marže a těch 35 000,- třeba ani nebude stačit:D.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím pánové, chci se dotknout toho problému s výkonem PC. Vyzkoušel jsem hodně střihových SW a musím říci, že při střihu AVCHD klipů jsou mezi SW obrovské rozdíly v jejich výkonu. Tedy na stejně výkonném PC lze střihat to stejné různě rychle. Jen pro úplnost porovnával jsem: Sony Vegas, Pinnacle Studio, Magix, Cyberlink PowerDirector, Corel Videostudio a Edius. Jednoznačně vítězí Edius a je úplně jedno, která verze. Myslím tím Pro, Neo, Express nebo Elite. Tyto verze se liší pouze funkcemi a podporou HW, nikoli rychlostí zpracování. Doporučuji vyzkoušet. Je to fakt velký rozdíl. Ale pozor! Pokud budete instalovat a zase odinstalovávat různé střihové aplikace, naděláte si v PC docela veliký nepořádek a pak se stává, že se PC nechová úplně korektně. Takže pokud zkoušet různý SW, raději vždy na novou instalaci Windowsů. Je to opruz, ale vyplatí se to.
-
- Kontaktovat uživatele:
Doporučené ceny nových kamer Canon
HF G30 35 990Kč
XA 20 50 990Kč
XA 25 63 990Kč
Všechny by měly být dostupné od od června 2013.
HF G30 35 990Kč
XA 20 50 990Kč
XA 25 63 990Kč
Všechny by měly být dostupné od od června 2013.
-
- Informace
-