Canon HF G25 - recenze

Fórum o všem ostatním - kamery, hardware, offtopic, ...
Romolus
Kontaktovat uživatele:

S radostí Vám mohu oznámit, že se mi k otestování dostala velmi solidní videokamera Canon HF G25, kterou s radostí otestuji a po zveřejnění článku sem na něho umístím odkaz.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Omlouvám se všem, kteří se těší na slíbenou recenzi. Přístroj jsem musel vrátit pro závadu. Článek se tedy objeví později. Přesný termín ale podat nemohu. Kamera se mi vrátí doufám v půlce dubna.
Šány
Kontaktovat uživatele:

Zdravím vespolek,
tak jsem si ji objednal. Myslíte, že jsem neudělal chybu? Jde mi mimo jiné o hledáček který ta kamera má.
Mám starou Sony TRV240 D8 ale ta má 4:3. Pak jsem koupil Samsunga FullHD který sice kreslí slušně ale na displeji
není při slunečném počasí nic vidět. Tak jsem se naštval a objednal jsem si tohoto "kanonka".
No jsem zvědav. Podotýkám, že jsem amatér staršího věku a jde o pouze o domácí video.
Karel
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Myslím si, že budete na výsost spokojen. :-)
Šány
Kontaktovat uživatele:

Zdravím Romolus,
děkuji za názor. Mám jen trochu obavy o střih, zda-li to moje PC bude stíhat.
Win 7 32 bit, Intel i7 3770, 4GB RAM, N-Vidia GeForce 430, systémový HDD je Western Digital VelociRaptor 250GB 64MB cache 10 000 ot.
Stříhám v Magix X5, protože to je jediné studio z těch, které jsem zkoušel a je schopno vyrenderovat video větší délky.
No pravda, nedělám více jak cca 20min. pak už to každého stejně nudí.
Zdraví Šány.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Ta kamera má pouhé 25p zabalené do 50i a 50i, takže se střihem by problém být neměl. :-)
lubud

Šány: a nechcete si radši počkat na model HF G30? Bude lepší po všech stránkách - alespoň podle toho, co se o ní píše. HF G25 je už zastaralá...(td), i když pořád dobrá.
Viz tady: http://channelworld.cz/produktove-novin ... f-g30-8498
lubud

Šany: pardon, nevšiml jsem si, že už jste ji objednal. Myslím, že jste tu chybu bohužel udělal...:)
Šány
Kontaktovat uživatele:

Zdravím lubud,
no jo, vím o ní, o HF G30 ale tam bohužel finančně nedosáhnu, resp. sotva jsem doma uhádal tady tento typ.
Každopádně dík za názor.

Romolus : no snad něco nastříhám, resp. se střihem nemám problém ale problémem pro mě zůstávají
pády editačních programů při výsledném renderování.

Zdraví Šány
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Tak to vypadá na slabý počítač. Přece jen nároky na hardware jsou u full HD videa dost vysoké.
Kdyby jste se rozhodl přehodnotit situaci, tak mám na stole žhavou novinku Panasonic HC-X920. Ta by Vás myslím dokázala uspokojit mnohem více a za podobné nebo dokonce menší peníze. Až o ní vyjde můj článek na www.digilidi.cz, hodím na něj odkaz do sekce Ostatní, zde na fóru. Ta je skvělá.

HF-G25 už k testu nedostanu. Objednal jsem si k testování raději - od Lubuda zmiňovanou - Canon HF-G30.

Ten Panasonic se mi jeví jako nejlepší komerční kamera, kterou jsem měl v rukách. :-) Tak to ještě zvažte. Objednávka se dá zrušit vždy.
Odpovědět
  • Informace