Rozšíření Pinnacle Studio 16 na Ultimate
Dobrý den, koupil jsem si základní verzi Pinnacle Studio 16 a potřeboval bych ji rozšířit na Ultimate. Proto jsem se zeptal prodejce, jestli k tomu stačí koupit Pinnacle Studio 16 Ultimate Upgrade. Řekl ano, ale po vložení disku do mechaniky (Upgrade) mi to píše, že všechny instalační prvky jsou již nainstalovány a k žádnému rozšíření na verzi Ultimate nedošlo. Tak Vás prosím o radu jak na to (snad jsem to nekoupil zbytečně)
Musíte odištalovať pôvodnú verziu a naištalovať Pinnacle 16 upgrade a počas inštalácie to bude pýtať číslo základnej verzie a vloženie disku do DVD mechaniky.
Tak jsem odinstaloval původní verzi (Pinnacle Studio 16 - základní) a nainstaloval Pinnacle Studio Ultimate Upgrade. Během instalace Upgradu to žádné sériové číslo nevyžadovalo a nainstalovalo se mi to samé, co jsem tam měl. Šlo mi hlavně o to, abych měl funkce jako v Ultimate: režim trimování, metadata, vytvoření kolekce, vstupní a výstupní značky v náhledovém okně .... Při koupi základní verze jsem netušil, že to bude na úrovni Movie Makeru (moje blbost) a teď jsem ještě víc naštvanej, protože jsem vyhodil další peníze za Upgrade a je mi na nic. Snad jsem aspoň někoho pobavil, jaká jsem jitrnica :S
Nevím,jestli už to nemáte vyřešené,ale po odinstalaci studia,je potřeba to prohnat progámkem od Pinnacle na čištění registrů,který dokonale vyčistí pozůstatky původního programu od Pinnacle.Pak teprve instalovat do čistého PC.
-
- Kontaktovat uživatele:
XXX
zdravím. potřeboval bych pomoct mam pinnacle studio 16 a někde sem prodrbal to seriové číslo. nevíte kde to mužu zjistit. ?
-
- Kontaktovat uživatele:
XXX
Naposledy oživil Anonymous v 26.01.2021, 19:58
-
- Informace
-