Nainstaloval jsem Pinnacle Studio 16. Studio nepředvídatelně padá. Objeví se známá obrazovka "StudioNG neodpovídá" a je konec. Zcela jednoznačně Studio vypadne, když chci při koláži změnit typ písma resp. Ikonka úprava stylu písma. Mám Win 7, 64bit, procesoe INTEL Core(TM)iP CPU 660@3,33Ghz, RAP paměť 4 GB. Poradí mi někdo co s tím?
Díky
Koláž v Pinnacle 16
Neviem akú máte grafiku,mne to robila keď som mal naištalované staré ovládače. Ak máte Nvidiu skúste naištalovač zatiaľ iba ovládač a uvidíte ako sa to bude správať. Integrovanú grafiku by som určite nepoužíval.
-
- Kontaktovat uživatele:
XXX
Dobré ráno pane Polnere. Aktualizoval jsem ovladač pro Nvidia a stále nic. Pořád Studio 16 vypadává. Na počítači mám nainstalované i Studio 15. Může docházet ke kolizi ?
Když čtu nářky na Studio 16 od dalších lidí docházím k názoru, že jsem udělal chybu při koupi tohoto software.
Díky
B.Krch
Když čtu nářky na Studio 16 od dalších lidí docházím k názoru, že jsem udělal chybu při koupi tohoto software.
Díky
B.Krch
Odištalujte ovládače a všetky programy pre VGA, naištalujte iba ovládač grafickej karty. Ovšem je pravda,že PS16 je nepodarok a je s ním veľa problémov,tento soft si prehadzujú ako horúci zemiak. Ide im len rýchlo predať a ostatné ich nezaujíma. Na dotazy ktoré som im v minulosti písal vôbec nereagovali. Bolo by dobré keby ste na iný disk vyskúšali naištalovať nový systém a tam to vyskúšať. To, že máte PS 15 a PS 16 by vadiť nemalo,ja som naraz skúšal naištalovať viac video editorov na jeden disk a všetky išli bez problémov. Pokiaľ máte PS tak je to nekonečné laborovanie a vychytávanie múch. Ak máte možnosť vyskúšajte aj inú grafiku.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud Studio nepředvídatelně padá může být na vině chybějící součást Windows:
Net.Framework a jeho aktualizace.
Win 7 obsahuje 3.5, aktualizujte na 4.0 a jeho aktualizace.
Další zločinec co způsobuje pády je antivir, v mém případě to byl Avast a jsem na tento soft
čím dál tím víc alergický.Už jsem to tu někde psal proč jsem musel odinstalovat
tak jenom ve zkratce:Osáhaval mi videosoubory se kterými jsem pracoval a to nejenom v PS 16 ale i v Ediusu.
Jiným způsoboval pády při exportu v PS 16 do souboru a do obrazu DVD nebo BD.
Důležité:
Přátelé, než požádáte o radu, napište zda máte skutečně originál a nebo staženinu z netu.
A to bych prosil popravdě, nemá cenu lhát.Některé staženiny z netu nerozchodíte ani kdyby
jste na rukách chodili.
Vrcholem všeho je když mi někdo napíše, uvádím skutečný příklad:
Mám PS (14,15,16 vyberte dle libosti) a nejde mi změnit snímková frekvence na 25 s/s.
I když nastavím projekt na 25 s/s tak v timeline pak mám 30 s/s.
Když odpovím, že tohle dělá staženina z netu a nejvíc tím kdysi bylo proslulé PS 11
tak mi tazatel odpoví, že má originál krabicovou verzi.
Jsou jen dvě možnosti:
Buď tazatel neumí nastavit snímkovou frekvenci projektu a to ať si laskavě přečte manuál
který je na každém originálním mediu nebo lže.
Dále p.Polner uvádí:Integrovanou grafiku bych nepoužíval.
Má naprostou pravdu, integrované grafiky typu Savage, GMA ale i Nvidia nebo ATI ve starších
noteboocích jsou k ničemu a to nejen pro PS 16.
Podle popisu konfigurace usuzuji u p.Krcha na konfiguraci notebooku což může být další
zdroj problémů.
Ničemu také nepomůže stará cracklá instalace PS 12-15 a do toho PS 16.To je tak na reinstal
OS a pečlivé vyladění.
Vynechám svoje oblíbené připomínky k jednomu vypalovacímu softu a jeho cracklé verze,
to už bych mlátil prázdnou slámu.V nejednom případě jsem to dokázal svou vlastní přípravou
PC, když mi jej uživatel jako nefunkční dovezl a po týdnu si jej jako funkční odvezl s protaženou
hubou a notně odlehčenou peněženkou.
Net.Framework a jeho aktualizace.
Win 7 obsahuje 3.5, aktualizujte na 4.0 a jeho aktualizace.
Další zločinec co způsobuje pády je antivir, v mém případě to byl Avast a jsem na tento soft
čím dál tím víc alergický.Už jsem to tu někde psal proč jsem musel odinstalovat
tak jenom ve zkratce:Osáhaval mi videosoubory se kterými jsem pracoval a to nejenom v PS 16 ale i v Ediusu.
Jiným způsoboval pády při exportu v PS 16 do souboru a do obrazu DVD nebo BD.
Důležité:
Přátelé, než požádáte o radu, napište zda máte skutečně originál a nebo staženinu z netu.
A to bych prosil popravdě, nemá cenu lhát.Některé staženiny z netu nerozchodíte ani kdyby
jste na rukách chodili.
Vrcholem všeho je když mi někdo napíše, uvádím skutečný příklad:
Mám PS (14,15,16 vyberte dle libosti) a nejde mi změnit snímková frekvence na 25 s/s.
I když nastavím projekt na 25 s/s tak v timeline pak mám 30 s/s.
Když odpovím, že tohle dělá staženina z netu a nejvíc tím kdysi bylo proslulé PS 11
tak mi tazatel odpoví, že má originál krabicovou verzi.
Jsou jen dvě možnosti:
Buď tazatel neumí nastavit snímkovou frekvenci projektu a to ať si laskavě přečte manuál
který je na každém originálním mediu nebo lže.
Dále p.Polner uvádí:Integrovanou grafiku bych nepoužíval.
Má naprostou pravdu, integrované grafiky typu Savage, GMA ale i Nvidia nebo ATI ve starších
noteboocích jsou k ničemu a to nejen pro PS 16.
Podle popisu konfigurace usuzuji u p.Krcha na konfiguraci notebooku což může být další
zdroj problémů.
Ničemu také nepomůže stará cracklá instalace PS 12-15 a do toho PS 16.To je tak na reinstal
OS a pečlivé vyladění.
Vynechám svoje oblíbené připomínky k jednomu vypalovacímu softu a jeho cracklé verze,
to už bych mlátil prázdnou slámu.V nejednom případě jsem to dokázal svou vlastní přípravou
PC, když mi jej uživatel jako nefunkční dovezl a po týdnu si jej jako funkční odvezl s protaženou
hubou a notně odlehčenou peněženkou.
Dobrý den.
Mám asi týden Pinnacle 16 Plus koupené original. Nedařilo se mi dostat hudbu v celých skladbách do filmu a později jsem zjistil, že se to nedaří u mp3, když je soubor kolem 2MB. Když dám wav, větší asi než 5 MB tak to jde.
Dělám kratší klipy, jako původně na Pinnacle 14. Nedařilo se mi udělat DVD na stolní přehravač DVD Philips, kde se to za chvíli rozpadalo na pruhy. Řěšil jsem to tak, že jsem exportoval v AVI a pak znovu vložil do Pinnacle a exportoval v DVD.
Schází mi podrobný návod, nejlépe v češtině. Ale nenašel jsem ani německý, či anglický, kromě dodaného instruktážního filmu. Zatím jsem to provozoval na počítači, který nemám připojený na internet.
V HD to pracuje na menších klipech dobře. Četl jsem kdysi, že je lepší dělat kratší klipy do dvaceti minut. Kdo by se také dloho na to díval.
Chtěl jsem si původně zakoupit originál Pinnacle 14, ale protože nebyl, vzal jsem šestnáctku. Ty ohlasy jsou na ni dost pesimistické. No uvidíme.
Mám asi týden Pinnacle 16 Plus koupené original. Nedařilo se mi dostat hudbu v celých skladbách do filmu a později jsem zjistil, že se to nedaří u mp3, když je soubor kolem 2MB. Když dám wav, větší asi než 5 MB tak to jde.
Dělám kratší klipy, jako původně na Pinnacle 14. Nedařilo se mi udělat DVD na stolní přehravač DVD Philips, kde se to za chvíli rozpadalo na pruhy. Řěšil jsem to tak, že jsem exportoval v AVI a pak znovu vložil do Pinnacle a exportoval v DVD.
Schází mi podrobný návod, nejlépe v češtině. Ale nenašel jsem ani německý, či anglický, kromě dodaného instruktážního filmu. Zatím jsem to provozoval na počítači, který nemám připojený na internet.
V HD to pracuje na menších klipech dobře. Četl jsem kdysi, že je lepší dělat kratší klipy do dvaceti minut. Kdo by se také dloho na to díval.
Chtěl jsem si původně zakoupit originál Pinnacle 14, ale protože nebyl, vzal jsem šestnáctku. Ty ohlasy jsou na ni dost pesimistické. No uvidíme.
-
- Kontaktovat uživatele:
Si děláte blázny?Neustále se opakuju kde je manual na Pinnacle 16 a Vy napíšete, že sháníte podrobný manuál.
Co se tak podívat na instalační medium PS 16 na kterém je složka pojmenovaná Manual a v ní jsou podsložky
s jednotlivými jazyky.Čeština je v podsložce cs-CZ a manual je v PDF.Počet stran je 460.
Samozřejmě, že manual Vás nepovede za ruku, ale dostatečně osvětlí jednotlivé funkce, aby jste mohli editovat.
Co se tak podívat na instalační medium PS 16 na kterém je složka pojmenovaná Manual a v ní jsou podsložky
s jednotlivými jazyky.Čeština je v podsložce cs-CZ a manual je v PDF.Počet stran je 460.
Samozřejmě, že manual Vás nepovede za ruku, ale dostatečně osvětlí jednotlivé funkce, aby jste mohli editovat.
-
- Kontaktovat uživatele:
A já Vám všem říkám: Godbye Pinnacle! Long Live Vegas or Edius! Howk.
-
- Informace
-