Tlačítko "přehrát vše"
Neznáte někdo fígl,jak v hlavním DVD menu vytvořit tlačítko ze kterého by se přehrál celý film,tzn.že by si přehrávač nevšímal návratů do podmenu,jako to je v nastavení třeba u DVD Workshop takzvané "Play all" ???
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak přesně na tohle jsem si stáhl návod. Chtěl jsem to vyzkoušet, přeložit a napsat článek. Ještě jsem se k tomu ale nedostal.
Dělá se to úpravou ifo souboru v IFOEditu.
Posílám ti to na mail.
Dělá se to úpravou ifo souboru v IFOEditu.
Posílám ti to na mail.
Tak jsem to vyzkoušel ale není to podle mých představ,ta úprava mi funguje takto:přidal jsem do menu se 3 tlačítky s náhledy 4 tlačíko s nastavením normální,odkazy nastavil 1 kapitola-1 tlačítko+návrat,atd. na přidané tlačítko jsem dal odkaz na začátek 1 kapitoly,editoval IFO soubor podle návodu,a teť mi sice přidané tlačítko přehraje celý film,ale stejně funguje i tlačítko na první kapitolu,ze kterého byl nastaven návrat po přehrání kapitoly,takže přidané tlačítko je vlastně zbytečné když nefunguje návrat po 1 kapitole.
-
- Kontaktovat uživatele:
Lidi, tak jsem na to přišel.
Ty návody jsem si našel na netu asi 3, ale ani jeden nefungoval (fungovaly jak bylo popsáno výše). Trochu jsem experimentoval a funguje to.
Teď se pokouším předělat to do "srozumitelné" podoby takže bude článeček.
Ty návody jsem si našel na netu asi 3, ale ani jeden nefungoval (fungovaly jak bylo popsáno výše). Trochu jsem experimentoval a funguje to.
Teď se pokouším předělat to do "srozumitelné" podoby takže bude článeček.
-
- Kontaktovat uživatele:
A co když si vytvořím podmenu s kapitolama ?
Nastane stejný problém ?
A pokud ano, lze tento problém vyřešit třeba i v DVD Architect ?
Nastane stejný problém ?
A pokud ano, lze tento problém vyřešit třeba i v DVD Architect ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Nastane stejný problém - buď půjde přehrát vše, nebo jen jednotlivé kapitoly. Aby šlo oboje zároveň udělat ve Studiu nejde.
Ale jde to úpravou VTS_01_0.IFO.
Jak na to je popsáno v článku, kterej tu bude za chvíli
DVD Architect je program který neznám, ale co jsem slyšel tak asi dokáže všechno .
Ale jde to úpravou VTS_01_0.IFO.
Jak na to je popsáno v článku, kterej tu bude za chvíli
DVD Architect je program který neznám, ale co jsem slyšel tak asi dokáže všechno .
-
- Informace
-