zhoršená kvalita při exportu na DVD
-
- Kontaktovat uživatele:
Musíte pálit UDF formát 2.60 při ručním nastavení v aplikaci Nero Burning Rom jako datové médium.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý večer, asi jsem fakt postižená: stáhla jsem si to Nero Burning Rom 12 a zadala z nabídky CD,DVD, BD, tedy DVD. Pak to chtělo vybrat jaké DVD, nabídka:DVD-ROM(UDF), Kopie DVD, DVD-Video, Video AVCHD (TM), DVD-ROM (ISO), DVD-ROM (Boot), DVD-ROM (ISO/UDF), DVD-ROM (SecurDisc), zvolila jsem tedy DVD-ROM (UDF), v ručním nastavení navolila UDF 2,60 a přetáhla soubor, který jsem chtěla vypálit - má vlastnosti (typ souboru): přenosový tok MPEG-2 (.m2ts). Vypálení se nezdařilo.Prosím Vás o trpělivost a znovu o radu. Díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Soubor připravený na vypálení musí mít struktu AVCHD DVD nebo BD. K vypálení se do Nera přenese složka BDMV, ve které jsou ukryty ostatní podsložky, včetně STEAM, kde se ukrývá samotné video. V Pinnacle musíte dát vytvořit AVCHD DVD. Když necháte vyrobit pouhý M2TS soubor, postrádá potřebnou strukturu a nedá se přehrát. Takový soubor je k přehrání jen, např. z flash disku nebo SDHC karty přes USB, když ho BD přehrávač obsahuje. Tak asi tak. Snad jsem pomohl.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den,
tak jsem přes víkend zkoušela všechno možné i nemožné a bohužel bez výsledku. Chápu, o čem píšete, nicméně mám pocit, že je něco špatně v Pinnaclech. Když v Exportu vyberu typ disku AVCHD v nejvyšší kvalitě a zadám ručně typ obrazu: AVCHD, tak stejně mám složku BDMV s několika podsložkami z nichž jedna je STEAM, ale v ní je soubor s příponou .m2ts což je Nerem nepodporovaný formát a samozřejmě to pak nehraje.. Zkoušela jsem i v Pinnaclech vytvořit Soubor, ale bez výsledku. Už nevím, kde bych co v Pinnaclech nastavila (zase tolik možností tam není) aby to fungovalo. Moc Vás prosím o polopatické (prostě jak pro vola) vysvětlení postupu jak v Pinnaclech tak i v tom Neru. Jinak se chci ještě zeptat:někde na foru jsem našla připomenutí k zadání aktivačních klíčů do Pinnaclů. Mě po registraci došly jen k Dolby Digital 5.1Channel, MP3 a k MPEG-4/DiVX (bohužel si už nepamatuji, jestli jsem je zadávala, mrknu na to hned jak příjdu domů a doufám, že Vás zrovna netrefil šlak, že to je to, co příp. potřebuju k tomu, aby mi to fungovalo ::o ). Dííky moc za Váš čas. Jsem Vám neskonale vděčná
tak jsem přes víkend zkoušela všechno možné i nemožné a bohužel bez výsledku. Chápu, o čem píšete, nicméně mám pocit, že je něco špatně v Pinnaclech. Když v Exportu vyberu typ disku AVCHD v nejvyšší kvalitě a zadám ručně typ obrazu: AVCHD, tak stejně mám složku BDMV s několika podsložkami z nichž jedna je STEAM, ale v ní je soubor s příponou .m2ts což je Nerem nepodporovaný formát a samozřejmě to pak nehraje.. Zkoušela jsem i v Pinnaclech vytvořit Soubor, ale bez výsledku. Už nevím, kde bych co v Pinnaclech nastavila (zase tolik možností tam není) aby to fungovalo. Moc Vás prosím o polopatické (prostě jak pro vola) vysvětlení postupu jak v Pinnaclech tak i v tom Neru. Jinak se chci ještě zeptat:někde na foru jsem našla připomenutí k zadání aktivačních klíčů do Pinnaclů. Mě po registraci došly jen k Dolby Digital 5.1Channel, MP3 a k MPEG-4/DiVX (bohužel si už nepamatuji, jestli jsem je zadávala, mrknu na to hned jak příjdu domů a doufám, že Vás zrovna netrefil šlak, že to je to, co příp. potřebuju k tomu, aby mi to fungovalo ::o ). Dííky moc za Váš čas. Jsem Vám neskonale vděčná
-
- Kontaktovat uživatele:
Jsem malinko zmaten. M2TS NENÍ v žádném případě nepodporovaný formát. Vždyť já v Nero vypálil už desítky AVCHD DVD a BD jako UDF 2.60 dokument a hraje to v BD přehrávačích bez problémů. Já už to víc polopaticky asi nedokáži. Vždyť polopaticky už to bylo Ano v podsložce STREAM je m2ts soubor. To je standard a plně funkční. CHCI Vám být nápomocen, ale jaksi nevím jak to smysluplněji udělat. Samozřejmě je potřeba mít odemčen klíčem MPEG4, ale mě to připadá, že to aktivováno máte. Hodně úspěchů.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den,
jsem stejně zoufalá, jako Vy. Nero jsem si stála v trialu, zatím, abych vyzkoušela, zda to funguje, a tam prostě formát .m2ts fakt není. Je to tím trialem? Zdá se mi to divné, protože by to snad mělo být v plné palbě, aby nalákali ke koupi, ne? Všechno se mi v pinnachlech vytvoří správně (klíče jsem fakt měla nainstalované): složka BDMV a pak podsložky, v níž ve STREAMU je složka označená jako 0000.m2ts no a pokud ji chci vložit do Nera, tak mi to píše hlášku: nepodporovaný formát.
jsem stejně zoufalá, jako Vy. Nero jsem si stála v trialu, zatím, abych vyzkoušela, zda to funguje, a tam prostě formát .m2ts fakt není. Je to tím trialem? Zdá se mi to divné, protože by to snad mělo být v plné palbě, aby nalákali ke koupi, ne? Všechno se mi v pinnachlech vytvoří správně (klíče jsem fakt měla nainstalované): složka BDMV a pak podsložky, v níž ve STREAMU je složka označená jako 0000.m2ts no a pokud ji chci vložit do Nera, tak mi to píše hlášku: nepodporovaný formát.
-
- Kontaktovat uživatele:
Do UDF 2.60 DVD musíte vložit celou složku BDMV, pak nemůže být problém a takto vypálené DVD musí v BD přehrávači hrát. Samozřejmě musí daný přehrávač BD podporovat přehrávání AVCHD DVD! u mě je to od Sony. Problém s trial verzí může a nemusí být. Nemám s tím zkušenost.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si odinstalovala Nero, nainstalovala jinou trial verzi "11", zkontrolovala podporu přehrávání na BD přehrávači (Panasonic DMP-BD65) a zkusila to znovu, jak jste psal - vložit celou složku BDMV a hádejte.....zase nic. BD to nepřehrál - v PC to hraje, na BD ne. Mám to stažené na DVD+RW a je to tam ve formátu, jako to mám v PC: tedy Složka souborů BDMV,v ní ty podsoubory vč. STREAMU s 0000.m2ts. Já to fakt nechápu!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Když to hraje z média v PC, je to důkaz, že je struktura disku OK. Doporučuji disk vyzkoušet ještě někde jinde na BDP. Když bude hrát, je chyba v Panasoniku. U známých nebo někde v obchodě s elektronikou. Hodně štěstí.
Ve specifikaci Vašeho přístroje píší, že by mělo jít AVCHD přehrát SDHC karty. Zkuste i tuto variantu. Složku BDMV na ni prostě jen překopírujete.
Nebo mě také napadlo zkusit jinou značku mazatelného DVD. Některé značky přehrávačům BD prostě nechutnají.
Ve specifikaci Vašeho přístroje píší, že by mělo jít AVCHD přehrát SDHC karty. Zkuste i tuto variantu. Složku BDMV na ni prostě jen překopírujete.
Nebo mě také napadlo zkusit jinou značku mazatelného DVD. Některé značky přehrávačům BD prostě nechutnají.
-
- Kontaktovat uživatele:
Prečítal som si Vašu celú diskusiu a nakoľko tiež laborujem s PS 14 UC už dlhší čas, chcel by som vedieť ako ste pokročili za ten rok a či celý ten problém je už poriešený. Podľa mňa všetko je to o správnom nastavení PS a samozrejme aj o formáte v ktorom nahráva kamera.
-
- Informace
-