beznaděj

Fórum k Pinnacle Studio verze 8 a 9
mirecek

Mám Studio 9 Quickstart a do nynějška jsem dělal a vypaloval VCD. Nyní bych chtěl zkusit DVD,ale můj komp nemá net.A studio po mě chce buď net nebo aktivační klíč. Kde ho,prosím seženu?
Joe-Joe
Kontaktovat uživatele:

Preco to pises do viacerych diskuzii ?
mirecek

Promiňte,ale byl jsem zde poprvé.A opravdu nevím co s tím,když nemám můj komp píchnutej na net.Zkoušel jsem to na originálních netových stánkách studia,ale jsou v anglině,a tu já neovládám.Zmáknul jsem tam pouze nějakou registraci,a oni mi poslali nějaký osobní kódy.A já toužím vypalovat nejen VCD a SVCD,ale i DVD.
Radúz

To je nějaký divný. Začínal jsem se Studiem 9 SE, které má podobná omezení jako ten tvůj Quick, ale DVD šlo vytvořit bez nějakých cirátů. Omezení jsou v tom, že nejdou pohyblivá menu, provázaná menu, pohyblivé titulky atd. Popiš ve které fázi to po tobě chce aktivační klíč a co bys tím měl odemknout. Jde ti vytvořit mpeg2? Nebo ti jde jenom mpeg1 (což je formát pro VCD)?
mirecek

Zdravim Radúzy.Chce to po mě kód jak při změně stahované kvality z kamery(náhledová kvalita,nahrávání MPEGu nebo plná DV kvalita). Tak i při exportu videa-vytváření MPEGu,při nastavení konečného formátu pro film. při změně kvality mi naskočí tabulka: Aktivovat Mpeg-2 encoding/decoding. Chcete-li v produktu Studio 9 Quickstart využívat nejnovější součásti,je třeba aktivovat funkci Mpeg-2 encoding/decoding. Aktivace je bezplatná,rychlá a snadná. Aktivovat nyní(použít připojení k internetu) a nebo nechci aktivovat.
Kdyz dám aktivovat,tak mi naskočí- buď připojit k internetu s tímto počítačem, nebo návod jak postupovat při připojení jiného počítače s podrobnými instrukcemi jak postupovat. Když jsem to zkusil z jiného dle uvedených kroků,dostal jsem se na cizí stránky,kde jsem zadal,co jsem měl a pouze mi poslali nějaké osobní číslo:password:... a your customer care id is:... . Ale angličtinu neovládám,tak jsem v koncích. Tak žádám o radu kohokoliv kdo by mohl pomoci.
Ta udaná adresa pro instrukce byla http://unlock.pinnaclesys.com
Joe-Joe
Kontaktovat uživatele:

mirecek:
z ineho pocitaca to spravis jednoducho:
1. nalogujes sa na http://unlock.pinnaclesys.com/
2. vypises udaje ktore su vo formulari pass, a SN najdes ich v Studiu - Napoveda - Muj pas
3. po vyplneni ti na webe nabehne cislo
4. to vlozis do napoveda - zadat aktivacny klice
5. Studio ti oznami za registrovanie mpeg
6. skontrolovat si mozes tvoje kluce - Napoveda - zobrazit aktivacne klice
7. samozrejme si to studio musi zaregistrovat na strankach pinnacle ziskas tym moznost stiahnut si zdarma par prechodov
Dodo

Je možné to skúsiť aj na www.exac.cz/registrace ...
mirecek

Zdravím Joe-Joe.Má angličtina je opravdu na čtyřku,takže ty pinnaclesys stránky pro mně opravdu nepřipadají v úvahu.Už jsem je zkoušel,ale nic moc,jak jsem již napsal.Nevím co dál.Zaregistroval jsem se i u exac.cz ,ale tam nic,pouze zaregistroval.Možná by bylo lepší píchnout komp opravdu na net a nechat ho s tím poprat,ale to v nejbližší době nepůjde.Tak nevím jak dál!

PS:je mi líto,co se stalo vašim vojákům.Cítím s vámi,jako by jsme byli stále čechoslováci!
Joe-Joe
Kontaktovat uživatele:

mirecek: na ten postup co som Ti napisal moc anglictiny nepotrebujes.
tu mas navod
mirecek

Joe-Joe přesně takto jsem to dělal,a ne jednou.Ale to už jem psal. Viz článek ze 20 ledna. Jsem asi v začarovaném kruhu. Nebo bych potřeboval někoho k ruce,aby mě vedl krok za krokem.Jak to vyplním hodí mě to do anglického moře slov.A já se tam topím.Nevím kde tam hledat ty kódy.
Zamčeno
  • Informace