Přetáhnout do časové osy mezi dva klipy není složité ale. Někdy se mi stává, že klip za přechodem zrůžoví a v přechodu samotném se objeví číslo v červeném poli. Nikde jsem se nedočetl proč se tak děje. Prosím tedy o radu zde. díky.
Nikdo mi nedokáže pomoci nebo neví, co mám přesně na mysli?
Přidávám tedy dva screeny pro upřesnění:
takto to má vypadát:
[attachment 345 PechodveVegas-vez.jpg]
a s tímto případem si nevím rady:
[attachment 346 Pechodservenmslem-vez.jpg]
Jak se zbavit červených čísel? Proč tam jsou?? Co dělám špatně a jak to napravit???
Transitions - přechody ve Vegas
-
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
- Přechod s červeným číslem - výřez.jpg (108.82 KiB) Zobrazeno 1627 x
-
- Přechod ve Vegas - výřez.jpg (68.01 KiB) Zobrazeno 1627 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Zrůžovění klipu znamená, že je posuv audia oproti videu a čas značí o kolik jsou klipy vzájemně posunuty. V tom případě, který je na druhém obrázku, je to ale trochu jinak. Pokoušíš se vytvořit přechod roztažením klipu za mím, nebo přesněji natažením přechodu na místo předělu klipů. To je špatně. Musíš druhý klip (včetně audia) "nasunout" do prvního. Vytvoří se přechod "FADE" a na tento přechod nasuneš přechod, který chceš použít.
-
- Kontaktovat uživatele:
Len doplním Alf60: Ak sa chceme vyhnúť posunu videa od audia tak si treba zapnúť Ignore Event Grouping (Ctrl+Shift+U). Ale keď už pri posune chceme zvuk dostať na správne miesto stačí na event kliknúť pravým tl.myšky, synchronize či už By moving alebo By slipping a zosinchonizuje sa nám pekne obraz zo zvukom.
-
- Kontaktovat uživatele:
Velmi Vám děkuji pánové! Stručné a výstižné. Pokusím se pro příště řídit Vaší radou.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,chci se zeptat na řešení v SV12 a to při vkládání přechodů .mezi jednotl. klipy.Když přetáhnu vybraný přechod mezi klipy prakticky nevidím zda tam vůbec je,musím prakticky znovu přehrát klip abych zjistil zda tam přechod je. ,u jiných střih prog je to zřetelné.Lze někde označit v presetu aby se zvolený přechod aplikoval na všechny klipy zádoven bez pracného přetahování mezi každý klip?Omlouvám se za pro někoho trivialní záležitost ale v SV začínám.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ve vegas je třeba přetáhnout klipy, mezi kterými bude efekt přes sebe. Obrazy se protnou prolínačkou a do té se vloží daný efekt. Na druhou otázku odpovědět bohužel neumím. Nemám s tím žádnou zkušenost.
Mám Sony Vegas 12 Pro 64 bit. a nejde mi do něj nainstalovat přechody SpiceMASTER-Pro-v.-2.5. Nainstaluji je ale v programu se neoběví. Kde dělám chybu ??
-
- Kontaktovat uživatele:
pre MONYS...postup vkladania prechodu medzi viaceré eventy:pred pridaním eventov do timeline treba mať aktivované cez Options-Preferences-v záložke Editng treba zatrhnúť Automatically overlap multiple selected media when added a tam si aj zmeníte dlžku koľko potrebujete aby sa prechod zobrazil.Potom označíte eventy,ktoré chcete vložiť do timeline,presunete ich a automaticky vám tam vloží prechod Fade.Ak chcete zmeniť tento typ prechodu na nejaký iný,označte eventy klasicky cez CTRL a na jeden prechod vložte vami vybraný prechod,automaticky sa vám zmenia všetky prechody označených eventov.
-
- Kontaktovat uživatele:
aha až teraz som si všimol,že to je starý príspevok
-
- Kontaktovat uživatele:
To nh: Děkuji za návod na aplikaci transitions vSV
-
- Informace
-