Dobrý den,
Chci se zeptat, zda se dá napojit Videorekordér(či přehrávač)k PC a přehrát si starší věci(které mám jen na VHS kazetách) na medium DVD ??Právě např.přes P.studio..???či jinak ???Děkuji.
natažení VHS do studia ??
Ne bez dekodéru, který převede analogový signál na digitální ( k tomu PS rozhodně není určeno).
-
- Kontaktovat uživatele:
RpB Wrote:
-------------------------------------------------------
> Ne bez dekodéru, který převede analogový signál na
> digitální ( k tomu PS rozhodně není určeno).
Chyba lavky na gravovanie VHS a z inych zdrojov je vhodne aj PS9. Mozes pouzit prevodniky od Dazzle. Napr. ja mam DVC150, co je vlastne obojsmerny prevodnik t.j. dokaze nagrabovat video z akehokolvek analogoveho zdroja a nasledne po strihu, titulkovani a pod ho na pasku znova ulozit. Samozrejmostou je potom v PS9 vytvorit akykolvek format (VCD, SVCD, DVD...)
Inak ten prevodnik inzerujem: http://pstudio.martr.eu/forum/read.php?3,852
-------------------------------------------------------
> Ne bez dekodéru, který převede analogový signál na
> digitální ( k tomu PS rozhodně není určeno).
Chyba lavky na gravovanie VHS a z inych zdrojov je vhodne aj PS9. Mozes pouzit prevodniky od Dazzle. Napr. ja mam DVC150, co je vlastne obojsmerny prevodnik t.j. dokaze nagrabovat video z akehokolvek analogoveho zdroja a nasledne po strihu, titulkovani a pod ho na pasku znova ulozit. Samozrejmostou je potom v PS9 vytvorit akykolvek format (VCD, SVCD, DVD...)
Inak ten prevodnik inzerujem: http://pstudio.martr.eu/forum/read.php?3,852
Dokonce bych řekl, že na to stačí i TV karta. Používám Leadtek WinFast 2000 a výsledky jsou uspokojivé. Limitující pro kvalitu zachytávaného videa je výkon procesoru. Každá TV karta má svůj sw, který to zachytávání taky umožňuje a potom už je možné s těmi soubory videa pracovat v PS. A propos, ten proces se jmenuje grabování a ne gravování. To jen tak na okraj.
OK, omlouvám se - správně poznámka v závorce měla znít - samotné studio bez karty k tomu není určeno.
-
- Kontaktovat uživatele:
Radúz: samozrejme ze je to grabovanie, to bol len preklep.
Uvedenu kartu Winfast TV2000 Expert mam i ja. Tam si treba davat pozor na deinterlace, hlavne ked grabujes do avi. Ja som s tmy mal dost velke problemy.
Ak sa mozem opytat, aky kodek pouzivas na grab cez Winfast?
Uvedenu kartu Winfast TV2000 Expert mam i ja. Tam si treba davat pozor na deinterlace, hlavne ked grabujes do avi. Ja som s tmy mal dost velke problemy.
Ak sa mozem opytat, aky kodek pouzivas na grab cez Winfast?
Já mám taky odblokovaný DV vstup do kamery, ale nevím jak připojit přehrávač VHS ke kameře. Existuje na to nějaký kablík? Já mám kablík na připojení z(do) kamery do PC a na video přehrávači takovou koncovku nemám. Zkuste mi někdo poradit, jsem celkem začátečnice v pokročilíém věku...Díky!
-
- Informace
-